12:46 - 22/11/2015

ΑΛΛΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ… «ΒΡΕΧΕΙ» ΔΟΛΑΡΙΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

nwo

ΑΛΛΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ… «ΒΡΕΧΕΙ» ΔΟΛΑΡΙΑ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι πολύ απλό και δεν χρειάζεται μεγάλο μυαλό για να καταλάβει κανείς το ποιος ωφελείται και ποιος κερδίζει εκατομμύρια από τις εξελίξεις των τελευταίων ετών, με το αίμα να ρέει ακατάπαυστα σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Άλλωστε αυτοί ποτέ δεν υπολόγιζαν τις ψυχές των αθώων που θυσιάζονται σον βωμό του δικού τους κέρδους.

Τα τελευταία γεγονότα στο Παρίσι και η ολοένα και μεγαλύτερη εντατικοποίηση των πολεμικών συγκρούσεων στην Συρία και όχι μόνο, είχαν σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν με ιλιγγιώδης ρυθμούς τα κέρδη των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα αμερικανικά στοιχεία, μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια οι τιμές των μετόχων της Northrop Grumman, είχαν κέρδη …230%, της Lockheed Martin, 222%, της Raytheon, 162%, της Boeing 130% και της General Dynamics, 114%.

Όπως φαίνεται, οι καλύτεροι «συνέταιροι» στα μεγάλα αυτά κέρδη των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών, δεν είναι άλλοι από τους δολοφόνους Τζιχαντιστές.

Κανονικά… θα έπρεπε να διεκδικήσουν μεγάλο μερίδιο από τα τεράστια κέρδη τους, (αν δεν το παίρνουν ήδη!).

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*