Ο νόμος του ΑΜΚΑ, στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Κοιτάξτε πως συνδεέι του Νόμου 3655/2008 Άρθρο 153 παρ. 1 και 2με την Αποκάλυψή του Ιωάννη και τα συμπεράσματα δικά σας.
Αποκάλυψη Ιωάννη Κεφαλαίο 13, Εδάφια 16 εώς 18.:

16 Και ποιει παντας τους μικρους και τους μεγαλους και τους πλουσιους και τους πτωχους και τους ελευθερους και τους δουλους ινα δωσιν αυτοις χαραγμα επι της χειρος αυτων της δεξιας η επι το μετωπον αυτων


17 και ινα μη τις δυνηται αγορασαι η πωλησαι ει μη ο εχων το χαραγμα το ονομα του θηριου η τον αριθμον του ονοματος αυτου


18 ωδε η σοφια εστιν ο εχων νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου εξακοσιοι εξηκοντα εξ
Νόμος 5536/2008 παρ. 1 και 2
Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), ο οποίος καθιερώθηκε με το άρθρο 64 του ν.2084/1992 που συμπληρώθηκε με την παρ.8 του άρθρου 20 του ν.2556/1997, το άρθρο 39 του ν.2676/1999 και την παρ.8 του άρθρου 62 του ν.3518/2006 από 1.6.2009 καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποιήσης όλων των πολιτών της Χώρας.

2. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ούδεις δυνάται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος να ασφαλιστεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφόρες, να εκδώσει ή ανανεώση βιβλιάριο ασθένειας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποιος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών.
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Γιατί αυτός ο νόμος 5536/2008 στο Άρθρο 153, παρ. 2 το γράφει με καθαρεύουσα (ούδεις δυνάται..), ενώ όλοι οι νόμοι γράφεται με την δημοτική γλώσσα;

πηγή


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *