Lenticular στην εθνική οδό στην γέφυρα Αφιδνών

Τα σύννεφα Lenticular και οι εμφανίσεις UFO έχουν αυξηθεί κάθετα τους τελευταίους μήνες και ημέρες στην Ελλάδα. Το φαινόμενο φυσικά είναι καθημερινό, όμως οι άνθρωποι κλεισμένοι μέσα στις πόλεις μακριά από την φύση και ειδικά την νύχτα δεν αντιλαμβάνονται τίποτα από την πραγματική ζωή. Νομίζουν ότι ζωή είναι η οικονομία η πολιτική και το facebook!
Δες «Lenticular Σύννεφο στον Βόλο No 2» (Κάνε κλικ πάνω στις εικονες να τις δεις μεγάλες.)

([Στο άρθρο μου «Οι τεχνικές Photoshop της Wiolawa» έχω γράψει κάτι, ακριβώς για τα lenticular (φακοειδή) σύννεφα ! Δεν θέλησα να γράψω τι κάνουν, στους ανθρώπους που παίρνουν, τα όντα που βρίσκονται μέσα σε αυτά τα σκάφη, γιατί δεν αντέχετε να δείτε τα παράσιτα μέσα στο σώμα σας, και τρέμετε στην ιδέα και μόνο να αντικρίσετε τις εικόνες…. πόσο μάλλον, αν σας περιγράψω το τι περνούν, στα φολιδοειδή χέρια τους οι άτυχοι που θα πάρουν αυτά τα σκάφη. Διαβάστε τι γράφει γι αυτά τα σκάφη και η Barbara Crouse Brown η αλλιώς Wiolawa.
Συστήνω αν ξαναδείτε ένα τέτοιο να απομακρυνθείτε ταχύτατα και με «ελαφρά πηδηματάκια».
“Προσπάθησα να δω τι γίνεται πριν αρκετά χρόνια. Η Barbara είχε πάρει μια φωτογραφία από το web site του Art Bell, ένα ασυνήθιστο φακοειδές «σύννεφο». Μεγενθύνοντας επανειλημμένα την εικόνα (π.χ. 500-600%) και εφαρμόζοντας τα φίλτρα από το Photoshop για να φανούν οι κρυμμένες λεπτομέρειες, αποκάλυψε την παρουσία ενός εξωγήινου σκάφους μέσα στο σύννεφο και μπόρεσε να δει βαθύτερα «μέσα» στο σκάφος συνεχίζοντας να μεγεθύνει συνεχώς και να εφαρμόζει τα φίλτρα. Το τι γίνεται μέσα στο σκάφος, είναι πολύ φρικτό, για τον ανθρώπινο νου.”
Ήθελα να δω εάν θα είχα τα ίδια αποτελέσματα, έτσι κοπιάρισα την ίδια φωτογραφία από το web site του Art Bell και άρχισα να κάνω την ίδια διαδικασία. Μην έχοντας εκτεταμένες γνώσεις στην χρήση του Photoshop ώστε να βγάλω τις μεγάλες λεπτομέρειες, όπως είχε κάνει εκείνη, παρόλα αυτά φάνηκε το σκάφος. Είδα αρκετά ώστε να με πείσουν ότι δεν κορόιδευε κανέναν.»])
Φακοειδή σύννεφα Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια: Το φακοειδές σύννεφο είναι ένα στατικό με σχήμα φακού νέφος που σχηματίζεται συνήθως σε μεγάλο ύψος, συνήθως ευθυγραμμισμένο κάθετα στην κατεύθυνση του ανέμου. Χωρίζεται σε κατηγορίες ανάλογα με το ύψος σε φακοειδείς στάσιμους υψισωρείτες (ACSL), φακοειδείς στάσιμους στρωματοσωρείτες (SCSL) και φακοειδείς στάσιμους θύσανους (CCSL).
Το γεγονός: Η ώρα ήταν περίπου 19.30 την Πέμπτη 19 Απριλίου βόρεια της Πάρνηθας στο ύψος της γέφυρας Αφιδνών εθνικής οδού με κατεύθυνση του φαινομένου από ότι παρατήρησε ο φίλος Δ.Λ. που έδωσε τις φωτογραφίες τραβηγμένες με το iPhone του. Η δεύτερη είναι μετά 30 λεπτά προς Νοτιοδυτικά ενώ βρισκόταν περίπου 3 χιλιόμετρα από το Κατσιμίδι, ερχόμενος από Βαρυμπόμπη.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *