Γιατί νοιάζεται ο πρίγκιπας για το CO2

Γιατί ο βυθός της θάλασσας ανήκει στην γιαγιά του και μόνο από ένα υπεράκτιο αιολικό η βασιλική οικογένεια εισπράττει €43.357.259 τον χρόνο σε νοίκια. Κάθε χρόνο. €118.787 την ημέρα. €4,949 την ώρα. €82 το λεπτό. Συνολικά, από όλα τα υπεράκτια, εισπράττουν περί τα €300.000.000 τον χρόνο. Κάθε χρόνο. €570 το λεπτό… Για αυτό νοιάζεται ο πρίγκιπας.

Έγραψε η Telegraph ότι ο γάμος έβγαλε περισσότερο CO2 από όσο όλο το Buckingham σε ένα χρόνο. Ηέstηκα για το CO2 του γάμου (και προφανώς hέstηκε και η Telegraph).

Και αυτός ο πρίγκηπας, όπως και ο μπαμπάς του, όπως και οι πρίγκιπες όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, νοιάζονται για το CO2, και στηρίζουν την Πράσινη Ανάπτυξη και τα αιολικά. Πληρώνονται από τους νόμους που υπέδειξαν οι Γερμανοί για τους Ευρωπαίους, που υποχρεώνουν τους Ηλίθιους να πληρώνουν για την πιο άχρηστη επένδυση (μετά τις τουλίπες). Πληρώνονται για να διαφημίζουν. Πληρώνονται για να κοσμούν με την παρουσία τους Πράσινες εκδηλώσεις. Βασιλικές χορηγίες. Κυριλέ λαδώματα.

«Prince Charles is a vociferous campaigner for renewable energy sources such as these, but is opposed to turbines being erected on land – particularly near his own homes«.

Αν θυμάστε, είχα γράψει 2-3 αναρτήσεις για την δομή της Πυραμίδας της Πράσινης Εξουσίας. Ενώ οι βασιλιάδες δεν κάνουν κουμάντο, τους έβαλα στην κορυφή της Πράσινης Πυραμίδας, γιατί δίνουν νομιμοποίηση στους πλούσιους υπηκόους τους που κάνουν κουμάντο.  Ποιόν θα πιστέψετε; Εμένα; Ή το καλό παιδί, με την κληρονομική σφραγίδα, που παντρεύτηκε και δάκρυσε ο κόσμος;

Ξέρω ότι γίνεται βαρετό, αλλά διαβάστε την Πυραμίδα της Πράσινης Εξουσίας… Καλοστημένη κομπίνα 3-4 πλουσίων οικογενειών είναι η Πράσινη Ανάπτυξη.  Με πολλούς συνεταίρους και κομπάρσους.
http://katohika.gr/2011/05/04/co2-4/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *