Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:20 - 24/06/2011

Αποκλειστική Αποκάλυψη : Ελάτε να δούμε πως και ποιοι ΑΚΟΜΑ τα τρώνε. Απλά και σύντομα.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτά είναι γεγονότα και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ δεν τα πληροφορήστε έτσι…    Κυκλοφόρησε η είδηση πως αν 37 κρατικοί οργανισμοί μέχρι το τέλος του μήνα δεν στείλουν καταστάσεις για τον Μάιο, κινδυνεύουν να μη λάβουν την εγκεκριμένη κρατική επιχορήγηση και να κλείσουν οριστικά. Καταρχάς, η είδηση είναι σαφής, όταν κάνει λόγο, για «εγκεκριμένη κρατική επιχορήγηση» ;    Δεν φτάνει δηλαδή που επιχορηγούνται π.χ. κάτι ταμεία «αλληλοβοήθειας» (sic) αλλά δεν αποστέλλουν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τις μηνιαίες οικονομικές καταστάσεις τους !





Παράνοια πλέον . Θα αφαιρέσουμε από τη σχολιασμένη λίστα τους συλλόγους με παιδιά ή με άτομα με ειδικές ανάγκες. Απορία εύλογη είναι πως υπάρχουν τόσοι οργανισμοί. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το φαινόμενο αυτό όσο ψυχραιμία και να έχουμε… Γιατί ;
Φανταστείτε απλώς πως στον Α οργανισμό να είναι Πρόεδρος ο κ. Κώστας Χ. και αντιπρόεδρος ο Γιώργος Ψ. Στον Β οργανισμό να είναι Πρόεδρος ο Γιώργος Ψ. και αντιπρόεδρος ο κ. Κώστας Χ.
Εκεί θέλουν απλώς σκότωμα…

Διαβάστε λοιπόν τα χάλια ενός κράτους :

Ταμείο Αλληλοβοηθείας Οδηγών Λεωφορείων Αυτοκινήτων Αθηνών – Πειραιώς
Ταμείο Αλληλοβοηθείας Προσωπικού Τραπέζης Πίστεως
Ταμείο Επικούρησης – Αλληλοβοηθείας Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Αθηνών – Πειραιώς
(Αφού είναι Αλληλοβοήθεια γιατί καταδέχονται να τους χορηγεί το κράτος έστω και 1 ευρώ; Εδώ τι συμβαίνει τώρα περίπου. Θέλετε να σας αποκαλύψουμε ; Σε πολλές περιπτώσεις, ως παράδειγμα, δίνει ο εργαζόμενος του ταμείου αυτού 1 ευρώ. Το κράτος για την ενέργεια αυτή δίνει 2 ευρώ. Όταν ο κλάδος αποφασίσει απεργία τροφοδοτείται από το ταμείο αυτό. Αποτέλεσμα; Το κράτος έτσι γίνεται χορηγός – σπόνσορας στις απεργίες που ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ! Λαμπρά και αυτό είναι ΜΟΝΟ μια πτυχή )

Μετοχικό Ταμείο Υπαλλήλων Τραπέζης της Ελλάδος
(Δεν είναι τίποτα αυτό γιατί έχουμε ένα συγγενή που δουλεύει εκεί και μας παρεκάλεσε να μη γράψουμε τίποτα, αλλά όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν)

Λιμενικό Ταμείο Ερέτριας
Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας
Λιμενικό Ταμείο Νομού Αρκαδίας
(Δεν θα μας προξενήσει έκπληξη εάν οι δραστηριότητες του συγκεκριμένου ταμείου (Αρκαδίας) βρίσκονται στον τομέα 20 ή 10. Ελπίζουμε πως ΔΕΝ υπάρχει Λιμενικό Ταμείο Νομού Ευρυτανίας αν και ο νομός θάλασσα δεν έχει, αλλά έχει λίμνες…) Δείτε τις φωτογραφίες…

Αυτό δεν είναι σκάνδαλο αλλά

Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα
(Και όμως η ειρωνεία εδώ είναι πως ισχυρίζονται πως η επιχείρηση μεγαλουργεί ! Αφήστε δε πως είναι από τις επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό το καθεστώς αποκρατικοποίησης – πώλησης. Άρα καλά κάνουν και δεν αποστέλλουν ΤΙΠΟΤΑ μιας και η κρατική απειλή περί κλεισίματος δεν είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ υλοποιήσιμη ! Τζίφος οι απειλές δηλαδή περί κλεισίματος)

Πάμε παρακάτω…

Κεφάλαιο Αποζημίωσης Φορτοεκφορτωτών Λυμένος Ελευσίνας
(Πιθανόν εδώ έχουμε και επιδόματα σε συντάξεις ή (και) αν έχει κάποιος ατύχημα, καλά να είναι ο άνθρωπος, μπορεί να του βγαίνει και σε οικονομικό ευτύχημα με την χορηγία του πλούσιου μας Κράτους)

Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας
Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων
(Εδώ μας συγχωρείτε δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι αρνητικό παρά μόνο πως όλα τέλεια είναι, καθότι φιλοδοξούμε στο μέλλον να έχουμε καριέρα μεγαλοδημοσιογράφων και δεν θέλουμε έτσι να θίξουμε τα μελλοντικά μας έσοδα)

Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών (ΔΕΚΑ)
(Δεν είναι μετρήσιμο το πλήθος των υποθέσεων που ασχολείται ΗΔΗ η δικαιοσύνη με αυτόν τον φορέα. Άρα τι να γράψουμε εμείς εδώ 😉
Απλώς δείτε τη Φώτο όπου ενώ λένε ΣΟΒΑΡΑ ότι θα μας σώσει η ΔΕΚΑ έχει κάποιες μικρές διοικητικές δυσκολίες.


Η φωτογραφία είναι παρμένη από εδώ
Όπου βέβαια οι άνθρωποι γράφουν : «Ως πιο κατάλληλη για την αποστολή αυτή κρίνεται η Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών η οποία όμως σήμερα δεν διαθέτει ούτε Διοικητικό Συμβούλιο». ΛΑΜΠΡΑ !!!

Ορθόδοξος Χριστιανική Γωνιά
(Συμβατή ή αιρετική με την Εκκλησία της Ελλάδος ; Και αν είναι συμβατή τι ρόλο επακριβώς έχει ; Και αν είναι «αιρετική» πληρώνει ΚΑΙ ΕΚΕΙ – ΑΥΤΟΥΣ- το κράτος ; )

Στέγη Ειδικής Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής
(Ψυχολογικό ή ψυχιατρικό παράρτημα του ΟΑΕΔ είναι αυτό ; Ένας Θεός μόνο γνωρίζει. )

Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΛΠΝΟ)
(εάν κλείσει αυτό το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ τέρμα η προληπτική Ιατρική στην Ελλάδα ; -απλώς ρωτάμε-)

Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων Βουλής
(αυτή η ΑΡΩΓΗ είναι ισόποση με 18ο ή 19ο μισθό ; )

Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας
(Εάν μετονομαστεί σε Ρυθμική Αρχή Ενέργειας θα χορηγεί το Κράτος με τα λεφτά μας και φιλαρμονική μπάντα αλλά και το μπαλέτο να παίζουνε και την «λίμνη των κύκνων»)

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
(ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!! Εάν κλείσει αυτό το «Μουσείο» θα μειωθούν οι γάμοι στη χώρα γιατί δεν θα εμπνέονται οι γαμπροί τι δώρο θα κάνουν στην αγαπημένη τους)

Εθνικός Λογαριασμός Πρόνοιας Προσωπικού ΙΚΑ – ΕΤΑΜ
(αυτό θα σώσει από ενδεχόμενη πτώχευση του κράτος το ΙΚΑ ; )

Εταιρεία Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κλωστοϋφαντουργίας Ένδυσης και Ινών
(μη το γελάτε είναι ολόκληρη επιστήμη ο τομέας αυτός. Αποδίδει όμως ; Και αν ναι πού και πόσο 😉

Ειδικό Ταμείο Εφαρμογής Ρυθμιστικών και Πολεοδομικών Σχεδίων (ΕΤΕΡΠΣ)
(Έχουμε Πολεοδομία. Αυτό το ταμείο μήπως είναι η εγχώρια offshore της Πολεοδομίας 😉

Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή
( Η χορηγία του Κράτους αυτού του Ιδρύματος κατατίθεται άμεσα σε Ελβετικό λογαριασμό ή σε Ελληνική τράπεζα;)

Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
Αυτό είναι το καλύτερο «Ταμείο». Όσο υπάρχει αυτό το ταμείο δεν χρεοκοπούμε μιας και υπάρχει ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και δη χρηματοπιστωτική. Άλλωστε δεν είναι δυνατόν λένε να κλείσει καθώς η δημιουργία του προβλέφθηκε για το μνημόνιο και είναι ο οργανισμός από τον οποίο θα περάσει η στήριξη των εγχώριων τραπεζών!

Άρα στείλει δε στείλει ενημερότητα ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ !


Αυτό κύριοι, συνοπτικά είναι ένα κομμάτι από το Ελληνικό κράτος !


   Τελικά όλοι αυτοί οι κύριοι, κυρίες, δεσποινίδες (και τα συναφή) που απαρτίζουν αυτούς τους νευραλγικούς, (δε λέμε ή λέμε 😉 , οργανισμούς τι έργο έχουν παράξει και τι τίμιες αμοιβές ή επιδοτήσεις έχουν εισπράξει ;

Τι θα γίνει επιπρόσθετα και με τις 500+ ΜΚΟ ; 

Μας φταίνε κι εδώ τα μνημόνια ή ξεμνημόνια που δεν θέλουμε να τα πληρώνουμε για να πληρώνουμε τα ταμεία τους και τους παραπάνω;
Εντάσσονται και αυτοί οι οργανισμοί στο… «μαζί τα φάγαμε» του κ. Προέδρου των Αντιπροέδρων (Πάγκαλος) ; Εάν ναι τι έκανε χθες η παρούσα (και όλες οι προηγούμενες των 30 ετών) κυβέρνηση(εις) ;

Δικαιολογίες τίμιες αλλά και παρανοϊκές πάντα θα υπάρχουν.

Το έργο μιας τίμιας πολιτικής και τιμίων πολιτικών είναι να ξεχωρίσει την Ήρα από το στάρι και να στείλει στη δικαιοσύνη αλλά και στο διάολο τους ευδιάκριτα προφανείς θρασύτατους απατεώνες !

Χθες και όχι αύριο… 
   Άλλωστε το προανήγγειλε και ο ίδιος ο Πρόεδρος των αντιπροέδρων της κυβέρνησης το Σάββατο, μιλώντας στη ΝΕΤ, υποστήριξε πως θα εισηγηθεί στην αρμόδια διυπουργική επιτροπή, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει άμεσα, το κλείσιμο των κρατικών οργανισμών που δεν στέλνουν στοιχεία στην κυβέρνηση.


Αμήν!!!


κ. Πρόεδρε των αντιπροέδρων ειδάλλως κ. Πάγκαλε, αλλά γνωρίζετε και εσείς ο ίδιος που θα πάει η εισήγηση σας. Εκεί σας θέλουμε να μην πάει εκεί που θα πάει κύριε.

ΕΠΙΜΥΘΙΟ…

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, οι φορείς που δεν… συμμορφώθηκαν μέχρι τον Απρίλιο είναι 37, αλλά στον αναλυτικό πίνακα που έδωσε οι φορείς είναι 36 !
  Ο 37ος Πιθανόν να είναι κανένα ταμείο ΑΡΩΓΗΣ αοράτων δημοσιών υπαλλήλων, και να υπάρχει σύγχυση εάν εστάλη ορατή ή αόρατη ενημέρωση.

Τι άλλο να υποθέσουμε αλλά και να ελπίζουμε με αυτό το κράτος ;
http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_7743.htm Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*