Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
09:24 - 20/12/2021

Από τον Ιούνιο, υπό παρακολούθηση όλο το 24ωρο κάθε εργαζόμενος

Σύμφωνα με όσα με χαρά ανακοίνωσαν οι υπουργοί Χατζηδάκης ( εργασίας) και Πιερακάκης (ψηφιακής ανάπτυξης) (δείτε εδώ), από τον Ιούνιο με μία “απλή και βολική” εφαρμογή στο κινητό, θα γίνει πράξη, είπαν, το όνειρο και το πάγιο αίτημα των εργαζομένων για κάρτα εργασίας.

1.Είναι απόλυτο ψέμα το ότι οι εργαζόμενοι θέλουν κάρτα εργασίας. Είμαι στην αγορά εργασίας εδώ και μισό αιώνα περίπου. Ποτέ και πουθενά δεν ζήτησαν οι εργαζόμενοι αυτό το αντεργατικό μέτρο και όπου ισχύει, τους επεβλήθη με το ζόρι. Και μη μου φέρετε να μου το επιβεβαιώσουν τίποτε τηλε-εργατοπατέρες ή τηλε-ειδικούς, διότι όλοι σχεδόν είναι ελεγχόμενοι και λένε ότι τους πει η εξουσία.

2.Εφόσον η κάρτα μπει στο κινητό με κρατική εφαρμογή, τότε θα ισχύει ο γεωεντοπισμός που ήδη ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης και θα παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Το ρουφιάνεμα δεν ήταν ποτέ “απλό και βολικό” για τους ανθρώπους παρά μόνο για τα χουντικά καθεστώτα όπως αυτό της Σοβιετικής κομμουνιστοκρατίας.

3.Τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι αμέτρητα, διότι σχεδόν κανένας εργαζόμενος δεν μπαίνει στο χώρο εργασίας στην ώρα του και κανένας δεν φεύγει στην ώρα του. Πάντα υπάρχουν πεντάλεπτα ή δεκάλεπτα που θα είναι καθοριστικά για να απολυθεί κάποιος ή για να επιτεθεί η ΝΕΑ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ” ΑΡΧΗ της νέας επιθεώρησης εργασίας και να την κλείσει, ή να την καταστρέψει από τα πρόστιμα.

4.Αν από τα smartphones δεν απενεργοποιηθεί η κάμερα και το μικρόφωνο, θα ξέρει το κράτος που είστε και τι κάνετε όλο το 24ωρο, χωρίς να το Zητάει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ή από τον GOOGLE.

Η παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής στο κινητό, μαζί με την εφαρμογή πορτοφόλι και την εφαρμογή πράσινου διαβατηρίου COVID είναι το πρώτο οργανωμένο πακέτο στο κινητό. Έρχονται κι άλλα, πάντα για το καλό μας.

el.gr

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. θα μου εξηγήσει κάποιος που γράφει οτι το να μην έχεις κινητό ίναι παράνομο;μην ξεχνάμε όταν ολα θα είναι στο κινητό σου αφμ,αμκα, κτλ θα το πληρώνεις κάθε μήνα, για να υπάρχεις; θα βγουν τώρα οι δημόσιοι υπάλληλοι να ζητούν τζάμπα τηλέφωνα, με πορείες. τώρα για την κάρτα.. ας κοιτάξουν ως επιτοπλείστον τον δημόσιο τομέα,γιατι ο ιδιωτικός είναι ελεγχόμενος απο τον εργοδότη. Ποιος θα ελεγχει την κάρτα εργασίας των βουλευτών; η βουλή ειναι ακόμα άδεια.Φαίνεται στο κανάλι που πληρωνεις κάθε μήνα

  2. απ οτι γνωριζω το κινητο δεν ειναι υποχρεωτικο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*