Γιατί η απελευθέρωση της Μακεδονίας (10.10.12) σαμποτάρετε από τον ΠτΔ κύριο Πάκη;

Γιατί η απελευθέρωση της Μακεδονίας (10.10.12) σαμποτάρετε από τον ΠτΔ κύριο Πάκη;

Η απελευθέρωση της Μακεδονίας (10.10.12) σαμποτάρετε από τον ΠτΔ κύριο Πάκη και αντί να πάει στον εορτασμό της σημαντικότερης εορτής της εποχής για την χώρα, που πάει ο κύριος Πάκης;;;

Ο κύριος Πάκης βρέθηκε στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης αντί να βρεθεί στον εορτασμό της απελεύθερωση των Σερβίων στις 10.10.12

Γιατί κύριε πρόεδρε ότι ελληνικό είναι και εχθρικό;;;

Γιατί η απελευθέρωση της Μακεδονίας δεν αξίζει την παρουσία του ΠτΔ που πήγε σε εγκαίνια της βιβλιοθήκης αντί να πάει στην αρχή της ίδρυσης της νεότερης πατρίδας μας;;;

Σίγουρα γνωρίζετε ότι το σημερινό πολίτευμα που τυχατε να είστε ο εκπρόσωπος του δεν δημιουργήθηκε από προδότες αλλά από αγωνιστές έλληνες. Μην νομίζετε ότι οι έλληνες κοιμούνται, μην νομίζετε ότι οι πράξεις σας δεν φαίνονται και μην νομίζετε ότι δεν γνωρίζουμε τις “θυσίες” που κάνατε για την πατρίδα μας βάζοντας την υπογραφή σας στο πισώπλατο μαχαίρωμα..


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KORAKS


Διαβάστε εδώ για την Μακεδονία μας

Η 10η Οκτωβρίου είναι ημέρα ανάμνησης της απελευθέρωσης της περιοχής μας, (Σερβίων – Βελβεντού) στις 10 Οκτωβρίου του 1912, από τον τουρκικό ζυγό.

Η απελευθέρωση δεν έγινε μόνο στο σημείο, όπου τελείται η επιμνημόσυνη δέηση, όπου κατατίθενται στέφανοι τιμής και ευγνωμοσύνης προς τους πεσόντες και όπου εκφωνείται ο πανηγυρικός της ημέρας. Η απελευθέρωση δεν έγινε σε ένα σημείο και προφανώς δεν αφορά ένα σημείο.

Στις 10 Οκτωβρίου του 1912 απελευθερώθηκε ολόκληρη η περιοχή μας.

Όπως στον Αγώνα για την απελευθέρωσή μας ‘’για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία’’ ήμασταν ενωμένοι και όλοι μαζί τον διεξήγαμε με θυσίες, που έφεραν το ‘’ποθούμενο’’ του Πατρο-Κοσμά του Αιτωλού και στην περιοχή μας, έτσι και τώρα και πάντοτε (πρέπει να) είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί να συμμετέχουμε, να συνεορτάζομε και να συν-ευφραινόμαστε την ημέρα της Μνήμης της 10ης Οκτωβρίου του 1912 με περισυλλογή και εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τα όσα δύσκολα κοινωνικά και όποια άλλα, μας δημιουργούν ή δημιουργούμε εμείς με δική μας κατακερματιστική μεθόδευση και συνευθύνη.

Επομένως συμμετέχουμε (συμμετέχουμε;) οφείλουμε να συμμετέχουμε όλοι και όλες οι τοπικές κοινωνίες της περιοχής μας, μηδεμιάς εξαιρουμένης, σ’ αυτόν τον τοπικό με εθνικά χαρακτηριστικά πανηγυρικό εορτασμό.

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας

παπαδάσκαλος

10-10-2018

kozan

Loading...

2 thoughts on “Γιατί η απελευθέρωση της Μακεδονίας (10.10.12) σαμποτάρετε από τον ΠτΔ κύριο Πάκη;

  1. Jordan says:

    γιατί στις 26/10 του 1912 ανήμερα του Αη Δημήτρη, απελευθερωθηκε η Θεσσαλονίκη και θα έρθει στην πολη για τις εκδηλώσεις που κλεινουν στις 28/10 με τη μεγαλη στρατιωτική παρέλαση.

  2. Babis says:

    Οταν καποιος προεδρος προσκαλει αλλοθρησκα λαθρο στη πατριδα του
    Κ υποστηριζει ολα αυτα τα εθνομηδενιστηκα σκουληκια σε ολο αυτο το ξεπουλημα ιστοριας εδαφων γλωσσας ιθαγενειας κ μνημειων γιατι να παει να τιμησει την απελευθερωση της Μακεδονιας;;;;
    Ειναι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *