6.9 Νέος Σεισμός στην Ρωσία , Ozernovskiy, Russia-Ξεκινάει παράξενο ντόμινο?

Event Time

2013-02-28 14:05:51 UTC
2013-03-01 00:05:51 UTC+10:00 at epicenter
2013-02-28 16:05:51 UTC+02:00 system time

Location

50.934°N 157.339°E depth=52.5km (32.6mi)
Nearby Cities

85km (53mi) SE of Ozernovskiy, Russia
233km (145mi) SSW of Vilyuchinsk, Russia
251km (156mi) SSW of Petropavlovsk-Kamchatskiy, Russia
260km (162mi) SSW of Yelizovo, Russia
2205km (1370mi) NE of Tokyo, Japan


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

3 thoughts on “6.9 Νέος Σεισμός στην Ρωσία , Ozernovskiy, Russia-Ξεκινάει παράξενο ντόμινο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *