Να θυμάσαι την αποστολή σου

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Πολλοί αναρωτιούνται για το ποια είναι η λύση … για το πώς θα ξεφύγουμε από την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα , για το πώς θα γίνει η αρχή για μια παγκόσμια αλλαγή .

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσω της πληροφόρησης , η αλήθεια και η αγάπη είναι σε πολύ υψηλότερη κλίμακα από τον άνθρωπο , και χρειάζεται να προηγηθεί μια διαδικασία για να φτάσει η ανθρωπότητα σε αυτό το σημείο .

Είναι γεγονός ότι η μάχη της πληροφόρησης μάλλον έχει χαθεί , ότι και να γράψω , ότι και να πω ο άνθρωπος δεν μπορεί να αγγίξει την αλήθεια , μπορεί να την αποδεχθεί , μπορεί να συμφωνήσει με μια αλήθεια , αλλά δεν έχει ιδέα τι να κάνει με αυτή .

Όταν έδωσα στον φίλο μου τον Stranger το μασονικό εγχειρίδιο 30ου βαθμού για να το δημοσιεύσει http://katohika.gr/ellada/gia-na-rixoyme-mia-matia-sta-mystika-tis-masonias-30-bathmoy-bibliaraki-proto-meros/  ,  http://katohika.gr/ellada/gia-na-rixoyme-mia-matia-sta-mystika-tis-masonias-30-bathmoy-bibliaraki-deytero-meros/     , το έκανα γιατί ήθελα να ξεκινήσω με ένα μήνυμα . Ότι ο εχθρός δεν είναι αλώβητος , τόσο ο ίδιος όσο και η εξουσία του μπορούν να βγουν στο φως , και όταν ανάβει ένα φως μέσα στο σκότος … τότε το σκότος διαλύεται .

Δεν αναμένω κάτι από την ανθρώπινη μάζα αυτής της φάρμας , η μάζα είναι μάζα και ο τσοπάνης είναι τσοπάνης , δεν περιμένω κάτι από τους πολλούς . Περιμένω όμως από τους λίγους , από αυτούς που έχουν έρθει με μια αποστολή εδώ , από τους λύκους με προβιά … από αυτούς αναμένω να κάψουν την στολή του αμνού και να αποδείξουν ότι αυτή η άδικη φάρμα δεν είναι καθόλου άφθαρτη , αντιθέτως είναι τόσο ευάλωτη που με μια απόφαση μπορεί να διαλυθεί . Μπορεί να επέλθει ένα τέρμα στην αδικία με μόνο μια απόφαση .

Σύντομα η Ελευθερία θα αγκαλιάσει την οικουμένη , οπότε θα αφιερώσω ένα τραγούδι στην Ελευθερία μας που κάποτε την φυλάκισε το ίδιο της το γένος …

«Και με πήραν την καημένη

μωρ’ γιαλένια κρουσταλένια

απ’ της μάνας μου τα χέρια,

του πατέρα τα καρτέρια.»

Κόρη διαμαντένια …

Μάντις …

Loading...

7 thoughts on “Να θυμάσαι την αποστολή σου

 1. Ανώνυμος says:

  Αρετή; Είμαστε από τους πιο ευκολοπιστους και ανόητους λαούς της γης… Τόλμη;;; Που δεν έχουμε το θάρρος να πούμε στους πολιτικούς ότι είναι ψεύτες και προδότες;;; Σε 100 χρόνια και βλέπουμε..

  • Μάντις says:

   ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ , ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 1 ΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ…

 2. MariaVaia says:

  Αθήνα 462 π.χ….Τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, κυρίως αυτά που αποζούσαν απο τη θάλασσα, καθώς και τα μεσαία στρώματα που ασχολούνταν με το εμπόριο και τη ναυτιλία, όταν συνειδητοποίησαν τη δύναμη που τους έδινε ο στόλος, άρχισαν να κινούνται για την κατάλυση του καθεστώτος των γαιοκτημόνων ευγενών.

  Το κίνημά τους απέβλεπε στη ριζική αλλαγή του καθεστώτος και όχι απλώς στην αφαίρεση της διοίκησης από τον Άρειο Πάγο και στην επαναφορά του πολιτεύματος του Κλεισθένη. Απαιτούσαν την κατάργηση των κοινωνικών διακρίσεων σε ευγενείς και λαό, και την πλήρη εξίσωση όλων των πολιτών.

  Έτσι άρχισε ένα λαϊκό κίνημα για την ανατροπή του καθεστώτος των γαιοκτημόνων ευγενών και την εγκαθίδρυση της εξουσίας του λαού.

  Ηγέτης του επαναστατικού αυτού κινήματος έγινε ο Εφιάλτης, ο γιος του Σοφωνίδου, με πιθανό συνεργάτη τον Αρχέστρατο, στον οποίο η ιστορία δεν κάνει καμία αναφορά.

  Αυξανομένου του πλήθους, λέει ο Αριστοτέλης, έγινε ηγέτης του λαού ο Εφιάλτης, ο γιος του Σοφωνίδου, ο οποίος εθεωρείτο πατριώτης αδιάφθορος, και επιτέθηκε στη Βουλή του Αρείου Πάγου.

  Όταν το λαϊκό κίνημα απόκτησε δύναμη, ο Εφιάλτης χρησιμοποίησε τα δικαστήρια της Ηλιαίας που είχε θεσπίσει ο Σόλων και πέρναγε απ’ αυτά το ένα μετά τον άλλο τους Αρεοπαγίτες με την κατηγορία της κακοδιοίκησης. Κατά πρώτον εξόντωσε πολλούς από τους Αρεοπαγίτες, κινώντας εναντίον τους δίκες σχετικές με τη διοίκησή τους.

  Ο Εφιάλτης έγινε ο φόβος και ο τρόμος των Αρεοπαγιτών και όλων εκείνων που αδικούσαν το λαό, γιατί έτρεμαν στη σκέψη ότι αργά ή γρήγορα θα πλήρωναν για τις αδικίες τους. Ζούσαν συνεχώς μ’ αυτή την αγωνία που τους έκανε να μη μπορούν να κοιμηθούν, γιατί μόλις τους έπαιρνε ο ύπνος, έβλεπαν τον Εφιάλτη να τους καταδιώκει για να τους τιμωρήσει.
  ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ – ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟΣ- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

   ΕΔΩ ΟΜΩΣ MARIAVAIA ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΩΡΕΣ [ΟΠΩΣ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ] ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, Η ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ «ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΠΛΑ». ΑΡΚΟΥΣΕ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.

 3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

  ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ, ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ, ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ, ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ, ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΩΝ 3.000 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΒΟΔΙΩΝ, ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ TON ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ; ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ; ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ; Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ; ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; AYTOI ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΘΩΚΟΥ Η ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΕΙ Η ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ.

 4. Επανασταση τωρα says:

  Συγχαρητηρια για το υπεροχο τραγουδι της μαρτυρικης Μουργκανας. Ανατριχιαστικο…
  Η περιγραφη της αρπαγης της β.ηπειρου, ο διχασμος,η καταστροφη,ο θρηνος.
  Ο,τι και να πω λιγο ειναι…
  Και παλι συγχαρητηρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *