Αστυνομία Βρετανίας: Χρήση λέιζερ που τυφλώνει εναντίον διαδηλωτών

Χρήση λέιζερ που τυφλώνει τους διαδηλωτές θα κάνει στο εξής η Αστυνομία στη Βρετανία. Το λέιζερ βγάζει ένα εκτυφλωτικό φως, ικανό να απωθεί τους διαδηλωτές και σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, η χρήση του έχει ως στόχο να αποτρέψει γεγονότα λεηλασίας και εμπρησμού, παρόμοια με αυτά του καλοκαιριού στη Βρετανία.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία…

αναπτύχθηκε από έναν πρώην πεζοναύτη του Βασιλικού Ναυτικού. Ο κατασκευαστής του σχεδίαζε ώστε η ανακάλυψή του να αξιοποιηθεί από ναυτιλιακές εταιρείες για να αποτρέψει τη δράση των πειρατών. Παρόμοιες συσκευές έχουν χρησιμοποιηθεί από στρατεύματα του ISAF, στο Αφγανιστάν.
Το λέιζερ, που μοιάζει με τουφέκι και είναι γνωστό ως SMU 100 μπορεί να θαμπώσει και να ακινητοποιήσει τους στόχους του, σε απόσταση μέχρι και 500 μέτρα. Η έντονη ακτίνα του προκαλεί στο μάτι την ίδια αντίδραση που προκαλεί και η μια σύντομη έκθεση του ματιού απευθείας στο ηλιακό φως. Το κόστος κάθε συσκευής ανέρχεται στο ποσό των 25.000 ευρώ.
«Εάν δεν μπορείτε να δείτε κάτι, δεν μπορείτε να του επιτεθείτε», δήλωσε ο Paul Kerr, ο διευθυντής της εταιρείας παραγωγής του λέιζερ στην εφημερίδα «Sunday Times».

defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *