Η «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ» ΓΚΕΪΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ-ΠΟΙΑ «ΑΤΖΕΝΤΑ» ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

Πριν λίγες μέρες, είχαμε αναφερθεί στο «στόχο» του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος προωθεί και πιέζει -εδώ και χρόνια- μέσω του ιδρύματός του, για το 90% των εμβολιασμών, σε όλο τον κόσμο
Η διαβόητη «σταυροφορία» του αποτυπώθηκε και σε πρόσφατη ομιλία του, όπου ο «γκουρού» της Microsoft άσκησε «ανθρωπιστικές» πιέσεις, στις κυβερνήσεις του κόσμου να «εμποδίσουν 4 εκατ. θανάτους το 2015 10 εκατ. μέχρι το 2020.

Και, όπως είπε, πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί με τον εμβολιασμό τουλάχιστον του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού.


Η Οργάνωσή του, το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation, προωθεί διαρκώς εμβόλια οπουδήποτε και παντού μπορεί. Ο δικτυακός τόπος της ομάδας, στην πραγματικότητα, λέει πως ένας από τους στόχους, είναι να εμβολιαστεί κάθε παιδί στον πλανήτη, υποστηρίζοντας ότι τα εμβόλια είναι «μια από τις πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις για την υγεία, που αναπτύχθηκε ποτέ» (http://www.gatesfoundation.org/vacc … ).


Ανάμεσα στις πολλές ομιλίες του, ωστόσο, ο Γκέιτς έχει δώσει αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα πίσω από το σχέδιό του. Στην πιο πρόσφατη ομιλία του, ισχυρίζεται πως τα εμβόλια θα σώσουν ζωές. Αλλά σε μια ομιλία του σε συνέδριο του TED, πέρυσι, ο Γκέιτς, δήλωσε σαφώς ότι τα εμβόλια και η υγειονομική περίθαλψη ήταν μέρος μιας εξίσωσης για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 15% τοις εκατό (http://www.naturalnews.com/029911_v …).


«Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό 10-15 τοις εκατό».


Τα εμβόλια θα βοηθήσουν να σωθούν ζωές ή θα δώσουν τέλος;


Τα εμβόλια είναι φορτωμένα με τοξικά επικουρικά και χημικά συντηρητικά, πολλά από τα οποία, είναι γνωστό, ότι προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως στειρότητα, ακόμη και τον θάνατο.


Τα συμπεράσματα δικά σας…
πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *