10:49 - 29/04/2014

18η νεκρή τραπεζίτης της Bred-Βanque-Populaire στο Παρίσι

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

18η νεκρή τραπεζίτης της Bred-Βanque-Populaire στο Παρίσι

Την περασμένη Τετάρτη 23-4-14, πριν τις δέκα το πρωί αυτοκτόνησε η 52χρονη τραπεζίτης πηδώντας απο τον δέκατοτέταρτο όροφο του κεντρικού γραφείου της Bred-banque-Populaire. Στην δημοσιότητα δεν δόθηκε το επώνυμο της, το μόνο που ειπώθηκε ειναι οτι λεγόταν Λυδια (Lydia). Σύμφωνα με τον γαλλικό τύπο λίγο πριν αυτοκτονήσει έθεσε μεγάλα ερωτήματα στους διευθυντές της. Ποιες ερώτηματα ήταν αυτά, ειναι τελείως άγνωστο. Η τράπεζα αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επίσης δήλωσαν οτι η εργαζόμενη έκανε χρονια θεραπεία για τα προβλήματα της.

http://www.zerohedge.com

Τα προβλημάτα που εχουν οι τραπεζίτες δεν λύνονται με τίποτα τωρα τελευταία. Τι μας εχουν έτοιμο; Εχουν πολλες ακαθαρσίες που θα βγαινουν στην επιφάνεια;

Θα το δειξει ο καιρος….ποιος ειναι ο ποιο δυνατός θνητος!!! οπως μας τραγουδουσε και ο Νικόλας ο Άσημος!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. σκοτώνουν τους υπαλλήλους που βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα κι ανακαλύπτουν στοιχεία για την απάτη των τραπεζών…παραπλανητική η λέξη τραπεζίτης εννούν υπαλλήλους τραπεζών….έλεος διορθώστε!!

 2. ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΛΕ….ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ….. ΣΥΜΠΤΩΣΗ !!!!!!

  ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ !!!!!! ΚΑΛΕ ΤΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !!!!!

  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ GNΟSTO STIXAKI ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ,

  Century VIII QUATRAIN 28
  The copies of gold and silver inflated,
  (copies ENNOEI TA XARTO-NOMISMATA )
  which after the theft were thrown into the lake,
  at the discovery that all is exhausted and dissipated by the debt.
  All scrips and bonds will be wiped out.

  ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ TRAPEZIKOYS

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*