Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

11:57 - 11/04/2023

Αξιωματούχος του WEF παραδέχεται ότι οι «πόλεις των 15 λεπτών» θα φυλακίσουν την ανθρωπότητα σε ψηφιακά στρατόπεδα για μια ζωή

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Εξάλειψη των παρασίτων με έλαιο κάνναβης
Δοκιμάστε το έλαιο κάνναβης για να καθαρίσετε το σώμα σας
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Η ιδέα της πόλης των 15 λεπτών, πνευματικό τέκνο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, γίνεται πραγματικότητα και στις Ηνωμένες Πολιτείες με την πόλη του Κλίβελαντ στο Οχάιο να υπογράφει το σχέδιο και να δεσμεύεται να εφαρμόσει το όραμα του Klaus Schwab.

Ο όρος αναφέρεται σε μια κοινότητα όπου οι κάτοικοι μπορούν να φτάσουν σε καθημερινά βασικά αγαθά -όπως η εργασία, το σχολείο και τα καταστήματα- περπατώντας, με ποδήλατο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε 15 λεπτά ή λιγότερο. Σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές που προωθούν την ιδέα, οι πόλεις των 15 λεπτών είναι απαραίτητες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και τη στήριξη της δημόσιας υγείας…

Οι επικριτές της έννοιας της πόλης των 15 λεπτών υποστηρίζουν ότι η ελίτ χτίζει υπαίθριες φυλακές στις οποίες οι κάτοικοι θα είναι περιφραγμένοι, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Και όπως θα δούμε σε ένα λεπτό, υπάρχουν πολλές αποδείξεις, συμπεριλαμβανομένης της παραδοχής ενός αξιωματούχου της πόλης, ότι “τα αναγκαστικά λουκέτα του μέλλοντος” βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ατζέντας της ελίτ της πόλης των 15 λεπτών.

Ο δημοκρατικός δήμαρχος Justin Bibb λέει ότι είναι αποφασισμένος να κάνει το Κλίβελαντ του Οχάιο, την πρώτη πόλη 15 λεπτών στη Βόρεια Αμερική, παρουσιάζοντας την ιδέα στους κατοίκους και τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την κατάσταση της πόλης τον περασμένο Απρίλιο.

“Εργαζόμαστε για να γίνουμε η πρώτη πόλη στη Βόρεια Αμερική που θα εφαρμόσει το πλαίσιο σχεδιασμού της πόλης των 15 λεπτών, όπου οι άνθρωποι -όχι οι προγραμματιστές, αλλά οι άνθρωποι- βρίσκονται στο επίκεντρο της αστικής αναζωογόνησης, επειδή ανεξάρτητα από το πού ζεις, έχεις πρόσβαση σε καλά καταστήματα , ζωντανά πάρκα και εργασία στην οποία μπορείς να πας”, δήλωσε ο Bibb στην ομιλία.

Οι κάτοικοι της Ανατολικής Παλαιστίνης του Οχάιο, η οποία απέχει μιάμιση ώρα από το Κλίβελαντ, ανέφεραν ότι ενθαρρύνονται να μετακομίσουν στο Κλίβελαντ.

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

Γιατί οι ελίτ προσπαθούν να στριμώξουν τους πάντες σε αυτή τη ζώνη;

Γνωρίζουμε ότι η παγκοσμιοποιημένη ελίτ προσχώρησε στην Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, η οποία απαιτεί τη δημιουργία “άγριων περιοχών” και τη συγκέντρωση του πληθυσμού σε συγκεκριμένες περιοχές. Και γνωρίζουμε ότι ο Klaus Schwab προωθεί την ιδέα της πόλης των 15 λεπτών.

Όταν άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο εισήγαγαν τις 15λεπτες αστικές κινήσεις, αντιμετώπισαν σφοδρές διαμαρτυρίες, με τους κατοίκους να ανησυχούν ότι οι ελίτ σχεδίαζαν να τους περιφράξουν και να δημιουργήσουν συνθήκες για αναγκαστικά λουκέτα.

Κάτι που έχει πολύ νόημα αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία της Οξφόρδης της Αγγλίας, η οποία κινείται επίσης προς την κατεύθυνση να ακολουθήσει τις επιταγές του WEF και να γίνει μια πόλη 15 λεπτών. Τι σχεδιάζει, λοιπόν, στην πραγματικότητα η ελίτ όσον αφορά αυτά τα νέα σχέδια πόλεων;

Ένας αξιωματούχος της πόλης στην Οξφόρδη της Αγγλίας έβγαλε τη γάτα από το σακί όταν ανακοίνωσε ότι τα “κλιματικά μπλόκα” είχαν φτάσει και ήρθαν για να μείνουν “είτε αρέσει στους ανθρώπους είτε όχι”, καθώς οι κάτοικοι της Οξφόρδης ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να ζητήσουν από την κυβέρνηση άδεια για να μετακινηθούν στην πόλη .

Οι κάτοικοι του Oxfordshire θα χρειάζονται πλέον ειδική άδεια για να μεταβούν από τη μία “ζώνη” της πόλης στην άλλη. Ωστόσο, ακόμη και οι κάτοικοι που θα λάβουν άδεια θα μπορούν να ταξιδεύουν από τη μία ζώνη στην άλλη “το πολύ για 100 ημέρες το χρόνο”.

Δείτε το βίντεο

Το κομητειακό συμβούλιο του Oxfordshire ενέκρινε προχθες τα σχέδια για τον εγκλωβισμό των κατοίκων σε μία από τις έξι ζώνες, προκειμένου να “σωθεί ο πλανήτης” από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Η τελευταία φάση του σχεδίου “15λεπτη πόλη” προβλέπει την εγκατάσταση ηλεκτρονικών πυλών σε βασικούς δρόμους μέσα και έξω από την πόλη, περιορίζοντας τους κατοίκους στις γειτονιές τους.

Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, αν οι κάτοικοι θέλουν να βγουν από τη ζώνη τους, θα χρειάζονται άδεια από το συμβούλιο, το οποίο αποφασίζει ποιος είναι άξιος ελευθερίας και ποιος όχι. Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, οι κάτοικοι θα μπορούν να εγκαταλείπουν τη ζώνη τους για το πολύ 100 ημέρες το χρόνο, αλλά για να γίνει αυτό, κάθε κάτοικος θα πρέπει να καταχωρίσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου του στο συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους μέσω έξυπνων καμερών σε όλη την περιοχή. Πόλη.

Θα το ανεχτούν πραγματικά οι κάτοικοι του Oxfordshire;

Ο Bill Gates καταγράφηκε να παραδέχεται ότι η ατζέντα της κλιματικής αλλαγής είναι μια τεράστια απάτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και καυχιέται ότι ο όρος “καθαρή ενέργεια” έχει “γ@μήσει τα μυαλά των ανθρώπων”.

Δείτε το βίντεο

Αν αποδεχτούμε την έννοια της “κλιματικής απομόνωσης”, θα πέσουμε θύμα μιας απάτης.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βλέπαμε πραγματικά να εφαρμόζονται κλιματικά λουκέτα στον ελεύθερο κόσμο, αλλά να ‘μαστε.

Φυσικά, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που αντιτίθενται έντονα σε αυτό το νέο σχέδιο, αλλά ο Duncan Enright, μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου της κομητείας Oxfordshire, αρμόδιος για τις μετακινήσεις και την αναπτυξιακή στρατηγική, υπόσχεται ότι “το αμφιλεγόμενο σχέδιο θα προχωρήσει είτε αρέσει στους ανθρώπους είτε όχι”.

Οι παγκόσμιες ελίτ έχουν πάψει να προσποιούνται ότι πιστεύουν στη δημοκρατία.

Αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της φύσης της ρητορικής που βγαίνει τελευταία από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Θεωρούν πλέον τους εαυτούς τους θεούς με “θεϊκές εξουσίες” πάνω στη “δημιουργία και την καταστροφή”. Όσο για τον Θεό, αυτός είναι νεκρός. Και ο Ιησούς είναι “fake news”.

Το σχέδιο του WEF είναι καθαρό δηλητήριο και οι συνέπειες στον πραγματικό κόσμο ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας. Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση κλείνει στην πραγματικότητα με τη βία έως και 3.000 αγροκτήματα για να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Klaus Schwab και να “μειώσει τη ρύπανση από το άζωτο” …

Οι αγρότες προειδοποιήθηκαν ότι έπρεπε να αποδεχθούν την προσφορά της κυβέρνησης για την εκμετάλλευσή τους, είτε ήθελαν να πουλήσουν τη γη τους είτε όχι.

“Δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά”, δήλωσε την Παρασκευή στο ολλανδικό κοινοβούλιο η Christianne van der Wal, υπουργός Περιβάλλοντος.

Πρόκειται για γκανγκστερικές τακτικές. Και ναι, η διηθημένη από το WEF ολλανδική κυβέρνηση έχει τώρα έναν “υπουργό αζώτου”.

Αντιμετωπίζουμε μια πρωτοφανή παγκόσμια επισιτιστική κρίση και η ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα να επιβάλει το κλείσιμο χιλιάδων αγροκτημάτων; Αυτό είναι κυριολεκτικά αυτοκτονία.

Μιλώντας για αυτοκτονία, ο Καναδάς βρήκε έναν τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να σταματήσουν να εκπέμπουν καθόλου άνθρακα μετά το τέλος της χρησιμότητάς τους. Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μεταξύ των φιλελεύθερων Καναδών και ο αριθμός των ανθρώπων που επιλέγουν αυτή την επιλογή αυξάνεται κάθε χρόνο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail:

Πέρυσι, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι στον Καναδά – το εντυπωσιακό 3% του συνόλου των θανάτων εκεί – έδωσαν τέλος στη ζωή τους με ευθανασία, μια αύξηση κατά ένα τρίτο σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Και είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται: Του χρόνου, ο Καναδάς θα επιτρέψει σε ανθρώπους να πεθάνουν αποκλειστικά και μόνο λόγω ψυχικής υγείας”.

Αν νιώθετε κατάθλιψη, ο Καναδάς του Klaus Schwab έχει μια λύση γι’ αυτό.

Και αν έχετε σωματική αναπηρία, ο Καναδάς έχει λύση και γι’ αυτό.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ήρθε στο φως η εκπληκτική ιστορία του πώς, μετά από πέντε χρόνια λυσσαλέας μάχης για να αποκτήσει ασανσέρ για το σπίτι της, η Καναδή βετεράνος του στρατού και παραολυμπιονίκης Christine Gauthier έλαβε μια αξιοσημείωτη εναλλακτική λύση.

Ένας Καναδός αξιωματούχος της είπε το 2019 ότι η κυβέρνηση θα τη βοηθούσε να αυτοκτονήσει, αν η ζωή της ήταν τόσο δύσκολη και αν ήταν τόσο “απελπισμένη”. “Έχω μια επιστολή που λέει ότι αν είστε τόσο απελπισμένη, κυρία μου, μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν βοηθό, ιατρική βοήθεια στο θάνατο”, κατέθεσε ο πρώην παραπληγικός δεκανέας του στρατού στους Καναδούς νομοθέτες.

Η “ιατρική βοήθεια στο θάνατο” ακούγεται τόσο ιατρικοφανής, αλλά τελικά είναι το μεγαλύτερο λουκέτο (lockdown) από όλα.

Διότι μόλις σταματήσετε να αναπνέετε, δεν θα μπορείτε πλέον να διαπράξετε καμία “κλιματική αμαρτία”. Το WEF διεισδύει στις κυβερνήσεις όλου του δυτικού κόσμου και ο αυταρχισμός αυξάνεται με απολύτως εκπληκτικό ρυθμό.

Αν μπορούν να κλείνουν βίαια τα αγροκτήματα και να χτίζουν πόλεις των 15 λεπτών που περιορίζουν σημαντικά τις μετακινήσεις σήμερα, τι είδους τυραννία θα δούμε στο μέλλον;

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι του γενικού πληθυσμού εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Πηγή: Epoha Portal

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 
Ανακουφίστε τον πόνο της αρθρίτιδας
Στο 99% των περιπτώσεων, αποκαθιστά τους ιστούς των κατεστραμμένων αρθρώσεων! Σταματά τον πόνο μέσα σε 10 λεπτά.
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Χρήστος 04/11/2023 @ 12:08 ΜΜ

    Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και ΟΗΕ είναι ότι πιο απάνθρωπο και σατανικό υπάρχει πάνω στον πλανήτη αυτή την στιγμή να μην ξεχνάμε και το ΝΑΤΟ

  2. THE “WHO” WANTS TO PHASE OUT FOSSIL FUELS: THE FOSSIL FUEL TREATY

    https://lawyerlisa.substack.com/p/the-who-wants-to-phase-out-fossil

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*