80 τραπεζικούς λογαριασμούς είχε ο Άκης!! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Μιλάμε για την Βουλή που ξέρει να κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της, όπως φαίνεται από την περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι κάποιοι γνώριζαν για το σκάνδαλο του Άκη πριν αρχίσουν οι εισαγγελικές έρευνες, οι κατηγορίες, οι απολογίες, οι προφυλακίσεις και όλα όσα είδαμε.

Για παράδειγμα ο πρόεδρος της επιτροπής για το πόθεν έσχες και αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης ξέρει ότι ο Άκης είχε δεκάδες τραπεζικούς λογαριασμούς – λένε ότι έφθαναν τους 80! Οι λογαριασμοί εμφανίσθηκαν στο πόθεν έσχες του Άκη και των συγγενικών του προσώπων πρώτου βαθμού για την οικονομική χρήση του 2010, που περιλαμβάνει και τις κινήσεις που έγιναν μέχρι και τον Ιούνιο του 2011. Η συγκεκριμένη δήλωση κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2011 και ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί.
Σημείωση: ο Β. Αργύρης σήμερα δεν είναι υποψήφιος βουλευτής. Έχει αναλάβει οργανωτικά καθήκοντα στην Ιπποκράτους δίπλα στον Ε. Βενιζέλο…

http://www.avantipopolo.gr
http://olympia.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *