22:09 - 18/05/2023

Dr Yeadon : Η Pfizer παραδέχεται ότι τα εμβόλια Covid είναι ένα βιοόπλο για την ερήμωση της Γης

Διαφημίσεις

Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης χρησιμοποιεί τη φαρμακοβιομηχανία για να διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία του κόσμου, σύμφωνα με τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer, Δρ. Mike Yeardon, ο οποίος προειδοποιεί ότι θα συνεπάγεται το θάνατο εκατομμυρίων, αν όχι δισεκατομμυρίων, ανθρώπων.

Ο Δρ Yeadon αποκάλυψε ότι τα εμβόλια για τον COVID είναι βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μέρος μιας ατζέντας μείωσης του πληθυσμού από το Deep State.

Ο Δρ Yeadon, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν ως αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer, εξήγησε ότι η πανδημία του COVID, και η επακόλουθη εκστρατεία εμβολιασμού mRNA, ήταν μια «υπερεθνική επιχείρηση» εδώ και χρόνια και σχεδιάστηκε «να τραυματίσει ανθρώπους, να ακρωτηριάσει και να σκοτώσει εσκεμμένα. .»

Ο Yeadon είπε ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πανδημία του COVID ήταν μια πλοκή απορρόφησης από τους παγκοσμιοποιητές όταν άρχισε να βλέπει τους συναδέλφους του στην Pfizer να εμφανίζονται στην τηλεόραση και να λένε κραυγαλέα ψέματα στις μάζες.

Μίλησε σε έναν δημοσιογράφο από το Children’s Health Defense ενώ παρευρέθηκε σε μια συγκέντρωση της αλήθειας στο Λονδίνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας γνώστης της Pfizer σφύριξε τη φήμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έκαναν ό,τι μπορούν για να καλύψουν τις ειδήσεις.

Το στέλεχος της Pfizer, Janine Small, παραδέχτηκε τη βόμβα κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης τον Οκτώβριο για την απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον COVID-19.

Το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) Robert “Rob” Roos ρώτησε τον Small εάν η Pfizer δοκίμασε εάν το εμβόλιο εμπόδιζε τη μετάδοση ή όχι.

«Εάν όχι, πείτε το ξεκάθαρα. Εάν ναι, είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τα δεδομένα με αυτήν την επιτροπή; Και θέλω πραγματικά μια ευθεία απάντηση, ναι ή όχι, και την ανυπομονώ », είπε ο Roos.

Η κ. Small – εμφανιζόμενη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Albert Bourla , ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει αλλά αποσύρθηκε από την ακρόαση νωρίτερα αυτό το μήνα – απάντησε ότι η εταιρεία έπρεπε να «κινηθεί με την ταχύτητα της επιστήμης».

«Σχετικά με το ερώτημα γύρω από το γνωρίζαμε για τη διακοπή του εμβολιασμού προτού εισέλθει στην αγορά… Όχι», παραδέχτηκε ο Small.

Η εκπληκτική ομολογία του Small, προέδρου της Pfizer των διεθνών ανεπτυγμένων αγορών, εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη μαζική εκστρατεία προπαγάνδας που έγινε το 2021 για να εμβολιαστούν όλοι.

Αν δεν τους ενδιέφερε να αποτρέψουν τη μετάδοση… τι τους ενδιέφερε να κάνουν;

Και υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του Yeardon – αν ξέρετε πού να ψάξετε.

Γνωρίζετε πιθανώς τον σύμβουλο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Yuval Noah Harari και τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι το WEF θεωρεί τη συντριπτική πλειονότητα του ανθρώπινου πληθυσμού ξεπερασμένο, άχρηστο και περιττό.

Σύμφωνα με τον Harari, οι λεγόμενοι «κοινοί άνθρωποι» έχουν δίκιο να φοβούνται ένα μέλλον στο οποίο θα γίνουν «περιττοί» .

Και τέτοιοι φόβοι είναι δικαιολογημένοι, σύμφωνα με τον Χαράρι, ο οποίος μίλησε εκ μέρους των ελίτ και επιβεβαίωσε «Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς».

Αλλά ο Harari είναι απλώς ο πιο πρόσφατος σε μια μακρά σειρά από μέλη του WEF που έχουν κηρύξει από το ίδιο φύλλο ύμνου. Η ελίτ εργάζεται για τον στόχο της ερήμωσης του πλανήτη εδώ και δεκαετίες.

Η συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας μπορεί να εντοπιστεί τουλάχιστον στο 1972, όταν ένα διάσημο μέλος του WEF ζήτησε μια εκπληκτική μείωση κατά 86 τοις εκατό του πληθυσμού των ανθρώπων, υποστηρίζοντας ότι ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί «ειρηνικά».

Ο Dennis Meadows ήταν επίτιμο μέλος της Λέσχης της Ρώμης και μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ . Ήταν επίσης ένας από τους κύριους συγγραφείς του εγχειριδίου της Λέσχης της Ρώμης το 1972 υπέρ της ερήμωσης του πληθυσμού « The Limits to Growth ».

Ο Meadows υποστηρίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να αφανιστεί ώστε οι επιζώντες να «έχουν ελευθερία» και «υψηλό βιοτικό επίπεδο».

Ακούγεται οικείο;

Δεν είναι τυχαίο ότι η Λέσχη της Ρώμης εξέλιξε τη συνωμοσία για την κλιματική αλλαγή την ίδια περίοδο.

Παρά το γεγονός ότι το βιβλίο του εκδόθηκε πριν από περισσότερα από 50 χρόνια, η ιδεολογία του εξακολουθεί να ασκεί επιρροή στους παγκοσμιοποιητικούς κύκλους σήμερα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2017 , ο Meadows ισχυρίζεται ότι η γενοκτονία του 86% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι «αναπόφευκτη».

Ωστόσο, επιμένει ότι μια «καλοπροαίρετη» δικτατορία θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη μαζική αποπληθυσμό «ειρηνικά».

«Θα μπορούσαμε [ ] να έχουμε οκτώ ή εννέα δισεκατομμύρια, πιθανώς», λέει για τον αυξανόμενο πληθυσμό του κόσμου.

«Αν έχουμε μια πολύ ισχυρή δικτατορία που είναι έξυπνη … και [οι άνθρωποι έχουν] χαμηλό βιοτικό επίπεδο», λέει ο Meadows καθώς εξηγεί πώς θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί η ατζέντα μείωσης του πληθυσμού.

«Αλλά θέλουμε να έχουμε ελευθερία και θέλουμε να έχουμε υψηλό βιοτικό επίπεδο, έτσι θα έχουμε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους .

«Και είμαστε τώρα στα επτά, οπότε πρέπει να επιστρέψουμε .

«Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να είναι αργό, σχετικά αργό, και ότι μπορεί να γίνει με έναν σχετικά ίσο τρόπο, ξέρετε, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μοιραστούν την εμπειρία».

Εδώ, στο People’s Voice, είμαστε αποφασισμένοι να ρίξουμε φως στις χειρότερες υπερβολές της παγκοσμιοποιητικής ελίτ και να διαδώσουμε αυτές τις πληροφορίες παντού. Αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

Εγγραφείτε στο κανάλι , μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας και εγγραφείτε στην κοινότητα του People’s Voice Locals . Είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα ψυχών με ομοϊδεάτες που αντιστέκονται στην ατζέντα της ελίτ. Ελπίζω να σας δω εκεί.

Παρακολουθώ:

thepeoplesvoice.tv

triklopodia.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ηρακλής 05/19/2023 @ 7:11 ΠΜ

    ο Μπουρλά το είχε πει ότι ο σκοπός τους (με τα εμβόλια) ήταν (και είναι βέβαια) να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 50% μέχρι και το 2023
    Ας βγάλει κανείς συμπεράσματα για το τι έχει να γίνει μέχρι τα Χριστουγεννα και ειδικά μετα τον Σεπτεμβριο

  2. DR TESS LAWRIE: THE WHO WANTS TO INTRODUCE 500 NEW VACCINES BY 2030

    https://www.bitchute.com/video/20n9Pg6H40k4/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*