Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:00 - 14/10/2011

Οι πλύστες εγκεφάλων δουλεύουν στο φουλ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη διαχείριση των απόρρητων δαπανών του υπουργείου Εξωτερικών από το 2009 έως και σήμερα, προκύπτει ότι σε πολλά από αυτά δεν υπάρχει το όνομα του διατάκτη, εκείνου δηλαδή που δίνει την εντολή για αύξηση του ποσού των κονδυλίων. Υπάρχει μόνο μια διατύπωση για «ανάγκη αντιμετώπισης απόρρητων δαπανών του υπουργείου Εξωτερικών» μόνο.
Δηλαδή με απλά λόγια….

περάστε να πάρετε χρήμα… ανώνυμα, για να κάνετε την πλύση εγκεφάλου στους μαλάκες, και να κάνω εγώ ανενόχλητος την δουλειά που μου έχουν αναθέσει οι τοκογλύφοι.
* Το 2009, οι προϋπολογισθείσες μυστικές δαπάνες αυξήθηκαν κατά 210%. Από 18,5 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί, εκταμιεύτηκαν 57.207.000 ευρώ.


* Το 2010, οι αντίστοιχες δαπάνες αυξήθηκαν 270%. Και από 18 εκατ. ευρώ εκταμιεύτηκαν 68.000.000 ευρώ.


* Το 2011 -έως τώρα- έχουν εκταμιευτεί 43.000.000, ενώ για όλη τη χρονιά είχαν υπολογιστεί 34.150.000 ευρώ.
Όσο περνά ο καιρός αυξάνουν και τα… απορρυπαντικά, τα οποία ονομάζουν «δαπάνες είναι απόρρητες βάσει του νόμου για λόγους εθνικής ανάγκης».


Ο κλητήρας – υφυπουργός Φίλιππος Σαχινίδης εκταμιεύει δημόσιο χρήμα, και το δίνει στους ανώνυμους πλύστες αφειδώς. Υπενθυμίζεται ότι ο έτερος καπαδόκης Γ. Λαμπρινίδης απάντησε στη Βουλή ότι δεν έχει στοιχεία για τον τρόπο διάθεσης των μυστικών κονδυλίων, διότι αυτά καταστρέφονται.


Όπως είπε, ο Τσίπρας στις 30 Νοεμβρίου 2009, την «περίοδο που όπως έχει αποδειχτεί ο κ. Παπανδρέου είχε ήδη συμφωνήσει με τον κ. Στρος-Καν για την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ», τα απόρρητα κονδύλια αυξήθηκαν κατά 15 εκατ. ευρώ.


Στις 23 Μαρτίου 2010 αυξήθηκαν 10 εκατ. ευρώ. Αυτό συνέβη την παραμονή της συνόδου του συμβουλίου κορυφής, που αποφάσισε να παρέμβει σε περίπτωση που το ζητήσει η Ελλάδα. Εξ άλλου, ενδεικτικό του τρόπου διαχείρισης είναι δύο έγγραφα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα antinews και αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση μέσα σε μια εβδομάδα μετέφερε 4.275.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό στα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών.


Συγκεκριμένα με αποφάσεις του (τότε υφυπουργού Οικονομικών) Φίλιππου Σαχινίδη στις 23 Φεβρουαρίου 2010 δίνονται 1.575.000 ευρώ στα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών και λίγες μέρες μετά, στις 2 Μαρτίου 2010, άλλα 2.700.000 ευρώ.


Υπογραμμίζεται ότι τα 4,275 εκατ. ευρώ πήγαν ως «πρόσθετη ενίσχυση» στα ήδη 18,9 εκατ. ευρώ που υπήρχαν στα μυστικά κονδύλια. Η κυβέρνηση δηλαδή είχε δαπανήσει όλα τα λεφτά των μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών (δηλαδή και τα 18,9 εκατ.) από το πρώτο δίμηνο του 2010!


Που πήγαν 4,275 εκατ. ευρώ μέσα σε μία εβδομάδα, αλλά και ποιες είναι οι «πιεστικές» ανάγκες που έκαναν τον Φίλιππο Σαχινίδη να προσθέσει άλλα 4,275 εκατ. ευρώ στα μυστικά και αδιαφανή κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών;


O καθένας καταλαβαίνει. Στους μεγαλοδημοσιογράφους και λοιπά παπαγαλάκια τύπου ..Κώνστα των Μ.Μ.Ε.



http://ixnos.blogspot.com

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*