Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
09:32 - 16/12/2021

«ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ»: ΟΠΟΙΟΣ δεν το πάρει θα τον ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κάθε μέρα από μία είδηση, από ένα βίντεο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Ρεπορτάζ στην Αυστραλία κάνει λόγο για νέο κυβερνητικό νομοσχέδιο το νομοσχέδιο, το οποίο ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου για τον δυτικό κόσμο!

Πρόκειται για την αξιόπιστη ψηφιακή ταυτότητα, η οποία έχει πάρει την μορφή ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ εδώ και κάποιο καιρό.

Όπως αναφέρεται, η εν λόγω ψηφιακή ταυτότητα αντιπροσωπεύει μια στιγμή ορόσημο στην αυστραλιανή ιστορία!

«Βρισκόμαστε στο χάσμα μεταξύ ενός μέλλοντος της ελεύθερης προσωπικής επιχείρησης και μιας εποχής ψηφιακής επιτήρησης, στην οποία η εξουσία βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε αλληλεπίδρασης που έχουν οι Αυστραλοί μεταξύ τους και με τον ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.

Το πετυχαίνει με τον ίδιο τρόπο όπως η Κίνα δημιουργώντας μια ψηφιακή ταυτότητα που αποτελεί κεντρικό μέρος της ζωής ενός ατόμου.

Αποκαλέστε το: άδεια για να ζήσετε. Αυτό το νομοσχέδιο καταργεί την προστασία απορρήτου και επιτρέπει στην κυβέρνηση να διατηρεί ένα τεράστιο αρχείο δεδομένων με όλα όσα γνωρίζει η εξουσία για εσάς και να πουλήσει αυτό το αρχείο σε ιδιωτικές εταιρείες στο εξωτερικό (σ.σ. ή σε μία ΥΠΕΡΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία θα αναλάβει την παγκόσμια διακυβέρνηση, ύστερα από μία, όπως την ονόμασαν, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ).

Τα πάντα, ιατρικά, τα ψώνια μας, με ποιους συσχετιζόμαστε, κοινωνική ασφάλιση ταξίδια, τι παρακολουθούμε στο ίντερνετ, οι επαγγελματικές μας δραστηριότητες, τα σχόλιά μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα πάντα θα καταγράφονται μέσα εκεί (σ.σ. και γιατί να μην εμφυτεύονται σε ένα τεχνολογικά ανώτερο τσιπάκι από αυτό που παρουσιάστηκε στην πασίγνωστη γερμανική εφημερία BILD –ΕΔΩ– και να το έχουν όλοι μέσα τους, ώστε να μην χάνεται ποτέ και να μην χάνει και η εξουσία το τι πράττει και σκέφτεται (;) ο καθένας)».

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. παρόλα ταυτα δεν μπορεί να ΕΛΕΓΞΕΙ τα μάτια του να μην φαίνεται ότι διαβάζει..
    χαχαχαχα

  2. ΠάνοςΓέριμου 12/16/2021 @ 11:04 ΠΜ

    Τό έγραψα ότι λόγω τής τεράστιας ανεκμετάλλευτης γής τής Αυστραλίας καί τόπων διαμονής ανεξερεύνητων, τούς μουντάρουν αψά γιά νά τούς προλάβουν πρίν φύγουν καί νά τούς κάνουν νά μήν σκέπτοντε καθαρά αλλά μέ φόβον, αμφιβολία καί θολωμένη σύγχυση, ώστε νά παραμείνουν εντός πόλεων, σύν ότι μέ όλ’ αυτά θά υπάρχουν προστριβές στίς οικογένειες φεύγουμε δέν φεύγουμε καί νά καθυστερούν νά τούς πατήσει τό τραίνον “τούς”… Τούς έκαψαν τά δάση γι’ αυτούς τούς λόγους αλλά συνάμα τούς έκαναν λίπασμα γιά

  3. ΠάνοςΓέριμου 12/16/2021 @ 11:06 ΠΜ

    ανάκαμψη τής φυτικής ζωής, η ζωική πάσχει, έκαψαν πολλά ζώα, άλλα τά κυνηγάνε π.χ. καμήλες ότι βλάπτουν, γιατί αυτά είναι τροφές… Ό νοών νοείτο… Οί Αυστραλοί είναι σέ μεγάλον βαθμόν απόγονοι ατρόμητων τρελλών εγκληματιών καί φοβούντε μήπως ξυπνήσει εκείνον τό ορχιδάτον τούς, όλα τά υπολογίζουν οί ζιώνες… πολύ ικανοί προλογιστές λογιστές…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*