Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:10 - 15/06/2011

‘Ένας νέος τρόπος σκέψης’: για την κατάργηση των εθνών και την παγκόσμια κυβέρνηση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Πρέπει να γίνει μία ‘παγκόσμια επανάσταση’ για να αποκτήσει η ανθρωπότητα ένα ‘νέο τρόπο σκέψης’» – Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, στο βιβλίο του «Περεστρόικα: Νέα σκέψη για την Χώρα μας και τον Κόσμο» (‘Perestroika: New Thinking for Our Country and the World’ – 1991).

Μία άλλη εξέχουσα προσωπικότητα της Νέας Παγκόσμιας
Τάξης, ο μυθικός Γερμανός τραπεζίτης Friedrich Wilhelm Christians, (πέθανε το 2004, σε ηλικία 82 ετών), ενώθηκε και αυτός με τις φωνές που υψώνονται ζητώντας ένα “νέο τρόπο σκέψης”.

Ο Christians (φωτο), υπήρξε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Deutsche Bank. Ήταν ουσιαστικά ίσος με τον Λόρδο Rothschild της Μεγάλης Βρετανίας και τον David Rockefeller της Αμερικής στη διεθνή τραπεζική αγορά.
Ήταν ο Christians εκείνος ο οποίος έσπασε τα τείχη του κομμουνισμού, καθώς η τράπεζά του και άλλα τραπεζικά συγκροτήματα τα οποία ελέγχει, δάνεισαν δισεκατομμύρια Γερμανικά μάρκα στους Σοβιετικούς για να τους βοηθήσουν να χτίσουν τον Σιβηριανό αγωγό και τον αγωγό του Yamal, καθώς και άλλα έργα.
Με τα χρόνια, ο Christians είχε ταξιδέψει προς και από τη Ρωσία, και πριν από την πτώση του κομμουνισμού και μετά.
Είχε μυστικές και ανοιχτές συναντήσεις με τους Σοβιετικούς αρχηγούς όπως τον Μπρέσνιεφ, τον Αντρόπωφ, και τον Γκορμπατσώφ, καθώς και με τους Αμερικανούς Προέδρους Κάρτερ, Ρήγκαν και Μπους.
Ένας πράγματι οικονομικός ειδήμονας, ο Christians, έγραψε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, “Μονοπάτια προς τη Ρωσία: Από τον Πόλεμο στην Ειρήνη”, (‘Wege nach Russland’), το οποίο προλογίζεται από τον Χέλμουτ Σμίντ, τον πρώπν Καγκελλάριο της Δυτικής Γερμανίας.
Στο βιβλίο αυτό, ο Christians εξυμνεί το δόγμα της Περεστρόικα (Αναδόμηση) του Γκορμπατσώφ και τον “νέο τρόπο σκέψης του”. Ο Christians γράφει ότι συμφωνεί με τους στόχους αυτούς, οι οποίοι, σημειώνει, συμπεριλαμβάνουν στοιχεία όπως “μία νέα ηθική και μία νέα ψυχολογία”.
Γράφει ο Christians: «Ο νέος τρόπος σκέψης είναι το κύμα του μέλλοντος – το μονοπάτι όχι μόνο για να κυριεύσει τους κομμουνιστές της Ρωσίας, αλλά και τους ανθρώπους και τα έθνη ολόκληρου του κόσμου».
Παρακάτω ο Christians αναφέρει ότι είναι σημαντικό ότι θα μπούμε στην Τρίτη Χιλιετία, “μία νέα χιλιετία’, λέει, η οποία “θα ασκήσει μία δυναμική επιρροή στους ανθρώπους’.
Ο Christians είναι σίγουρος ότι αυτή η Νέα Εποχή, η Νέα Χιλιετία, έχει μεγάλες δυνατότητες. Σημειώνει χαρούμενος ότι “Υπάρχουν σημάδια αλλαγών στα παγκόσμια γεγονότα, σημάδια που ήταν ασύλληπτα μέχρι προσφάτως”. Αυτές οι αλλαγές, προσθέτει ο Christians, σημαίνουν ότι “Οι απόλυτες και σταθερές θέσεις που υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό, αλλάζουν, γίνονται σχετικές, δεν είναι πλέον κατάλληλες”.
Ο Christians υπογραμμίζει την πίστη του ότι η Περεστρόικα του Γκορμπατσώφ και ο “νέος τρόπος σκέψης” πρέπει να υιοθετηθούν από την Ευρώπη, την Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνο στη Ρωσία. Λέει ότι είναι τόσο χαρούμενος που ο Γκορμπατσώφ καταλαβαίνει τις “δονήσεις” που προκαλούν τόσο δραματικές αλλαγές στον κόσμο:
«Αντίθετα από εκατομμύρια άλλα νωθρά μέλη (κομμουνιστές) του κόμματος, ο Γκορμπατσώφ αισθάνεται τις δονήσεις που αναγγέλλουν το νέο διεθνές σύστημα της ερχόμενης χιλιετίας».
Χρειάζεται μία Παγκόσμια Κυβέρνηση
Εάν πρόκειται “να επιφέρουμε μια σταθερή και αμετάκλητη ειρήνη σ’ αυτόν τον πλανήτη”, γράφει ο Christians, “όλα τα ανθρώπινα όντα θα πρέπει να συνεργαστούν για την εφαρμογή του νέου γεωπολιτικού οράματος που τώρα προσφέρεται σε μας”. Και τι σημαίνει αυτό το νέο “όραμα”;
«Περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, πρέπει να πετάξουμε τις παραδοσιακές εθνικές δομές. Η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα προχωρά προς το δρόμο αυτό, και η οποία τελικά θα επηρεάσει και τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Οι Ανατολικοευρωπαϊκές χώρες, στερημένες εδώ και πολύ καιρό, υποστηρίζουν προς το παρόν το απαραβίαστο των συνόρων τους. Αλλά τελικά θα πρέπει να παραδοθούν, αργά αλλά αναπόφευκτα, στην παγκόσμια κατάργηση αυτών των συνόρων».
Αυτό που προτείνει ο Christians είναι αυτό το οποίο υποστηρίζει και κάθε άλλο μέλος της Μυστικές Αδελφότητας, από τον Μιχαήλ Γκορμπατσώφ ως τον Τζωρτζ Μπους και τον Ντέιβιντ Ροκφέλλερ, τον Χένρι Κίσσινγκερ, τον Χέλμουτ Κολ, τον Τζέιμς Μπέικερ και τον Λόρδο Ροτσίλντ: “Παγκόσμια Κυβέρνηση”. Ο σκοπός τους είναι η κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας όλων των εθνών της γης.
Όπως όμως τα άλλα μέλη του αόρατου κολλεγίου που αυτοαποκαλούνται “Σοφοί Άνδρες”, ο Christians προειδοποιεί ότι υπάρχουν κάποια ‘αντιδραστικά στοιχεία’ που πρέπει να παταχτούν και να εκμηδενιστούν εάν θέλει ο κόσμος να επιτύχει την παγκόσμια αρμονία και το “νέο τρόπο σκέψης”. Αναφέρει τέτοια προβλήματα όπως τον “θρησκευτικό φανατισμό”, καθώς και τα άλλα οικολογικά και πολιτικά προβλήματα.
Ο Christians δηλώνει ότι “πρέπει να βοηθήσουμε τους φτωχούς του Τρίτου Κόσμου, Ιδιαίτερα την Αφρική και την Λατινική Αμερική.” Δεν είναι πλέον αποδεκτό για ένα έθνος να κλείνει την οικονομία του στους άλλους. Οι ανάγκες και “της οικονομίας και της οικολογίας”, επιμένει, “απαιτούν απεριόριστη συνεργασία που θα υπερπηδήσει τα εθνικά σύνορα και στο τέλος θα τα καταργήσει”.
Αυτό που έχουμε λοιπόν είναι η φόρμουλα του “νέου τρόπου σκέψης” και μία σοβαρή κριτική του “παλιού τρόπου σκέψης”. Ο νέος τρόπος συμπεριλαμβάνει την Παγκόσμια Κυβέρνηση, μία νέα Παγκόσμια Οικονομική Τάξη, την ενότητα όλων των θρησκειών της γης μέσω του Οικουμενισμού και της ανατολής μιας νέας “οικουμενικής συνείδησης”.
Ο παλιός τρόπος σκέψης, που συμπεριλαμβάνει τον πατριωτισμό, την εθνική ταυτότητα, την ιστορία, την γλώσσα, τα ήθη και έθιμα και την πίστη σε ένα ζωντανό, προσωπικό Θεό θα διαλυθούν στον άνεμο.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Από το βιβλίο του Texe Marrs «Η Επερχόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση’, εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*