Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:28 - 27/07/2015

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται: «Χρησιμοποιούμε τα chemtrails, στο ιταλικό έδαφος.»«ΒΙΝΤΕΟ»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οξείδιο του βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου, θορίου, χαλαζία, κάλιο και μαγνήσιο ,είναι οι ουσίες που απελευθερώνονται στον ουρανό

Η χρήση των chemtrails από τις κυβερνήσεις έχουν συζητηθεί, αλλά μετά την ομολογία ενός πιλότου , ο οποίος είπε για τον ψεκασμό…

…….των ουρανών με τα chemtrails, η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε πλέον να αρνηθεί το γεγονός αυτό..
Ενας σύμβουλος του Ομπάμα , επιβεβαίωσε οτι ο ψεκασμός του ουρανού, με chemtrails είναι πραγματικότητα, και χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις για την τροποποίηση του καιρού, και πολλά άλλα.
Οξείδιο του βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου, θορίου, χαλαζία, κάλιο και μαγνήσιο ,είναι οι ουσίες που απελευθερώνονται στον ουρανό …

Ο επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα, ο John Holdren παραδέχθηκε δημοσίως ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ για περισσότερα από είκοσι χρόνια καθιστά το χημικό ψεκασμό του ουρανού υπέρ της γεωμηχανικής, και τις χειραγώγησης του κλίματος στην ιταλική επικράτεια. Η μετεωρολογία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περνούν αυτούς τους ψεκασμούς σαν ενα απλό contrails, όμως το περίεργο,είναι οτι σχηματίζονται μόνο στο 2% των νόμων της φυσικής, οι οποίες μπορούν να συνοψιστούν σε τρεις κύριες βασικές προϋποθέσεις: Υψος ανώτερο από 8000 μέτρα, σχετική υγρασία όχι μικρότερη από 70% και θερμοκρασίες κάτω των -40 βαθμών Κελσίου.

Τα Chemtrails, αντιθέτως,έχουν μεγάλη πολύ αντίθεση με τα contrails, και παραμένουν στον αέρα για αρκετές ώρες. Συχνά ένα πέρασμα αφήνει ίχνη κατά διαστήματα, ασυνήθιστο φαινόμενο ..Αν ήταν υδρατμός και όχι chemtrails, δεν θα ήταν καν ανιχνεύσιμο από ραντάρ.

[sc:stranger]

Οι αναλύσεις του εδάφους και των υδάτων, σήμερα, λόγω των chemtrails, εξασφαλίζουν την παρουσία υψηλών συγκεντρώσεων των χημικών ουσιών, όπως το οξείδιο του βαρίου, οξείδιο του αργιλίου, το θόριο, χαλαζία, κάλιο και μαγνήσιο , όλες τις ουσίες που είναι κατάλληλες για να βοηθήσουν το σύστημα Haarp ( μια τεχνολογία που είναι σε θέση να παράγει καιρικές συνθήκες οπουδήποτε στον κόσμο). Και όχι μόνο ….
Με λίγα λόγια έχουμε μια απάντηση τη γίνετε και στη χώρα μας..Σε αντίθεση με οσα λέγονται ….

Εδώ είναι ένα συγκλονιστικό βίντεο που είχε ήδη καταγράψει όλα αυτά τα πραγματικά γεγονότα:

paradrasi.gr

ilgiomale.it



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…..

    ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ…..

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…….

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ??????

    Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ…. ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕ???????

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ……

    ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ….. ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΕΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ……

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΗΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..

    ΜΑΡΙΑ

  2. Εννοείτε ότι αυτά γίνονται και στη χώρα μας…

    Για την Ιστορία, όσο κ να φαίνεται απίστευτο το πρώτο chemtrail που είδα ήταν στην Αθηνά (πανό απ’ το σύνταγμα πέρναγε) το 1987, θυμάμαι σαν σημάδι ότι ήταν λίγο πριν φύγω για εξωτερικό, το βλέπαμε τότε με τον πατέρα μου κ όταν τον ρώτησα «τι είναι αυτό που βγάζει πολύ καπνό», μου απάντησε «δεν ξέρω, πρώτη φορά το βλέπω»… Αν κάποιος έχει δει πιο πριν το ‘87, ας το γράψει…

    Το HAARP (ενεργοποιήθηκε πλήρως το 2000) ένα από τα πολλά που μπορεί να κάνει, είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει μια αόρατη ομπρέλα πάνω από μια πόλη… Όσοι θυμόμαστε τον ουρανό στην δεκαετία του ’90 κ πριν, θα θυμόμαστε την διαφορά του καθαρού ουρανού του τότε με το τώρα, όσο καθαρό ουρανό κ να έχουμε τώρα στην Αθήνα φαίνεται θαμπός …Αν είναι ενεργοποιημένη εκείνη η αόρατη ομπρέλα κ περάσουνε μέσα της Chemtrails, μήπως θα έχει ως αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε? Καταλαβαίνω ότι το νέφος, το όζον, το ένα κ το άλλο μπορεί να ευθύνονται, αλλά μπορεί να ευθύνονται κ όλα μαζί… Επίσης πιστεύω ότι δεν θέλουνε να έχουμε καθαρό ουρανό για πάρα πόλους λόγους…

    Όσο για τους Αμερικανούς ωραία παίζουν το ρόλο τους κ καλύπτουν τα αφεντικά τους…

  3. Φίλοι αναγνώστες,
    το, να διαβάζει κάποιος,
    όλων των ειδών τα δημοσιεύματα είναι θεμιτό!
    Δεν είναι θεμιτό, όμως, να τα ενστερνίζεται και να τα αναπαραγάγει,
    χωρίς να ελέγχει, τις πηγές της πληροφορίας, χωρίς να διασταυρώνει,
    παράλληλα δημοσιεύματα, από έγκυρες πηγές, για το ίδιο θέμα!
    Αν αυτό, οφείλεται σε θέματα οκνηρίας, δεν είναι άξιο, να το σχολιάσει κάποιος.
    Επιβάλλεται, όμως, να μην προσβάλει, κανείς!…
    Την πνευματική νοημοσύνη των πολιτών, ειδικά σε θέματα,
    που καλύπτονται, από το γνωστικό επίπεδο, γυμνασίου ή και λυκείου.
    Μια απλή αναγωγή, στα ανάλογα θέματα, φυσικής και χημείας, είναι αρκετή, ως προς την διερεύνηση της αλήθειας!
    Η ημιμάθεια, βέβαια, εδώ, ή, η ετεροβαρής παρερμηνεία, είναι χειροτέρα της αγνοίας!
    Δεν επιθυμώ να εκφράσω άποψη, σε ένα θέμα, όπου, στοιχειώδης γνώση και ολίγη έρευνα,
    είναι αρκετά, για να απορρίψουν άμεσα, παιδαριώδεις ισχυρισμούς!
    Η συνωμοσιολογία, επ΄αυτού του θέματος,
    όπως και σε άλλα παραπλήσια θέματα, στερείται κάθε επιστημονικής βιβλιογραφίας,
    υποτιμά την νοημοσύνη, κάθε επιστημονικής κοινότητας, απευθυνόμενη από ανόητους,
    (… με την σημασιολογική έννοια της λέξης),
    με αποδέκτες, συμπολίτες μας, που επιβάλλεται,
    να εστιάσουν, ιδιαίτερα, στα θέματα….. αυτοσεβασμού!
    Ευχαριστώ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*