Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:47 - 21/06/2014

Αυτοί αναγγέλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων στις ομιλίες τους… Εσείς τους ακούτε; Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι – Πίσω από τις λέξεις!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 11:00 ΠΜ

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧ1D1 Ο ΓΑΠ !!!

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕ ΠΟΣΤΗ !!!

  2. don maskarpone 06/21/2014 @ 11:38 ΠΜ

    Ολοι είπαν νιου γορντ ορντερ ολοι…..εκτος απ τον πανιβλακα που είπε φαινασιαλ.Με μιά κουβέντα δεν στήνεις τίποτε ουτε με μιά παραπανω απ τον χαμογελαστο γιωργακη.Εγω δηλωνω θελω να πάω σουπερ μαρκετ αν δεν πω οτι παω μονο εγω θα το ξερω.Το παγκοσμιο νομισμα τελικα ποιο θα ειναι;

  3. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 12:09 ΜΜ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ…ΓΙΑ ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ…ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ…ΤΟ ΑΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΖΟΥΝ ΛΕΝΕ…ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ…ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ…ΜΟΝΟ ΠΟΜΠΟΙ(ΑΝΟΗΣΙΩΝ) ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ(ΣΚΕΨΕΩΝ)…ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΧΜΜ…Nikolaos Gonos…ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ "ΝΕΡΙΤ"…ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Gonos…ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ…ΧΜΜΜ…ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ…ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕ?!?._

  4. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 12:13 ΜΜ

    Eχει συλληφθει σε άπειρα σημεία οπως πηρκαιες νησια κρανιου τοποι εδρες θαλασσες και τρενα να χαζογελάει,το ψυχώ βλέμμα του δέν αναγνωρίζει πο΄τε τι κανει τι λέει και που βρίσκετε φερει περγαμηνές στο αντικειμενό του.Ναι εμείς μόνο έχουμε και αναγνωρισμένο με βουλες παγκοσμιο βλάκα. Το φαινασιαλ λαγωνικό της καταστροφής αν ηξερε τις συμβαίνει θα πήγαινε για κερινο ομοιωμα τσιταςΔέν έχει καμμία απολύτως επαφή με αυτα που κάνει η λέει παρα τα σεμιναρια και τις κατσάδες που τρωει

  5. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 12:36 ΜΜ

    Σε πολεμική ετοιμότητα η Ρωσία με εντολή Πούτιν…Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.."ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ"…ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…ΣΟΥ ΕΛΑΧΕ Η ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΗΣ "ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΜΠΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΦΑΙΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ…ΑΔΕΡΦΙΑ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΙ "ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ "ΚΑ-Ο-ΛΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ¨" ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΣΑΣ….ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…ΤΩΝ ΕΚΑΤΩΜΥΡΙΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ" ΤΟΥ "ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ (ΧΡΩΣΤΑΤΕ)",,,Η ΝΙΚΗ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ" ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΓΕΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ"…ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ "ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΕ" ΓΙΑ ΕΣΑΣ…ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ…ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΗΣΕ "ΓΚΕΥ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΨΟΦΙΜΙΑ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΥΝΙΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ…ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ Ο ΓΙΟΣ "ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ-ΟΔΟΣ" ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ "ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"…ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΙΣΛΑΜΟΣΟΥΝΙΤΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ..Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΥ ΘΑ ΜΗΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ(ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ…Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΤΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ…Ο "ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΗΣΕΙ"…ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ…"ΕΧΡΩΜΟ)+ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ._

  6. Ανώνυμος 06/21/2014 @ 1:35 ΜΜ

    μια νεα ταξη πραγματων σε σαπουνοφουσκες
    μια νεα ταξη πραγματων αερολογιων
    μια νεα ταξη πραγματων που υποκυνουν διαφοροι διεφθαρμενοι και υποχθονιοι ανθρωποι
    μια νεα ταξη πραγματων που δεν ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ
    ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΙΘΟΥΝ
    ΤΙ ΛΟΓΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΘΕΟ

    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΛΑΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ

    ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗς ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΥΨΙΣΤΟς ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟς ΘΕΟΣ!!!

    Υ.Γ μην ξεχνας η ειλικρινη μετανοια προσ τον θεο φερνει καλα αποτελεσματα σε προσωπικο επιπεδο αλλα και σε γενικο
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΕΡΟΝΤΕς ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΣΟ ΩΦΕΛΕΙ

    γρηγορειτε και προσευχεσθε
    εν παντι καιρο και τοπο
    και ζητητε πρωτα την ουρανιω βασιλεια του θεου
    και ολα τα υπολοιπα αιτησθε
    μην τυχον και ο πονηρος μας βρη
    οκνηρους στην πιστη του ιησου χριστου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*