17:13 - 12/07/2019

Ακόμα και τα σεντόνια θα «ρουφιανεύουν»;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Είναι ένας από τους χειρότερους φόβους μας όταν μένουμε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ξενοδοχεία: να βρούμε σεντόνια, που κάθε άλλο παρά καθαρά φαίνονται.

Στην Κίνα μάλιστα, όπου το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα μεγάλο, οι ταξιδιώτες συχνά κουβαλούν δικά τους σεντόνια και πετσέτες. Σύμφωνα με έρευνα του 2017, πολλά πεντάστερα ξενοδοχεία στο Πεκίνο, δεν άλλαζαν τα σεντόνια όταν άδειαζαν τα δωμάτια. Μία κινεζική πόλη αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία για να καθησυχάσει τους επισκέπτες της.

Στο Γουχάν, τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν σεντόνια με μικροτσίπ, τα οποία μπορούν να διαβαστούν από τα περισσότερα έξυπνα κινητά με ένα απλό σκανάρισμα. Στην οθόνη εμφανίζονται οι πολύτιμες πληροφορίες για το πότε, πού και πώς πλύθηκαν τελευταία φορά τα σεντόνια. Τα μικροτσίπ έχουν μπει σε πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες και παπλώματα, που χρησιμοποιούν τα 3.000 ξενοδοχεία της πόλης.

Ετσι, όλα τα κομμάτια έχουν τη δική τους ηλεκτρονική ταυτότητα. Τα μικροτσίπ είναι λεπτά, αδιάβροχα και αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες κατά την πλύση.

Πηγή: Protagon.gr

Σχόλιο el.gr: Σου δίνουν το πρόβλημα, σου δίνουν και την λύση: τσιπάκια…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*