ΑΛΛΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ… «ΒΡΕΧΕΙ» ΔΟΛΑΡΙΑ

nwo

ΑΛΛΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ… «ΒΡΕΧΕΙ» ΔΟΛΑΡΙΑ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι πολύ απλό και δεν χρειάζεται μεγάλο μυαλό για να καταλάβει κανείς το ποιος ωφελείται και ποιος κερδίζει εκατομμύρια από τις εξελίξεις των τελευταίων ετών, με το αίμα να ρέει ακατάπαυστα σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Άλλωστε αυτοί ποτέ δεν υπολόγιζαν τις ψυχές των αθώων που θυσιάζονται σον βωμό του δικού τους κέρδους.

Τα τελευταία γεγονότα στο Παρίσι και η ολοένα και μεγαλύτερη εντατικοποίηση των πολεμικών συγκρούσεων στην Συρία και όχι μόνο, είχαν σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν με ιλιγγιώδης ρυθμούς τα κέρδη των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα αμερικανικά στοιχεία, μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια οι τιμές των μετόχων της Northrop Grumman, είχαν κέρδη …230%, της Lockheed Martin, 222%, της Raytheon, 162%, της Boeing 130% και της General Dynamics, 114%.



Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Όπως φαίνεται, οι καλύτεροι «συνέταιροι» στα μεγάλα αυτά κέρδη των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών, δεν είναι άλλοι από τους δολοφόνους Τζιχαντιστές.

Κανονικά… θα έπρεπε να διεκδικήσουν μεγάλο μερίδιο από τα τεράστια κέρδη τους, (αν δεν το παίρνουν ήδη!).

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *