GARDACIL…θανάσιμα επικίνδυνο εμβόλιο!

GARDACIL…θανάσιμα επικίνδυνο εμβόλιο!

6,248 μόνιμες βλάβες και 144 θάνατοι μετά τη λήψη
του εμβολίου Gardasil HPV (για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας) :


Σύμπτωση ή Σκάνδαλο?

.
Από το Νοέμβρη του 2013, έχουμε 31,741 παρενέργειες, που περιλαμβάνουν 6248 μόνιμες βλάβες και 144 καταγεγραμμένους θανάτους, μετά τη λήψη εμβολίων Gardasil. Κι αυτά ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ!!

Οι Φαρμακευτικές εταιρίες που φτιάχνουν το εμβόλιο, καθώς και το Υπουργείο Υγείας που κρατάει τις πατέντες και βγάζει κέρδη από το εμβόλιο, λένε ότι όλα αυτά είναι σύμπτωση. Τα κατεστημένα ΜΜΕ, είναι ακόμα χειρότερα: Αρνούνται ότι συμβαίνουν αυτά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο και ακούστε τις ιστορίες των κοριτσιών που έχουν αναπηρίες και πέθαναν, και αναρωτηθείτε γιατί δεν αναφέρονται αυτά τα περιστατικά και γιατί τα ΜΜΕ προσπαθούν να τα λογοκρίνουν (αποκρύψουν) όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΠΗΓΗ

σημείωση: Τα ΜΜΕ της Αγγλίας προσπαθούν να το αποκρύψουν.

Τα ΜΜΕ τα δικά μας, είναι
ακόμα χειρότερα, διότι όχι μόνο αποκρύπτουν τις τρομακτικές συνέπειες, αλλά
ΠΡΟΑΓΟΥΝ αυτόν τον εμβολιασμό κι από πάνω!

Η κατάσταση χειροτερεύει. Παρά την έρευνα του FDA, το Gardasil παραγγέλθηκε από όλο και περισσότερους κυβερνητικούς φορείς , όπου απαιτούν τα νέα κορίτσια να εμβολιαστουν για να εισέλθουν στην 6η τάξη του σχολειου.

Πόσα περισσότερα θα αναγκαστεί να υποφέρουν, ή να πεθάνουν, πριν αυτο το πράγμα σταματήσει;

Αυτό πρέπει να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα ..

Το Cervarix είναι ένα άλλο εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αντίστοιχο του Gardasil, το οποίο σχεδιάστηκε από την εταιρία GlaxoSmithKline για τους 2 τύπους του ιού HPV (16 και 18). Οι παραπάνω προβληματισμοί σχετικά με το Gardasil, αφορούν και τη χρήση του Cervarix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ MERCK ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ GARDASIL ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

ΣΟΚ! ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ GARDASIL ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΓΥΑΛΙΟΥ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “GARDACIL…θανάσιμα επικίνδυνο εμβόλιο!

  1. Ανώνυμος says:

    Άντε πάλι με το Gardacil ή το Cervarix. Ειλικρινά τέτοιο πάθος εναντίον των εμβολίων για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, μόνο οι μέτοχοι Φαρμακευτικών εταιρειών χημειοθεραπείας θα είχαν. Η αλήθεια είναι πως, και αυτό το δημοσίευμα, είναι μέρος μιας εκστρατείας, εναντίον των εμβολιασμών. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει και γιγαντώνεται ένα "Αντιεμβολιαστικό κίνημα" που δυστυχώς βρίσκει ευήκοα ώτα σε άτομα ακραίων συντηρητικών κύκλων με αντιεπιστημονική προσέγγιση. Δε θα βαρεθώ να φωνάζω πως τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και αποτελούν το μεγαλύτερο και σημαντικότερο όπλο της Ιατρικής.
    Η εκστρατεία εναντίον τους εκπορεύεται από αντικρουόμενα συμφέροντα φαρμακευτικών εταιρειών και από ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ που έχουν σα στόχο την κατάργηση των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από τους κρατικούς προυπολογισμούς θα πάνε στις Τράπεζες ή στα χρηματηστηριακά κεφάλαια. Ταυτόχρονα τα εμβόλια θα τα κάνουν μόνο οι πλούσιοι και ο απλός λαός θα εξολοθρεύεται από ασθένειες που ήταν μέχρι σήμερα εξαφανισμένες στον Δυτικό κόσμο. Κοιτάξτε τι συμβαίνει στην Αφρική ή σε χώρες της Ασίας που δεν υπάρχουν υποχρεωτικά προγράμματα εμβολιασμών. Και το ερώτημα που έρχεται είναι: τι συμβαίνει με τις αναφερόμενες παρενέργειες του Gardasil?? Έχει αποδειχτεί πως τα άτομα που αναφέρουν τις παρενέργεις πάσχουν από ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ή ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ασθένειες που οι οικογένειές τους προσπαθούν να τις "φορτώσουν" σε εμβόλια. Έχουν δημοσιευτεί εκατοντάδες περιπτώσεις που ενώ η οικογένεια είναι ενήμερη πως το παιδί τους πάσχει από συγκεκριμένη Γενετική πάθηση ή απομυελινωτική νόσο ενοχοποιούν το εμβόλιο για κοινωνικούς λόγους (να αποφύγους το κοινωνικό στιγματισμό). Εκλιπαρώ τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται από τα επιστημονικά site και όχι από διαδόσεις. Ο καρκίνος τραχήλου μήτρας είναι σοβαρότατη ασθένεια και μια επίσκεψη σε γυναικολογικές κλινικές θα σας πείσει γι' αυτό. Ας μη ρισκάρει ο κόσμος με Μεσαιωνικού τύπου φήμες. Προφυλάξτε τα παιδιά σας.

  2. Ανώνυμος says:

    Και μη σας φανεί παράξενο πως όλα τα "εμβόλια" εμπεριέχουν το θανατηφόρο υδροκυάνιο το οποίο οι σαυρήτες σκοπεύουν να εφοδιάσουν τα τσιπάκια που θα εμφυτευτούν στα νεογνά!

    Reptilian Overwarlord Draco Enki Marduk hates life….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *