ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κορωνοϊός, Αφγανιστάν και μουσουλμάνοι: Θέλουν το ΧΑΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα» για όσα γίνονται

· Γιώργος Μαριόλης

Έβαλαν τον Κίσινγκερ να κάνει δήθεν «γεωστρατηγική ανάλυση» – Αμεριακανός αναλυτής βάζει τα πράγματα στην θέση τους…

Τους λόγους για τους οποίους οι ΗΠΑ οδηγήθηκαν σε ταπεινωτική ήττα στο Αφγανιστάν με αποτέλεσμα να επιστρέψουν οι Ταλιμπάν στην εξουσία, επιχειρεί να εξηγήσει δήθεν ο Χένρι Κίσινγκερ.
Ο 98χρονος διεθνιστής πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και ΥΠΕΞ των ΗΠΑ επί Ρίτσαρντ Νίξον, σε άρθρο του στον Economist, υποστηρίζει ότι ήταν εξαρχής ανέφικτος ο στόχος μετατροπής του Αφγανιστάν σε μια σύγχρονη δημοκρατία, αλλά οι ΗΠΑ θα μπορούσαν με δημιουργική διπλωματία και ισχύ να αντιμετωπίσουν τον εφιάλτη της τρομοκρατίας.

Ο Κίσινγκερ χαρακτηρίζει εσφαλμένη την απόφαση της ηγεσίας των ΗΠΑ να αποχωρήσει εσπευσμένα από το Αφγανιστάν.

Τι συνέβη όμως πραγματικά;;;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπράιαν Τ. Κένεντι, πρόεδρος της «Αμερικανικής Ομάδας Στρατηγικής» και πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Claremont, είναι άλλης άποψης, συνδέοντας το Αφγανιστάν με την Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) που θα εφαρμοστεί στον πλανήτη, καθώς παράλληλα με την μετακίνηση ορδών αλλοδαπών στην Δύση, προωθείται, εκ των πραγμάτων, η γεωπολιτική της υποβάθμιση, η οποία θα συμβάλλει στην οικονομική της εξαθλίωση και θα αποδεχτεί πιο εύκολα την χούντα που ήδη εφαρμόζεται στον δυτικό κόσμο και όχι μόνο. Επιπλέον, οι διεθνιστές ίσως αποσύρουν στρατεύματα, στο πλαίσιο καλής θελήσεως, προκειμένου να επιτευχθεί η περιβόητη παγκόσμια «ειρήνη» μεταξύ Δύσης και Ανατολής.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Αυτό δεν ήταν μια βιαστική απόφαση που πήρε ξαφνικά ο Μπάιντεν και στην συνέχεια όλοι αποφάσισαν να το σκάσουν από το Αφγανιστάν.

Ολόκληρος ο στρατιωτικός μηχανισμός, ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, όλες οι υπηρεσίες πληροφοριών έδωσαν το πράσινο φως για να ταπεινωθούν οι ΗΠΑ.

Το Great Reset απομακρύνει την Αμερική από την παγκόσμια σκηνή με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο. Κάνει μέρη όπως το Αφγανιστάν να ανατιναχτούν με εκατομμύρια μετανάστες να μεταφέρονται σε όλη την Ευρώπη, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου πανδημίας όπου επικρατεί χάος παντού».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

2 απαντήσεις στο “Κορωνοϊός, Αφγανιστάν και μουσουλμάνοι: Θέλουν το ΧΑΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα» για όσα γίνονται”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά