Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:06 - 23/06/2011

Όταν τα Ανδρείκελα στηρίζουν τις Μαριονέτες καταλήγουμε σε “ Ψήφο εμπιστοσύνης”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο “κληρονομικός” Πρωθυπουργός (γιος του πατέρα του και εγγονός του παππού του) και οι ανακυκλωνωληγμένοι σύντροφοι του βγήκαν πάλι χτες στην Βουλή και έκαναν τηλεοπτικό σόου δίνοντας μας την εντύπωση ότι μόλις ήρθαν από το υπερπέραν και όχι ότι κυβερνούν ήδη ενάμιση χρόνο.

Χωρίς τσίπα και ντροπή προανάγγειλαν …
δυσβάσταχτα μέτρα εις βάρος μας, για να αποπληρωθεί το χρέος για το οποίο διακομματικά, αρνούνται να μας ενημερώσουν (κάνοντας διαχειριστικό έλεγχο) για το που και ποιοι τα έφαγαν. Έτσι για άλλη μια φορά δεν μίλησαν καθόλου για απόδοση ευθυνών και τιμωρία του πολιτικοεπιχειριματιοσυνδικαλιστικού συρφετού που λεηλάτησε την χώρα μας όλα τα προηγούμενα χρόνια.


Οι γλυφτοπαλαμοκρουστές της εξουσίας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον “Λεφτά υπάρχουν” στον “Μαζί τα φάγαμε” και στην υπόλοιπη κουστωδία η οποία θέλει να εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους μισθωτούς, τους μικροεμπόρους τους ανέργους αλλά και όσους έκαναν το φοβερό λάθος με χίλιους κόπους και στερήσεις να χτίσουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους.


Τα 155 λοιπόν ανδρείκελα συνεχίζουν να σρίζουν τους καταστροφείς μας που προγραμματίζουν λίαν συντόμως να μας εξαφανίσουν παντελώς με το μεσοπρόθεσμο ή μνημόνιο 2, ενώ οι υπόλοιποι της μείζονος και ελλάσονος αντιπολίτευσης απαθείς και άτολμοι συνεχίζουν να συμμετέχουν στις εργασίες της Βουλής την οποία όλοι μαζί έχουν καταντήσει από οίκο της δημοκρατίας σε άσυλο επίορκων, μιζαδόρων, ανικάνων και προδοτών!!!


Κύριοι βουλευτάδες η πλατεία κάθε μέρα βοά και καλά κάνετε και βάζετε σιδερόφρακτα κάγκελα και έχετε και τα ΜΑ(ν)Τρόσκυλα και σας φυλάνε. Όμως καλό είναι κάποιοι από εσάς, να κοιτάτε τις σιδεριές για να συνηθίζετε το νέο περιβάλλον που σας περιμένει σε λίγο καιρό. δηλαδή …. αυτό της φυλακής!!!


http://filologos10.wordpress.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*