in

Codex Alimentarius- Νέο φυσικό(?) συντηρητικό θα διατηρεί τα τρόφιμα για πάρα πολλά χρόνια!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σημ. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό? Θα φανεί από τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθεί. Είναι όπως με το μαχαίρι που μπορείς π.χ. να κόψεις ψωμί αλλά μπορείς επίσης και να σκοτώσεις! Σε τρία χρόνια η νέα ουσία θα έχει μπει στην διατροφική αλυσίδα αλλά τις συνέπειες μάλλον θα τις μάθουμε πολύ αργότερα όπως άλλωστε έγινε και με τα υπάρχοντα συντηρητικά που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ευρέως και να βλάπτουν τον οργανισμό μας!

Μήπως ο νέος διατροφικός κώδικας (Codex Alimentarius) απαιτεί την ύπαρξη τέτοιων ουσιών ώστε να μπορεί να ελέγχει τα αποθέματα τροφίμων πιο αποτελεσματικά και αργότερα ποιες τροφές διατίθονται και που? Η είδηση αυτή προφανώς εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με αυτή που λέει ότι έρχεται και το τεχνητό ΚΡΕΑΣ!!!

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο φυσικό συντηρητικό το οποίο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος της σήψης στα τρόφιμα.

Εντόπισαν μια ουσία που καταστρέφει τα βακτήρια εκείνα που είναι υπεύθυνα για την αποσύνθεση στο κρέας, τα ψάρια, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Το συντηρητικό, που ονομάζεται bisin , θα είναι ικανό να επεκτείνει την διάρκεια ζωής των τροφίμων για αρκετά χρόνια, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να διατηρήσει και κρασί του οποίου το μπουκάλι έχει ανοιχθεί, αλλά και σε διάφορες σάλτσες.

Η ανακάλυψη αναμένεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούμε τα ψώνια μας και να μειώσει τα εκατομμύρια τόνους φαγητού που καταλήγουν στα σκουπίδια σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες.

Η ουσία αυτή, που εμφανίζεται φυσιολογικά σε κάποια ήδη αβλαβών βακτηρίων, εμποδίζει την ανάπτυξη των θανατηφόρων βακτηρίων συμπεριλαμβανομένου του E-coli, της σαλμονέλας και της λιστέριας.

Η ουσία θα μπορούσε να παρατείνει τη ζωή μιας ποικιλίας καθημερινών τροφίμων που έχουν αυστηρό χρονικό περιθώριο για την κατανάλωσή τους, όπως θαλασσινά, τυριά και κονσερβοποιημένα προϊόντα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις δε, τα τρόφιμα θα μπορούσαν να διαρκέσουν χρόνια, ενώ θα είναι πιθανό να μην χρειάζονται καν την αποθήκευσή τους στο ψυγείο, υποστηρίζουν οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Minnesota.

Οι επιστήμονες, που έχουν κατοχυρώσει και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ουσία, έχουν ήδη έρθει σε συνεννοήσεις με μεγάλες εταιρείες τροφίμων. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, τα πρώτα τρόφιμα που θα περιέχουν την bisin, αναμένεται να διατεθούν στην αγορά σε τρία χρόνια περίπου.

Την ουσία ανακάλυψε κατά λάθος, ο Δρ. Dan O’ Sullivan, ένας Ιρλανδός μικροβιολόγος που εργάζεται στο πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια της εξέτασης μιας καλλιέργειας βακτηρίων σε ανθρώπινο έντερο.

Η ουσία, ωστόσο, δεν θα είναι ικανή να διατηρήσει φρούτα και λαχανικά μιας και αποσυντίθενται με διαφορετικό τρόπο.

Η bisin είναι συγγενική με την nisin, που ήδη χρησιμοποιείται στα τροποποιημένα τυριά για να παραμείνουν αποστειρωμένα και βρώσιμα για δεκαετίες, οπότε δεν απαιτούνται φαρμακευτικές δοκιμές. (!!!!!!!!!!!????)

Greek Citizen

Νόμος Θανάτου Των Ανθρώπων…Έλληνες ενημερωθείτε αυτός ο νόμος έρχεται στην Ελλάδα στο τέλος Απριλίου !!!!!

Codex Alimentarius: η απαγόρευση Βοτανικής Ιατρικής ψηφίζεται σε τρείς μέρες στην ΕΕ-Βίντεο

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ένα βήμα πριν την Τρίπολη οι αντικαθεστωτικοί – Για αιματοχυσία προειδοποιεί ο Καντάφι

Για μια Νέα Ελλάδα Αξιών και Αρχών βασικός πυλώνας η οικογένεια και η κοινωνική αλληλεγγύη