Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας Νότιας Αφρικής Τζιλ Μέρκους: «Η ελληνική κρίση χρέους απειλεί την παγκόσμια οικονομία» > ΓΙ ‘ΑΥΤΟ «ΧΤΥΠΑΝΕ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ!!!

Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό τρόμο προκαλεί μια πιθανή Ελληνική κατάρρευση…Η κρίση χρέους της Ελλάδας «επιδεινώνεται με ανησυχητικό ρυθμό» και μπορεί να υπονομεύσει, αν δεν περιοριστεί, την ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας, δήλωσε η… διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Νότιας Αφρικής Τζιλ Μέρκους, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

«Αν και κάποια μορφή αναδιάρθρωσης του χρέους φαίνεται αναπόφευκτη και ορισμένοι θα έλεγαν ότι έχει καθυστερήσει, η επίπτωση στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα θα είναι σημαντική», δήλωσε η Διοικητής σε δημοσιογράφους στο Γιοχάνεσμπουργκ, προσθέτοντας ότι το κρατικός χρέος της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας αποτελεί σημαντικό ποσοστό των ισολογισμών γερμανικών και γαλλικών τραπεζών.


«Μία αποτυχία στον περιορισμό των συστημικών προβλημάτων μπορεί να έχει επιπτώσεις για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα όχι μόνο των ευρωπαϊκών οικονομιών, αλλά γενικά της παγκόσμιας οικονομίας», δήλωσε η κυρία Μέρκους.
greeknation

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_998.html#ixzz1O3NZMhhD

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...