Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:46 - 22/08/2011

Ένα βήμα πριν την Τρίπολη οι αντικαθεστωτικοί – Για αιματοχυσία προειδοποιεί ο Καντάφι

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Ώρα μηδέν» για τον Καντάφι αποκαλούν τη σημερινή μέρα οι αντικαθεστωτικοί που κυκλώνουν με όλες τις δυνάμεις τους την πρωτεύουσα της Λιβύης. Οι σφοδρές συγκρούσεις περίπου 20 χλμ γύρω από την Τρίπολη μαίνονται καθώς οι αντάρτες έχουν ορκιστεί να «ρίξουν» τον Λίβυο ηγέτη τις επόμενες μέρες. Πληθαίνουν οι αναφορές ότι οι αντικαθεστωτικοί εισήλθαν στην πρωτεύουσα.

Οι αντικαθεστωτικοί πήραν το απόγευμα τον έλεγχο ενός στρατοπέδου που βρίσκεται στην είσοδο της πρωτεύουσας και προμηθεύτηκαν όπλα και πυρομαχικά, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου.


Εκατοντάδες αντικαθεστωτικοί εισήλθαν σε αυτήν τη στρατιωτική βάση, η οποία βρίσκεται δυτικά κοντά στην είσοδο της Τρίπολης, στην οδική αρτηρία της Ζαουίγια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Το στρατόπεδο αυτό αποτελούσε το πιο σημαντικό εμπόδιο στην προέλαση των εξεγερμένων προς την Τρίπολη. Εκατοντάδες οχήματα αντικαθεστωτικών καταφτάνουν εκεί σήμερα το απόγευμα.

Το Reuters και το Γαλλικό Πρακτορείο μεταδίδουν ότι οι αντικαθεστωτικοί έχουν εισέλθει στην Τρίπολη από την Μισράτα μέσω θαλάσσης.
Ο σταθμός των αντικαθεστωτικών που βρίσκεται στο Κατάρ μετέδωσε ότι οι αντάρτες κατέλαβαν το διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης και η σημαία τους έχει υψωθεί στο κτίριο.
Σφοδρές συγκρούσεις με ελαφρά όπλα σημειώνονταν απόψε και κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν δημοσιογράφοι στο κέντρο της Τρίπολης, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου.
Άνδρες πιστοί στον Λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, έχουν τοποθετηθεί μπροστά από το ξενοδοχείο Rixos και πυροβολούν προς τα ανατολικά, πιθανώς προς αντικαθεστωτικούς, αλλά ο ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει το στόχο τους.
Συνολικά 376 είναι οι νεκροί και περίπου 1.000 οι τραυματίες και στις δύο πλευρές από τις μάχες που έγιναν στην Τρίπολη χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, δήλωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι στο Reuters.
Καντάφι: «Φοβάμαι ότι θα καεί η Τρίπολη»

Ο Λίβυος ηγέτης μέσω ηχητικού διαγγέλματος που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση παραδέχθηκε ότι βρίσκεται στην πρωτεύουσα. Στη συνέχεια κάλεσε τον λαό να έρθει από όλες τις περιοχές για να απελευθερώσει την Τρίπολη και μαζί να υπερασπιστούν την πόλη μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματος τους.

Όπως ανέφερε φοβάται «ότι θα καεί η Τρίπολη» και δήλωσε ότι θα παραμείνει μέχρι τέλους στην πόλη.
«Είμαι μαζί σας σε αυτή τη μάχη. Είμαι μαζί σας με το ντουφέκι μου. Δεν θα παραδοθούμε. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την Τρίπολη στους αποικιοκράτες και τους προδότες. Θα θυσιάσουμε την Τρίπολη με το αίμα μας και την ψυχή μας. Θα θυσιάσουμε τη Λιβύη με το αίμα μας και την ψυχή μας» είπε ο Λίβυος ηγέτης.

«Μέχρι αύριο θα έχει πέσει η Τρίπολη»

Η λιβυκή πρωτεύουσα, προπύργιο του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, «θα έχει πέσει ως αύριο» είπε ένας από τους στρατιωτικούς επικεφαλής των αντικαθεστωτικών.

«Θα μπούμε στην Τρίπολη εντός μερικών ωρών. Ελπίζουμε ότι ως αύριο θα έχει περάσει στα χέρια μας» δήλωσε ο Αμπντελχακίμ Μπελχάτζ.
Παράλληλα αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι η συνοικία Τατζούρα, η οποία βρίσκεται στα ανατολικά προάστια της Τρίπολης, τελεί σήμερα το απόγευμα υπό τον έλεγχο των Λίβυων αντικαθεστωτικών.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυνάμεις που είναι πιστές στον Καντάφι βομβαρδίζουν τακτικά τη συνοικία αυτή, αλλά οι αντικαθεστωτικοί εξακολουθούν να έχουν την κατάσταση υπό τον έλεγχό τους.
Σαρκοζί: Δεν υπάρχει αμφιβολία για την έκβαση

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί κάλεσε σήμερα τον Λίβυο ηγέτη «αποφύγει την πρόκληση ανώφελων βασάνων στο λαό του, απαρνούμενος το ταχύτερο δυνατό ό,τι του απομένει από την εξουσία. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την έκβαση της σύγκρουσης», ενώ επανέλαβε την πλήρη στήριξη του Παρισιού στους αντικαθεστωτικούς.

Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική προεδρία, ο Σαρκοζί καλεί επίσης τον συνταγματάρχη Καντάφι «να διατάξει αμέσως αυτές τις δυνάμεις του που εξακολουθούν να του είναι πιστές να κηρύξουν κατάπαυση του πυρός, να καταθέσουν τα όπλα, να επιστρέψουν στα στρατόπεδά τους και να θέσουν εαυτόν στη διάθεση των νόμιμων λιβυκών αρχών».
«Την ώρα των γεγονότων αυτών αποφασιστικής σημασίας στην περιοχή της Τρίπολης, στην ίδια την Τρίπολη, και αλλού, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει το θάρρος των μαχητών του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου (πολιτικό όργανο των αντικαθεστωτικών) και του λιβυκού λαού που εξεγείρεται» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο Λευκός Οίκος παρακολουθεί τις εξελίξεις

Οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στη Λιβύη, Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής για τις τελευταίες εξελίξεις από τον σύμβουλο σε θέματα τρομοκρατίας, Τζον Μπρέναν και άκουσε τις εκθέσεις από τις ομάδες των Αμερικανών που βρίσκονται με τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις στη Βεγγάζη.

Ενημέρωση έλαβε και ο υπουργός Άμυνας, Λίον Πανέτα.

real.gr

http://filologos10.wordpress.com Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*