Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:44 - 11/09/2015

Είδε το CERN μία άλλη, νέα διάσταση; (video)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

cern

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Φαίνεται πως το CERN είναι πολύ κοντά στον τελικό απώτερο και μυστικό σκοπό του. Αυτός, δεν είναι να βρουν το λεγόμενο “σωματίδιο του Θεού“. Σκοπός είναι να βρουν την Πύλη που θα τους οδηγήσει σε μία άλλη διάσταση, σε μία άλλη άκρη του σύμπαντος. Και φαίνεται ότι τα κατάφεραν. Τι θα γίνει αν την ανοίξουν;…

Δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα “σημεία και τέρατα” που μπορεί να φέρουν τα πειράματα του CERN. Ούτε ίσως, είναι τυχαίο που φτιάχτηκε σε μία περιοχή που παλιά ονομαζόταν Απολλύων

Το CERN αφού πρώτα εντόπισε το πέντακουαρκ, δηλαδή αυτό που αποτελεί την ισορροπία και την Υγεία των Πάντων, ώστε να μπορεί να κινηθεί μέσα στην Χωροχρονική Δημιουργία, φαίνεται πως έκανε το επόμενο βήμα: Να εισχωρήσει μέσα σε αυτήν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τους πίνακες και τις πληροφορίες που αναλύει το BPEarthWatch.Com στο παρακάτω video που ακολουθεί, το CERN κατάφερε να εντοπίσει ή να δημιουργήσει την Πύλη εκείνη που μπορεί να μετατραπεί σε stargate, σε μία σκουληκότρυπα που οδηγεί αλλού…

Μας δείχνει μία φωτογραφία που ισχυρίζεται ότι αυτό που βλέπουμε είναι η άκρη, ή μάλλον καλύτερα η άλλη άκρη κάποιου σημείου του διαστήματος, ενδεχομένως, εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Είναι ένας χώρος που μέσω της συγκεκριμένης σκουληκότρυπας μπορούν να παρακάμψουν τον χρόνο και να βρεθούν κάπου αλλού.

Αν αυτό αληθεύει, τότε μένει για το CERN ελάχιστο χρονικό διάστημα για να καταφέρουν να ανοίξουν αυτή την Πύλη και να την διασχίσουν. Είναι ασύλληπτο σε μας να φανταστούμε πως μπορεί να γίνει αυτό και σίγουρα φέρνουμε στο μυαλό μας αντίστοιχες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ωστόσο, ίσως, το ουσιώδες ερώτημα είναι τι θα γίνει αν πρώτοι περάσουν από εκείνη την διάσταση προς εμάς… κάποιοι άλλοι… Ή μήπως με κάποιο τρόπο υπάρχει συνεννόηση με αυτούς τους κάποιους άλλους….

Δείτε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή που μας δίνετε στο video. Αν και μπορεί να μην είστε εξοικιωμένοι με τις ορολογίες που χρησιμοποιεί, σίγουρα, θα αποκομίσετε σπουδαία πράγματα για όλα όσα μας κρύβουν.

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Μετάφραση: Ελληνικά

https://youtu.be/yZnsZPhonnIΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. ανωνυμος 09/11/2015 @ 10:10 ΠΜ

  ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΙΤ.

 2. ΑΠΑΤΗ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

  …Όλως περιέργως η αποδοχή του Εξωκοσμικού Λόγου στον Θρησκευτικό τομέα, οδηγεί σε Ψευδή Δόγματα του Επιστημονικού Τομέα.
  Αυτά τα Δόγματα είναι τα Τρία Θερμοδυναμικά Αξιώματα της εβραιοθιβετιανής …Φυσικής, που αποκλείουν την Γένεση της Ύλης από το Μηδέν και την Εκμηδένιση της Ύλης στο Μηδέν, διότι δογματίζουν την “Διατήρηση, Ύλης και Ενεργείας, Απολύτως”.
  Το ανωτέρω Επιστημονικό Δόγμα προϋποθέτει Εξωκοσμικό Λόγο Θεό που …κατασκευάζει Ύλη και Ενέργεια στη συνέχεια δε, πλάθει με αυτές τις “πρώτες ύλες” το σύμπαν και τους …ανθρώπους.
  Για να υποστηριχθεί αυτή η Απάτη της Ψευδωνύμου Επιστήμης επιστρατεύτηκαν λοβοτομημένοι εγκέφαλοι τύπου εβραίου Αϊνστάϊν οι οποίοι με διαταγές Ραββίνων διοχέτευσαν στην “επιστημονική πιάτσα” την Θεωρία της Γενικής Σχετικότητος, υποστηρίζουσας ότι η οριακή ταχύτης στο Σύμπαν είναι το C Φωτός. (Ορατού)
  Με τον τρόπο αυτό επιδιώχθηκε η φίμωση των Επιστημόνων οι οποίοι κατέγραφαν ταχύτητες ακτινοβολιών μεγαλύτερες του C.
  Διότι, αν πράγματι διαρρεύσει ότι το C πολλαπλασιάζεται στο σύμπαν με “εκθετική δύναμη” το 106 (εις την έκτην), τότε υπάρχει …κίνδυνος να εντοπισθεί η Οριακή Ταχύτητα C X 106*V, η οποία με την σειρά της θα αποδείξει την ύπαρξη “ν+μ” Διαστάσεων, μέχρι την Τερματική Διάσταση Δωδεκαεδρικών Ακινητονίων ΜΗ ΥΛΗΣ και ΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ήτοι ΜΗ ΟΝΤΩΝ, οπότε θα αποδειχθεί η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ “ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ” ΛΟΓΟΥ.
  Ο.Ε.Α.

  (Όπου “μ” Διαστάσεις Πυκνότερες Παρούσης “1”)

  ΑΠΑΤΕΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ …ΥΠΟΣΤΗΜΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

  Α) ΜΑΖΑ : Ελληνική λέξη σημαίνουσα “άθροισμα σωματιδίων”, εκ του “ομάζω – ομάς – μάζα” (…ουδεμία σχέση με τα άτομα – πρόσωπα της Ομάδος Ελληνικής Αποκαταστάσεως).
  Αυτός ο όρος εφευρεθείς από Έλληνες Αρχαίους Φυσικούς, δεν έχει ουδεμία σχέση με τον σημερινό ορισμό της “μάζης”.
  Παρά τοις Αρχαίοις εσήμαινε: “Πυκνότητα, ήτοι αριθμό ταλαντούμενων δωδεκαεδρικών Κινητονίων (Εξ αρχικής μεταπτώσεως δωδεκαεδρικών Ακινητονίων του λεπτότατου “Αιθήρος”, εις δωδεκαεδρική – εξαεδρική – τετραεδρική σύμπτυξη εξ αλματικών – φραγματικών πυκνώσεων) ανά αυθαίρετη μονάδα όγκου, στις αυτές συνθήκες: Θερμοκρασίας – Πιέσεως – Εκθέσεως σε φώς ή “Κοσμική Ακτινοβολία Εκθέσεως σε Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία – Γεωγραφικού Τόπου – και Ταχύτητος.”

  Παρ΄ εβραίων …υποστημόνων σημαίνει “ποσότητα ύλης” με μονάδα μετρήσεως το τεμάχιον …ιριδιούχου λευκόχρυσου με όγκον… ενός λίτρου ύδατος απεσταγμένου, εις θερμοκρασίαν 4°C, ή μονάδα μετρήσεως τη μάζα (βάρος!!!) του ατόμου υδρογόνου. Και επειδή τα πράγματα περιεπλάκησαν έτσι σε τραγέλαφο αδυναμίας ορισμού μάζης, έγινε απαραίτητη η κατά περίπτωση εύρεση του “Αληθούς Βάρους” και “Αληθούς Επιταχύνσεως Βαρύτητος” με τους τύπους:

  F = BαR – m * w² * R και gφ = 983,2 – 5,2 συν²φ cm*sec-2

  Εάν σήμερα θέλουμε να αποκαταστήσουμε την έννοια του όρου “μάζα”, θα πρέπει να υπολογίσουμε τον αριθμό σωματιδίων (έστω ατόμων, αν όχι αρχικών “Δωδεκαεδρικών” κινητονίων “Αιθήρος”) δια του Γραμμοατομικού ή Γραμμομοριακού Όγκου (εφ΄ όσον πρόκειται για χημική ένωση ατόμων).
  Ήτοι:

  ΜΑΖΑ = 6,02472 Χ 1023/Vγραμμοατόμου

  Το εξαγόμενο είναι ο αριθμός των σωματιδίων – ατόμων που περιέχεται ανά μονάδα όγκου καθαρού χημικού στοιχείου ή καθαρής χημικής ενώσεως.

  Ο ανωτέρω όμως μαθηματικός τύπος θεωρείται “άκρως επικίνδυνος” για τους Ιουδαίους …υποστήμονες, διότι αν επιλυθεί για τα 104 γνωστά χημικά στοιχεία (και των ισοτόπων τους) , θα εξαχθούν 104 επιλύσεις που θα αποδεικνύουν ότι για τον σχηματισμό κάθε επόμενου στοιχείου, πρέπει να προστεθεί στο προηγούμενο στοιχείο ΕΝΑ ΔΙΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ μέσω συγχωνεύσεως δύο διπυρηνικών ατόμων.
  Εάν αυτό διαπιστωθεί θα ακυρωθούν ΟΛΑ τα ισχύοντα για τον τρόπο γενέσεως των στοιχείων, και το “χειρότερο” θα αναζητηθεί δι ομοίας οδού και ο τρόπος γενέσεως των 108 υποατομικών σωματιδίων, και των υπο-υποατομικών σωματιδίων, με αποτέλεσμα να φθάσουν οι ερευνητές φυσικής στην αναγκαιότητα παραδοχής αρχικών Δωδεκαεδρικών Ακινητονίων, οπότε ο Εξωκοσμικός Λόγος τέλος.

  Β) ΕΛΞΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Παρ΄ αρχαίων Ελλήνων η πτώση αντικειμένων – σωμάτων προς την επιφάνεια του πλανήτου αλλά και οι μετατοπίσεις των ουράνιων σωμάτων, αποδιδόταν στην πίεση ακτινοβολίας (κοσμική ακτινοβολία) επί των σωμάτων, και προς την κατεύθυνση πτώσεως ή κινήσεως.
  Η εξήγηση την οποία έδιδαν στο ανωτέρω φαινόμενο ήταν η ακόλουθη: “Όταν δύο σώματα γειτνιάζουν, η πανταχόθεν προσβάλλουσα κοσμική ακτινοβολία αφήνει μεταξύ των “Σκιά” ήτοι υποπίεση ακτινοβολίας. Η διαφορά της έξωθεν πιέσεως με την μεταξύ των υποπίεση, δημιουργεί προσέγγιση με όρια οριζόμενα από την κυκλική φυγόκεντρο μεταξύ των κίνηση.” Αυτή η “πίεση ακτινοβολίας” επί των σωμάτων, ονόμαζαν οι Έλληνες “Βαρύτητα”.
  Οι εβραίοι …υποστήμονες και διαστροφείς πάσης αληθείας αντί της ορθής απόψεως που κατήργησαν, εφεύραν την ανύπαρκτη “έλξη των σωμάτων”, ήτοι εφεύραν …συρματόσχοινα και γάντζους τους οποίους ρίχνουν μεταξύ τους οι πλανήτες και οι γαλαξίες ώστε να αλληλοέλκονται δια της …έλξεως.
  Ο χειρισμός αυτός της απάτης, τους είναι απαραίτητος για να κτίσουν το παραμυθολόγημα του “Θεού Εξωκοσμικού Λόγου”.
  Διότι αν γίνει αποδεκτό ότι τα ουράνια σώματα διατηρούνται στις μεταξύ των τροχιές από πανταχόθεν προσβάλλουσα κοσμική ακτινοβολία τότε θα συμβούν τα εξής για τους Ιουδαίους καταστροφικά:
  α) Θα αποδειχθεί ότι δεν τα κρατά στη θέση τους ο “Εξωκοσμικός Θεός”, ούτε η “Έλξη” που αυτός δημιούργησε.
  β) Θα αποδειχθεί ότι η κοσμική ακτινοβολία όχι μόνο κινεί τα ουράνια σώματα, αλλά ότι αυτή η ίδια τα έκτισε μέσω πυκνώσεως των σωματιδίων της, επομένως δεν υπάρχει “Δημιουργός Θεός”.
  γ) Εφ΄ όσον δεν υπάρχει “Δημιουργός Θεός” με εκλεκτό λαό τον λαό Ισραήλ, άρα θα αποδειχθεί ότι, όλα τα Θρησκεύματα και οι Πολιτικές Ιδεολογίες και οι Οικονομικές Θεωρίες και οι Γεωπολιτικές Θεωρίες περί “γης επαγγελίας” και τα λοιπά επιβαλλόμενα σε Τέκτονες Ανόητους ως “προϊόντα ελέω και εντολή Θεού”, πρέπει να τιναχθούν στον αέρα.
  Διότι όλη η εβραϊκή διανοητική Κόπρος του Αυγείου έχει επιβληθεί στους λαούς “Ελέω Θεού” ανύπαρκτου και “Αρχιτέκτονος του Σύμπαντος” ανύπαρκτου, ήτοι Εξωκοσμικού Λόγου ανύπαρκτου.
  Ο.Ε.Α.

 3. η αληθεια ειναι σχετικη η γνωση ομως της αληθειας φερνει την ελευθερια

 4. Ανωνυμος 09/11/2015 @ 10:41 ΠΜ

  Να κανω μια ερωτηση?? Δεν υπαρχει η πιθανότητα εφόσον ξέρουν τι πρόκειται να γίνει να θέλουν να φύγουν όλοι αυτοί από τον πλανήτη για κάποιον άλλον ?? τοσες φορές έχουν πει ότι βρήκαν δίδυμο πλανήτη της γης και να καταστρέψουν αυτήν την γη?? Η μπορεί να γνωρίζουν οτι η γη αυτή πρόκειται να καταστραφεί κ θελουν να ανοιξουν πυλη για να φυγουν??

 5. Ανωνυμος 09/11/2015 @ 10:44 ΠΜ

  Συνεχεια της προηγουμενης ερωτησης: εξ άλλου στην αποκαλυψη μιλαει για καινουργια γη κ καινουργιο ουρανό!μήπως λοιπόν είναι αυτός ο σκοπός τους??

  • ΗΛΕΚΤΡΑ 09/11/2015 @ 11:24 ΠΜ

   Μέσω της Μυθωδιας παρακαλάνε, δεν θυμάμαι σε ποιον στόχο, την Ηρα να τους λυπηθεί, τους Θεούς μας να τους αφήσουν να φύγουν, αναφέρονται στον Φόβο και τον Δειμο, τους ….δορυφόρους….του Άρη. Γιατι;;;;;,
   Διαβάστε και μελετήστε την Μυθωδιας, δεν έγινε τυχαία, τίποτα δεν ειναι τυχαίο.

 6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΥΛΗ (ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ), Η
  ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
  ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΚΡΟΣΕΙΣΜΟΙ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ 2 ΚΑΛΟΙ
  ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (ANAMEΣΑ PIEMONTE KAI AOSTA), ΓENIKA TA BOYNA ΣΠΡΩΧΝΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
  (ΝΕΠΑΛ-ΙΡΑΝ-ΑΚΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΑΥΚΑΣΟΣ) ΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
  ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ π.χ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
  ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΝΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΑΛΛΑ “ΖΩΝΤΑΝΑ” ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΕΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ
  ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ
  ΜΕΡΙΑ . . . . . (ΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΑΚΡΙΑ),
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ…ΣΩΣΤΑ??
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ.

 7. Αειμαθίων 09/11/2015 @ 7:27 ΜΜ

  Χμ, λοιπον απο όταν ήμουν μικρος μου άρεσαν τα κόμικς. Ηρθαν και οι ταινίες μετα και έδεσε το γλυκό…Υπαρχει λοιπόν ένα παιχνίδι το Marvel Heroes 2015 . που εγγραφηκα με το που το πήρα χαμπάρι. Δεν έχω χρόνο μεν να το παίξω, αλλά κοιτάζω τις ενημερώσεις. Θυμάστε κάπου στα τέλη Αυγούστου που αναρτηθηκε ένα άρθρο για το Σερν με τίτλο κάτι σαν “σήμερα στις 00:00, αρχίζει…”.

  Ε, λοιπόν λίγο διαβασα ένα μαιηλ με το ηβέντ(ειδικό τμήμα) του παιχνιδιου που παραθέτω που έχει σχέση με επίκλιση δαιμόνων και ταξίδι στο χρόνο(1963 για την ακρίβεια) και άρχιζε εκείνη την ημέρα. Εμένα κάτι μου έκανε κλικ ότι κάποια σχέση έχει με τα σχέδια τους, ίσως σαν προειδοποίηση, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Μπορεί και να είναι σύμπτωση. Ριξτε πάντως μια ματιά αν θέλετε:

  https://marvelheroes.com/news/news-articles/mystic-mayhem-begins

 8. Αειμαθίων 09/11/2015 @ 7:31 ΜΜ

  Επίσης η συγκεκριμμένη φωτο μου θυμίζει διαστημικο αγκυροβόλιο και σκάφος του λεγόμενου Solar Warden.

 9. Μια παρέμβασή μου στον φίλο Π² για την εκτεταμένη και εμβριθή ανάλυσή του της 11 Σεπτ. 2015.
  Φίλε μου τα εξέθεσες πολύ εμπεριστατωμένα και όμορφα τα επιχειρήματά σου. Εγώ δεν προτίθεμαι να αντιστοιχηθώ μαζί σου σε θεωρίες, επιχειρήματα και γνώσεις. Το μόνο που θα σου ανταπαντήσω σε όλα αυτά που ανέπτυξες είναι τρεις ρήσεις τριων βαθυστόχαστων υπηρετών του πνεύματος.

  α) Κύριε, εκείνος που Σε αρνείται αλλά αναγνωρίζει τους φυσικούς νόμους, Σε δοξολογεί περισσότερο κι από τους Ψαλμούς (της Παλαιάς Διαθήκης εννοείται). Αλέξανδρος, Νικολάγιεβιτς Ραντίτσεφ (τέλος 18ου αρχές 19ου αιώνα).

  β) Όλη η ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου είναι δανεισμένη…Δανεισμένη από όλους τους άλλους που δεν έχουν ιδέα για τον εαυτό τους. Osho

  γ) Ο άνθρωπος είναι ένα σύνορο: εκεί που σταματάει η γής κι αρχίζει ο ουρανός΄ μα το σύνορο αυτό ακατάπαυτα μετατοπίζεται και προχωράει κατά τον ουρανό΄ μαζί του μετατοπίζουνται και προχωρούν κι οι εντολές του Θεού…….πλαταίνει η καρδιά του ανθρώπου και χωράει περισσότερο θέλημα Θεού. Ν. Καζαντζάκης

  Φίλε μου, όσα ανέπτυξες είναι αυτό που είσαι’ εκεί που πραγματικά θα έπρεπε να είσαι στην εφήμερη τούτη στιγμή. Και γι αυτό είσαι τόσο σίγουρος για το πρόσκαιρο δίκιο σου που ολοφάνερα υπερασπίζεσαι. Αλλά έχεις ακόμη–όλοι μας έχουμε–πολύ δρόμο να διατρέξεις. Ποιος ξέρει, μπορεί να ξαναβρεθούμε σε κάποια απώτερη εξελικτική στιγ,μή, οπότε θα έχει ενδιαφέρον το περιεχόμενο της συζήτησής μας τότε.

  Να είσαι καλά και πάντα μαχητής της αλήθειας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*