09:59 - 30/01/2014

Eπιβεβαιώνεται το πετρέλαιο στο Ιόνιο. (όταν το έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν γραφικός…)

Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των ειδικών ότι οι πιθανότητες να βρεθεί πετρέλαιο στο Ιόνιο είναι μεγάλες, όπως ακριβώς συνέβη σε περιοχές της Αλβανίας και της Νότιας Ιταλίας, που διαθέτουν γεωλογικές δομές «καρμπόν» των ελληνικών και όπου έχουν ήδη βρεθεί υδρογονάνθρακες.

Το επεσήμανε ο ίδιος ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, που με αφορμή την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των σεισμικών δεδομένων που συνέλεξε πέρυσι η νορβηγική PGS στις ελληνικές θάλασσες, σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης, ανακοίνωσε ότι οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. «Από την προκαταρκτική αξιολόγηση των δεδομένων προκύπτουν ενδιαφέρουσες γεωλογικές δομές που παρουσιάζουν σημαντικές ομοιότητες με ανάλογες δομές σε περιοχές που ήδη παράγουν υδρογονάνθρακες σε γειτονικές χώρες, δηλαδή Νοτιοανατολική Ιταλία και Αλβανία» δήλωσε χαρακτηριστικά χθες ο κ. Μανιάτης.

Όταν το έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν “γραφικός”:

“Κατηγορώ ευθέως το ελληνικό κράτος γιατί προδίδει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό διότι τίποτε δεν έκανε από το 1979 . Δεν έκανε τίποτε απολύτως, μόνο ψέματα λένε στον κόσμο”

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Γατάκια Σαουδάραβες, έρχεται το Ελληνικό πετρέλαιο που έχει το καλύτερο DNA στο γνωστό και άγνωστο σύμπαν. Τα αυτοκίνητα θα πηγαίνουν απείρως πιο γρήγορα και θα έχουν την καλύτερη κατανάλωση. Είμαστε οι καλύτεροι!!!
 2. 0
  0
  Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΡΩΤΙΚΗ… ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ… ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΩΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΥ ΨΑΡΙΟΥ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ… ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ… ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ… ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ… ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ!

  ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ…

  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1990, ΣΕ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ "ΤΗΛΕΤΩΡΑ".

  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ… ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Σ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟΣ.. ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ… ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

  ΑΥΤΑ.
 3. 0
  0
  που ειναι ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. τωρα ?
  Ζει ? Πεθανε ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί