Οι θεωρίες συνωμοσίας ανθούν, δέκα χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου

Παρά τη δημοσίευση μεγάλου αριθμού επίσημων ερευνών και των πορισμάτων τους για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζουν να συγκινούν και να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα.


1. Αποτυχία αναχαίτισης των κατειλημμένων αεροσκαφών.
Γιατί η ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στον κόσμο δεν αναχαίτισε τα τέσσερα αεροσκάφη;
Οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν τον τότε αντιπρόεδρο Ντικ Τσέινι να διατάζει την αεροπορία να μην καταρρίψει τα αεροσκάφη. Η επίσημη έρευνα, όμως, ότι οι αεροπειρατές είχαν απενεργοποιήσει τα συστήματα αυτόματου εντοπισμού, ενώ την ίδια ημέρα, η αεροπορία πραγματοποιούσε μεγάλη, περίπλοκη άσκηση.

2. Κατάρρευση Δίδυμων Πύργων.
Γιατί κατέρρευσαν τόσο γρήγορα οι Πύργοι;
Οι θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι οι Δίδυμοι Πύργοι γκρεμίστηκαν ως αποτέλεσμα ελεγχόμενης έκρηξης. Η επίσημη έρευνα, όμως, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα αεροσκάφη κατέστρεψαν τις κολώνες στήριξης των κτισμάτων. Τα 40.000 λίτρα καυσίμων, που διέθεταν τα αεροσκάφη, οδήγησαν τη θερμοκρασία πάνω από τους 1.000 βαθμούς Κελσίου, οδηγώντας σε τήξη των μετάλλων αντιστήριξης.


3. Επίθεση στο Πεντάγωνο.
Πως μπορεί ένας ερασιτέχνης πιλότος να οδηγήσει μεγάλο τζετ σε περίπλοκο ελιγμό και πάνω στο Πεντάγωνο, 68 λεπτά μετά τα χτυπήματα στους Δίδυμους Πύργους;
Οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν το Πεντάγωνο να πλήττεται από πύραυλο Κρουζ, και όχι από Boeing 757. Αλλοι θεωρούν ότι το αεροσκάφος βρισκόταν υπό τον έλεγχο όχι του μπιν Λάντεν, αλλά του ίδιου του Πενταγώνου.
Η επίσημη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αεροσκάφος είναι αυτό που προσέκρουσε στο Πεντάγωνο, ενώ αυτό επιβεβαιώθηκε μετά τον εντοπισμό των μαύτρων κουτιών του μοιραίου αεροπλάνου.


4. Το τέταρτο αεροπλάνο – πτήση United 93.
Οι ρέκτες θεωριών συνωμοσίας αναρωτιούνται γιατί δεν είναι εμφανή τα συντρίμμια στον αγρό του Σάνκσβιλ της Πενσυλβάνια. Η επίσημη έρευνα επιβεβαιώνει, όμως, τη συντριβή αεροσκάφους στο σημείο, όπως δείχνει και το μαύρο κουτί που βρέθηκε εκεί.


5. Κατάρρευση κτιρίου World Trade Center 7.
Η θεωρία συνωμοσίας αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να καταρρεύσει ουρανοξύστης, ο οποίος δεν χτυπήθηκε από αεροσκάφος, ενώ υποστηρίζει ότι η πτώση του οφείλεται (και αυτή) σε ελεγχόμενη έκρηξη. Επίσημη έρευνα, διάρκειας τριών ετών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κτίσμα κατέρρευσε εξαιτίας της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς σε αυτό, ενώ σε αυτό συνέβαλε και η διακοπή της παροχής νερού στο αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης.

www.kathimerini.gr

http://infognomonpolitics.blogspot.com/

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *