06:59 - 28/06/2020

ΔΙΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Λέμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μου φαίνεται όμως πως η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται τόσο λόγω κάποιας νομοτέλειας όσο λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιούνται οι ίδιες μέθοδοι. Και ποντάρουν ότι οι άνθρωποι παρασυρμένοι από την πλύση εγκεφάλου από τους ελεγκτές της πληροφορίας, όντας περιορισμένοι, δεν θα κοιτάξουν ευρύτερα για να εντοπίσουν τη μεθοδολογία τους. Παρότι αυτή ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Στην Ελλάδα βλέπουμε ότι άμεσα συνέδεσαν το black lives matter με τους λαθρομετανάστες και τώρα απαιτούν λέει ακόμα ανετότερες συνθήκες εκτός του να είναι η χώρα “μπάτε σκύλοι αλέστε.” Την ίδια στιγμή στη μήτρα, στις ΗΠΑ συνεχίζουν το έργο καταστροφής ανενόχλητοι.

Μα πώς αλλιώς θα μπορούσες να φέρεις μια επανεκκίνηση στοχευμένη αν πιο πριν δεν έχεις φροντίσει τη διάλυση του “ως τότε.”

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Το video σε αυτο το αρθρο που ειναι??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh