ΑΙΡΕΣΗ έκανε ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ στο ΜΕΞΙΚΟ, θύματα δύο δεκάχρονα παιδιά.

Δύο παιδιά στο Μεξικό έπεσαν θύματα ανθρωποθυσίας.
Η αστυνομία στο Βορρά του Μεξικού συνέλαβε 8 άτομα, που κατηγορούνται ότι ανήκουν σε θρησκεία, οι ιερείς της οποίας πραγματοποιούσαν… τελετουργικές ανθρωποθυσίες, μεταδίδει το BBC.

Οι εισαγγελείς δηλώνουν ότι από τα χέρια των υποτιθέμενων ιερέων της λατρείας σκοτώθηκαν δύο δεκάχρονα αγόρια και μία γυναίκα.
Οι Αρχές της μεξικανικής πολιτείας Σονόρα εκτιμούν ότι οι ύποπτοι ενδέχεται να ανήκουν στην αίρεση «Σάντα Μουέρτε» (ιερός θάνατος).

Κατά τον επίσημο εκπρόσωπο της πολιτείας, το αίμα των θυμάτων περιχύθηκε γύρω από το ιερό, που κατασκευάστηκε για τη λατρεία της «θεότητας», που ήταν ένας σκελετός με δρεπάνι στο χέρι.

http://greek.ruvr.ru

hellasxg
okloios
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *