Είναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι που παίζεται!

ndΕίναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι που παίζεται!

Είναι τεράστιες οι ευθύνες όλων όσων συμμετέχουν σε ένα στημένο παιχνίδι που έχει αντικειμενικό σκοπό να ελέγξει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην χώρα. Ο συνασπισμός των Βαρονιών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπαθεί να προασπίσει μαζί με άλλες πολιτικές δυνάμεις τα κεκτημένα της μεταπολίτευσης. Στο πλαίσιο αυτό δεν μας κάνει εντύπωση η αδυναμία της διοργάνωσης μιας αξιόπιστης διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου. Το παλαιό σύστημα δεν παραδίδει τα κλειδιά του «μαγαζιού». Είναι αποφασισμένο να πάρει μαζί του την ίδια την χώρα, πόσο μάλλον έναν τίτλο κόμματος…

Δεν θέλανε εκλογές στην Νέα Δημοκρατία. Ήθελαν να περάσουν το κρίσιμο διάστημα των επόμενων μηνών με την «προσωρινή» λύση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο «προσωρινός» πρόεδρος διεκδίκησε, τελικά, την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Ξέχασε, όμως, να υποβάλλει την παραίτησή του και να δώσει την θέση του σε έναν άλλον προσωρινό, πραγματικό αυτή την φορά. Ως προς την προσωρινότητα, πάντα ο λόγος. Και σήμερα ο κ. Μεϊμαράκης από τα Χανιά μας λέει ότι δεν έχει ευθύνη για τα χάλια που βλέπουμε. Ότι φταίει μόνο η ΚΕΦΕ. Είναι κι αυτή μία άποψη.

Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει πλέον να προσπαθήσει σκληρά για να πείσει τους πολίτες ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούνται μαζί της. Όταν κάποιοι την αντιμετωπίζουν σαν ομόρρυθμη εταιρεία, είναι φυσικό ο πολύς κόσμος να της (και τους) γυρίζει την πλάτη του. Ακόμη κι όσοι θεωρούσαν ότι μπορούσαν με την συμμετοχή τους στην διαδικασία της εκλογής του νέου προέδρου να βοηθήσουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να «αναστηθεί», νιώθουν κουρασμένοι από την κοροϊδία. Μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο ο κ. Μεϊμαράκης έχει τεράστια ευθύνη. Έχει την βασική πολιτική ευθύνη για ότι συνέβη. Είτε του αρέσει είτε όχι.

Ποιον βολεύει η αποθάρρυνση του κόσμου; Σίγουρα όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη. Επειδή ακριβώς οι δύο αυτοί υποψήφιοι δεν έχουν τους μηχανισμούς μέσα στο κόμμα που διαθέτουν οι άλλοι δύο. Η αναβολή των εκλογών τους βγάζει αυτόματα από την κούρσα της διαδοχής. Επειδή οι ψηφοφόροι ένιωσαν σήμερα βαθιά προσβεβλημένοι. Ένιωσαν ότι είναι ξένοι με αυτό το κόμμα. Αν λοιπόν στις επόμενες εκλογές ψηφίσουν μόνο οι «μηχανισμοί», τότε το αποτέλεσμα θα είναι δεδομένο: Θα βγει ένας από τους δύο εκλεκτούς τους.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παίζεται ένα μεγάλο πολιτικό και οικονομικό παιγνίδι. Αυτή την στιγμή το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης θέλει να παραμείνει στην εξουσία και αν διατηρήσει τα μαγαζάκια του. Είναι αποφασισμένο να κάνει τα πάντα για να μην κινδυνεύσουν τα κεκτημένα του. Ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη. Τα σενάρια για Οικουμενική κυβέρνηση είναι γνωστά εδώ και καιρό και εξυπηρετούν αυτήν ακριβώς την σκοπιμότητα. Είναι ικανοί να επικαλεστούν εθνική ανάγκη και να οδηγήσουν την χώρα σε ανώμαλες καταστάσεις με τον μανδύα της οικουμενικότητας. Και θα άφηναν να τους χαλάσει τα σχέδια ένα πιθανό «ατύχημα» σε μία εσωκομματική διαδικασία; Σενάρια συνομωσίας; Ίσως! Ας τα διαψεύσουν στην πράξη. Ας ξεκινήσουν να κάνουν αντιπολίτευση στον κ. Τσίπρα. Ας ξεκινήσουν, δηλαδή, από τα εύκολα!

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr

Loading...

3 thoughts on “Είναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι που παίζεται!

  1. Dion says:

    Τσίπρας στην Τουρκία .. Άγνωστες υποσχέσεις .. Αμέσως μετά ο Μουαμάρ Πασάς ( Μεϊμαράκης) παίρνει διαταγή από τον Σουλτάνο Ερντογάν να ακυρώσει τις εκλογές στην ΝΔ και να οδηγήσουν την ΝΔ σε διάλυση για να μην υπάρχει πολιτικός ανταγωνισμός στον Τσίπρα ..

    Τι υποσχέσεις έδωσε στον Σουλτάνο ο Τσίπρας για να δώσει τέτοια διαταγή ο Σουλτάνος στον Μουαμάρ ..?? Σε λίγες μέρες θα το μάθουμε , αφού τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό .. και σίγουρα αυτό που θα μάθουμε θα είναι πολύ οδυνηρό για την πατρίδα μας ..

  2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

    Ναι έτσι είναι όλα είναι στημένα. Συμφωνώ ότι κανονικά θα έπρεπε να βγει προσωρινά άλλος πρόεδρος για να κάνει τις εκλογές και όχι ο Μεϊμαράκης, αλλά τον Μειμαράκη τον ήθελαν η ΕΕ και προφανώς η ΗΠΑ, επειδή έδωσε αμέριστη τη συμπαράσταση στο Τσίπρα για να ψηφίσει το τρίτο και καταλυτικό της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, μνημόνιο και τώρα φοβούνται τις εκλογές, μήπως τη πάθουν, όπως την έπαθαν με το όχι που αναγκάστηκαν να το κάνουν ναι. Οι εκλογές γίνονται, όταν εξυπηρετούν, αυτόν που τις κάνει διαφορετικά ακυρώνονται. Τώρα όμως που ο κόσμος άρχισε να ξυπνάει θέλουν οικουμενική κυβέρνηση με εταίρους μέσα στη ΝΔ, καπελωμένους ή αυτοφοράκιδης επί το δημοκρατικότερον . Μόνο που Βαγγέλη Μειμαράκη η διαδικασία του αυτοφώρου είναι λίγο επίφοβη, επειδή δεν ελέγχονται όλοι οι μάρτυρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *