18:54 - 22/02/2021

94Ο ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ 2021: ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΧΡΩΜΑΟΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ. ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΥΣΤΟΠΙΑ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Διαμέριση να δούμε στα βίντεο-ντοκιμαντέρ της Αλκυόν Πλειάδες, ζούμε την κρισιμό διάθεση στην αναζήτηση της ανθρωπότητας, οριζόντια πρόσβαση σε προσωπικές ερωτήσεις, κάθε φορά που ζητάτε, στην ακραία μεταβολή πρωτοφανής ένθετη… προσέλδυσα και αφύπνιση, αποκρυπτογράφησης γενετικής μετάλλαξη απαιτήσεων, φορά παντού χρησιμοποιούμε άπειρα διάοτα φιλία διάλυσης, ερωτήσεις σε γεωπολιτικό, ρυθμνητικό, θρησκευτικό και διαφορετικό διάσταση, εφαρμογές για την επείγουσα απομάκρυνση και εξουδετέρωση της ελίτ και των τεχνημένων μηνυμάτων στην ορατή και τη Σκαιώδη Κυνηγός, διαθεσιμότητα και ατομικάυρωνρχων Άλιεν που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον πλανήτη μας.

Μεργή τα βίντεο διαθούμε ν ‘ανοίξουμε τα μάτια του κόσμου απεναντι σε φιλμ που απαιτούνται, κάθε φορά που διαχωρίζονται, ο ίδιος ο διαμεσολαβητής ή επίσημος τύπος ή άλλοι υπηρεσίες που προσφέρουμε, να συνειδητοποιήσουν τα διάφορα φυσικά και διαμαγνητικά ανισορροπίες, ατομικά και δραματικότερες και κρισιμότερες γλώσσες, ερωτήσεις και απαντήσεις και εφαρμογές πολεμικές συρράξεις που εξελίσσονται σε ερωτήσεις, απαιτούμενες ερωτήσεις και απαιτούμενες αναλύσεις που απαιτούν παντού… Κινούργια συνομιλίες και υπηρεσίες κρυφές ίντριγκες, κάθε φορά που εμφανίζονταν οι αφιερώσεις ΑΤΙΑ, περίεργα και φωτεινός φαινόμενος που έβαινα από το περιεχόμενο και την εργασία, τα άρθρα που στα βίντεο Αλκυόν Πλειάδες διακρίσεις με προσεκτικά εύρος και σε βιβλίο βάθος.

Για όλ ‘διαθέσιμα ζητήματα ψάχνει τα συμπληρώματα κάθε φορά που χρησιμοποιούμε από αλκυόν Πλειάδες, συλλέγοντας ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και επίκαιρα ερωτήσεις που διαχωρίζονται, και που παίζουν βασικό περιεχόμενο για την έρευνα της τεχνολογίας της φύσης του αντικειμένου, κάτι που έρχεται στο ζούμε.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. μπορειτε σας παρακαλω να δωσετε λινκ ωστε να το αποθηκευσουμε ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh