Οκτώ κληρονόμοι μάλλον βρήκαν αμύθητο θησαυρό στην Εύβοια αλλά…


Αναζητούν 12 σεντούκια με 24.000 λίρες και διαμάντια στο μέρος που τους υπέδειξε ο παππούς τους πριν πεθάνει

Η ιστορία ξεκινάει πριν απο περίπου 5 χρόνια.

Λίγο πριν πεθάνει ο παππούς εκμυστηρεύτηκε το μυστικό με τον χάρτη και τα σημάδια στα εγγόνια του. Αρχικώς τα εγγόνια δεν δώσανε ιδιαίτερη σημασία καθότι το θεωρήσανε ως μύθο και ανοησίες.

Πλην όμως, όταν ετυχε να βρίσκονται στην περιοχή είδανε ότι τα σημάδια είναι αληθινά!

«Πρόκειται για έναν θησαυρό, από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, ο οποίος δεν έχει βρεθεί«, είπε ο δικηγόρος τον οποίο επισκέφτηκαν οι κληρονόμοι πριν από δύο χρόνια περίπου για έκδοση άδειας για να ψάξουν για το θησαυρό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει ένα εμπόδιο: ο χώρος βρίσκεται σε χώρο που ανήκει της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι 8 κληρονόμοι αναζητούν 12 σεντούκια με 24.000 λίρες ή πεντόλιρα το καθένα.

Αυτά είναι στοιβαγμένα σε ένα χώρο, που είναι ένα μέτρο ύψος, δύο μέτρα μήκος και τρία μέτρο πλάτος.

Η αξία δεν έγκειται στο χρυσό, αλλά στα διαμάντια τα οποία υπάρχουν και είναι αμύθητη!

Μάλιστα, οι ισχυρισμοί των κληρονόμων θεωρούνται βάσιμοι καθώς ο προπροπαππούς τους ήταν ένας από τους εργάτες που βοήθησαν στην ταφή του θησαυρού!

«Έχουμε όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει ο θησαυρός, ο χώρος ανήκει στην εκκλησία και πρέπει να πάρουμε άδεια για να ψάξουμε».

Όπως είπε, έχουν βάλει ήδη άτομα να φυλάνε το χώρο

Σύμφωνα με το νόμο, το Ελληνικό Δημόσιο δικαιούται το 50%, καθότι πρόκειται για δημόσιο θησαυρό.

Το σημείο βρίσκεται σε χώρο ο οποίος αποτελεί ιδιοκτησία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιστιαίας, Χαλκίδος και Βορείων Σποράδων από την οποία έχουνε αιτηθεί τη συναίνεση προκειμένου να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία εκσκαφής με την έκδοση της άδειας από τον Δικηγόρο των 8«κληρονόμων» του μυστικού, προκειμένου να έρθει στην επιφάνεια ο αμύθητος θησαυρός.

amfipolinews

Πηγή: www.eviazoom.gr, news.gr

Loading...

3 thoughts on “Οκτώ κληρονόμοι μάλλον βρήκαν αμύθητο θησαυρό στην Εύβοια αλλά…

  1. Ανώνυμος says:

    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΚΤΩ [ 8 ] ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΚΥΒΟΣ [ 2 ΕΙΣ ΤΗΝ 3 = 23 ]…ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ [ 3 ] ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΑ ΔΥΟ [ 2 ] ΟΓΔΟΗΜΟΡΙΑ [ = 23 ]…ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΚΤΩ [ 8 ] ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΨΗΦΙΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΚΤΩ [ 8 ] Π.Χ. 12256 ΔΙΑ 8 = 1532, 256 ΔΙΑ 8 = 32 [ = 5 = 23 ]…ΑΝ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΚΤΩ [ 8 ] ΚΑΤΑ 90 ΜΟΙΡΕΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΡΟΥ ΧΑΟΥΣ 00…ΤΟ ΟΚΤΩ [ 8 ] ΕΙΝΙΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ [ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ MASTER = ΑΦΕΝΤΗΣ ]…ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩ [ 8 ] ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ [ Ο ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ]…ΤΟ ΟΚΤΑΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΣΤΕΡΕΟ…ΟΚΤΩ [ 8 ] ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ ]…ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΚΤΩ [ 8 ] ΤΑΞΕΙΣ ΦΑΡΙΣΣΑΙΩΝ …ΟΚΤΑΧΟΡΔΕΣ ΑΡΠΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΟΥ ΜΕΣΣΙΑ [ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ] ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΚΤΩ [ 8 ] ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΜΟΥΣ 5-11-23…ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΙΔΙΣΤΩΝ…ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ….ΤΟ ΜΗΛΟ [ ΤΗΣ ΕΡΙΔΑΣ ] …ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ [ = 5 = 2 ΣΥΝ 3 ΣΥΝ = 23 = 8 ] ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ [ 2 ] ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΩΝ [ 3 ] ΜΟΙΡΩΝ [ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 2 ΣΥΝ 3 = 23 = 8 ]…ΥΓ. ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ Η ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ [ ΣΚΟΤΑΔΙ ] ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *