16:48 - 18/11/2013

ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΓΑΛΑΚΤΟΣ» ΒΙΝΤΕΟ

«Σε μια προσπάθεια να βάλουν περισσότερα παιδιά να πίνουν επεξεργασμένο γάλα, η συμβατική βιομηχανία γαλακτοκομικών πιέζει την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να αλλάξει τον ίδιο τον ορισμό του γάλακτος και να επιτραπεί η διακριτική προσθήκη τοξικών τεχνητών γλυκαντικών ουσιών όπως η ασπαρτάμη.

Σύμφωνα με μια αναφορά που υπέβαλε στο Federal Register (επίσημο περιοδικό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών) στίς αρχές του χρόνου, ο στόχος της γαλακτοβιομηχανίας είναι να αλλάξει το «πρότυπο της ταυτότητας” για το γάλα, έτσι ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί περαιτέρω και να γλυκαθεί για να προσελκύει περισσότερους νέους καταναλωτές.

Είτε αυτό οφείλεται σε αύξηση των αλλεργιών ή σε μια απλή αποστροφή για τη μεταποιημένη γεύση του, οι συμβατικές πωλήσεις γάλακτος έχουν μειωθεί περίπου 25 τοις εκατό στις ΗΠΑ από το 1975, και τα πρότυπα κατανάλωσης συνεχίζουν να μειώνονται σε όλη τη χώρα.

Έτσι, η Εθνική Ομοσπονδία Παραγωγών Γάλακτος και η διεθνής ένωση γαλακτοκομικών τροφίμων υποβάλλουν αναφορές να επαναπροσδιορίσουμε απλώς τη λέξη “γάλα” περιλαμβάνοντας άλλα πράγματα, όπως τεχνητά αρωματικά σοκολάτας και ροφήματα σοκολάτας με φράουλα.

Η ασπαρτάμη, η οποία είναι ίσως η πιο γνωστή τεχνητή γλυκαντική ουσία στον κόσμο, έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι προκαλεί χρόνιους πονοκεφάλους, νευρολογικές βλάβες, καρκίνο και, ναι, ακόμη και αύξηση του σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας, τα ίδια πράγματα που διατίθενται στην αγορά ως δήθεν οτι τα καταπολεμούν.

“Η ασπαρτάμη είναι ένα επικίνδυνο χημικό πρόσθετο τροφίμων, και η χρήση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και από τα παιδιά είναι μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες τραγωδίες, “λέει η Δρ Janet Starr Hull, συγγραφέας του βιβλίου Γλυκό δηλητήριο: Πώς η παγκόσμια δημοφιλής τεχνητή γλυκαντική ουσία μας σκοτώνει.

Γάλατα πλέον δεν υπάρχουν! Η γεύση του γάλακτος καλύπτεται απο τις καρκινογόνες χημικές γλυκαντικές ουσίες ώστε να επιτευχθεί ένας αργός θάνατος που θα βοηθήσει στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 11/20/2013 @ 8:18 ΜΜ

    ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ = ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΑ !

    ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ "ΛΙΠΑΡΑ = ΜΗΔΕΝ"

    ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΥΤΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΩ ????

  2. Πόσοι γνωρίζουν (πέρα απο το άρθρο αυτό για την ασπαρτάμη) ότι η διαδικασία ομογενοποίησης του γάλακτος, καταστρέφει το μοναδικό ένζυμο που ενεργοποιεί τον οργανισμό, για να αρχίσει την πρόσληψη του ασβεστίου απο το γάλα, με αποτέλεσμα, όσο γάλα και να πίνουμε, η πρόσληψη ασβεστίου να είναι αμελητέα?
    Μόνο ΜΙΑ εταιρεία μικρή, διαθέτει γάλα στην αγορά ΧΩΡΙΣ να είναι ομογενοποιημένο. Πρός το παρόν σε Σκλαβενίτη και Βερόπουλο, λίγα μπουκάλια, και συνηθως "κρυμμένα" πίσω απο τα φανταχτερά brands…. Βρείτε τα!

  3. Ανώνυμος 12/19/2013 @ 6:47 ΜΜ

    http://www.youtube.com/watch?v=lBQ7AXxtM2w
    γάλα Γάλα γαλακτοκομικά Κωνσταντίνος Μουρούτης υγεία Αμινοξέα πρωτεΐνη κρέας βρεφικό τροφή καρκίνος Alzheimer's οστά λαχανικά σωστή διατροφή δημητριακά κυτταρική ιατρική θηλασμός δίαιτα μεταβολισμός βιοχημεία απορρόφηση βιταμίνες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*