Ανθρωπόμορφα ρομπότ και ρομποτοποιημένοι άνθρωποι

Ανθρωπόμορφα ρομπότ και ρομποτοποιημένοι άνθρωποι

Του Γιώργου Φαρμάκη

Μας λένε ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και για αυτό πρέπει να λέμε και ευχαριστώ! Δηλαδή να λέμε ευχαριστώ για την κατάργηση της ατομικής μας ελευθερίας και μάλιστα της ίδιας μας της δημιουργικής ύπαρξης από την στιγμή που πλέον η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει τις δραστηριότητές μας. Άραγε τι μας περιμένει στο άμεσο μέλλον; Σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους πρέπει όλοι να αποκτήσουμε μια πιο προχωρημένη κοινωνία στην οποία θα ζουν οι άνθρωποι μαζί με τα ρομπότ. Πως ακριβώς όμως θα γίνει αυτό; Αρκετοί άνθρωποι λόγο των ταινιών του Χόλιγουντ φοβούνται τα ρομπότ γιατί μοιάζουν απόκοσμα (στις ταινίες). Όπως πάντα όμως αυτοί που μας δίνουν το πρόβλημα μας δίνουν και την λύση του. Ποια είναι αυτή η λύση;

Δείτε την «λύση»:

Όπως είδατε η λύση που σας προανέφερα βρέθηκε και είναι αρκετά ανθρώπινη εξωτερικά και θα γίνει ακόμα πιο ανθρώπινη όσο προχωράει η τεχνολογία. Λοιπόν είναι σίγουρο ότι θα ζήσουμε τρομερές αλλαγές σαν ανθρωπότητα. Δυστυχώς πλέον ακόμα και οι αυθεντικοί άνθρωποι μοιάζουν με ρομπότ διότι κάνουν συνεχώς μηχανικές κινήσεις. Σπάνια βλέπεις ανθρώπους απρόβλεπτους και γεμάτους όρεξη να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο. Χωρίς να κάνουμε κάτι δημιουργικό μένουμε άπραγοι και η απραξία είναι κάτι χειρότερο από μια κακιά πράξη λόγο του ότι με αυτό τον τρόπο αποδεχόμαστε το ότι δεν έχουμε λόγο ύπαρξης και έτσι αργά και σταθερά περιμένουμε τον θάνατο μας.

el.gr

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : ILLUMINATI


Αποδείξεις για την συνωμοσία

Το μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο για τους Illuminati και την παγκόσμια συνωμοσία γραμμένο το 1797 μόλις 20 χρόνια μετά την ίδρυση της περιβόητης οργάνωσης από τον Adam Weishaupt.

ΤΙΜΗ 18,90€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *