Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΡΧΙΑ, ΕΝΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ή ΜΙΑ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΑΟ-ΚΙΟΥ-ΚΙΑΟΥ, ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΤΩΡΙΝΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΞΕΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΤΑΡΙΚΑ ΦΥΛΑ.


ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΡΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΞΕΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.


ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΤΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ.


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Ν΄ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Ή ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΣΤΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ OPUS DEI.


ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ», ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1789 ΚΑΙ ΠΡΟ ΑΥΤΗΣ Ο ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΕΒΡΑΪΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ «ΑΔΕΛΦΟΥΣ» ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.


ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΥΠΟΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΕΞΥΠΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΧΑΟΣ, ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.


ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.


Ο ΚΟΠΙΝ ΑΛΜΠΑΝΤΣΕΛΛΙ, ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΑΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ. ΑΛΛΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ, ΚΙ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΕΡΙ ΒΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΥΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.


ΑΥΤΗ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 33ο ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 9ο ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.


ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ [ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΥΧΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ] ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ [ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ] ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.


Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟ- ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ή ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΓΝΩΣΤΕΣ.


Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΤΟΩΝ Ή ΥΠΟΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ «ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ».


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΟΠΟ: ΟΙ ΥΠΟΣΤΟΕΣ Ή ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Σ΄ ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ Η ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ.


ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΚΡΥΦΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ, ΑΟΡΑΤΗ. ΛΕΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΜΠΑΝΤΣΕΛΛΙ, Ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΣΓΟΥΙΚ, Ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ, Κ.Α.


ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ” ΣΕ 3 ΤΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ LORENZO FRAU ABRINES, 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ROSENTO ARUS ARDERIU ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ CATALONIA BALEARIC, 2η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ KIER, ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ, ΛΗΜΜΑ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”, Τομ. 2, σελ. 393-411.


ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΙ, Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.


ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΗΜΜΑ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”, ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.


ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ Η NESTA H. WEBSTER, ΕΝΩ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΑΤ. ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.


ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΡΑΧΩΝ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ.


ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΛΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.


Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ Ν. ΥΟΡΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΒΕΛ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ 4/5 ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. ΟΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΕΡΝΑ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.


ΣΤΟ ΛΗΜΜΑ “ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΥΣ” ΣΤΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ LORENZO FRAU ABRINES 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ” ΤΟΥ ALBERT GALLATIN MACKEY 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΣΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.


Ο ΜΩΣΑΪΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΠΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ “ΑΝΔΡΕΣ” ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ JEAN BOYER – “OI ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”, Εκδ. EDICIONES LIBERTAD, 1983.


[Ο ΒΟΥΕR ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ]

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *