Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:03 - 23/07/2012

ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΠΟ ΤΗΝ NOBLE ENERGY ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Ο Μπιλ Κλίντον ειναι ένας εκ των μετόχων της Νοble Energy και η επίσκεψη του στην Ελλάδα σημαίνει πολλά σε ότι αφορά την επιτάχυνση των διαδικασιών ερευνών και εξόρυξης υδρογονανθράκων.

Η έλευση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην χώρα μας, πλαισιώνεται από την πρόσκληση που του έγινε από την διεθνούς ΜΚΟ «Ελληνική Πρωτοβουλία» (Hellenic Initiative), η οποία αποτελεί οργάνωση που συνέστησαν επιφανείς Ελληνοαμερικανοί της διασποράς.

«Η Πρωτοβουλία έχει σκοπό τόσο να συμβάλει στην αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που επικρατεί στο διεθνές στερέωμα για την Ελλάδα, όσο και να συγκεντρώσει ποσό ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα χρήματα πρόκειται να διατεθούν, μέσω συνεργασίας με ελληνικές ΜΚΟ, προς ανακούφιση (ιατροφαρμακευτική, κοινωνικοπρονοιακή κ.ά) των πλέον δοκιμαζόμενων από την οικονομική κρίση στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας». Τόσο καλά…

Τι κάνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σήμερα; Είναι ο μεγαλομέτοχος της Noble Energy, ενός πετρελαϊκού κολοσσού. Κι επειδή δεν μπορούμε να λησμονούμε την αρχαία Ελληνική ρήση «φοβού τους Δαναούς δώρα φέροντες…» αναρωτιόμαστε, μήπως έρχεται στην Ελλάδα όχι για να προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια (τον έπιασε ξαφνικά ο … πόνος για την Ελλάδα;), αλλά για εξασφαλίσει (μέσω της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά) ότι θα πάρει κάτι (μάλλον μεγάλο) από τα ενεργειακά οικόπεδα της χώρας μας;

Μην ξεχνάμε τις έρευνες στο Ιόνιο για φυσικό αέριο και πετρέλαιο, την Ζουράφα (ανατολικά της Σαμοθράκης), τον Μπάμπουρα (νοτιο-ανατολικά της Θάσου), και φυσικά την ευρύτερη περιοχή των Αρκιών (Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι), αλλά επίσης και το τεράστιο κοίτασμα νοτίως της Κρήτης. Πο τέσσερις εταιρείες που θα κάνουν την έρευνα νότια της Κρήτης, έχουν προεπιλεγεί, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

Ας μην ξεχνάμε ‘οτι το Σεπτέμβριο του 2011, σε ένα ταξίδι αστραπή η Χίλαρι Κλίντον είχε επισκεφθεί την Αθήνα κι έμεινε για μία βραδιά στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Μόνο που την ημέρα της παραμονής της και μετά από μερικές τυπικές συναντήσεις με κάποιους ελληνες πολιτικούς, έκανε και ένα γρήγορο ταξίδι με ελικόπτερο.

Και σε αυτό το fast track ταξίδι της, επισκέφθηκε το Καστελλόριζο. Και θα θεωρούσαμε –πραγματικά- πως ήθελε να δει τις ομορφιές του Αιγαίου, εάν δεν συνοδευόταν από τέσσερις αμερικανούς ειδικούς εμπειρογνώμονες στα ενεργειακά. Μάλιστα, κατά την εναέρια «επίσκεψή» της στο Καστελλόριζο, η Χ.Κλίντον καλυπτόταν από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία ανέλαβαν την ασφάλειά της στην περιοχή της πτήσης. Βέβαια, είναι υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, οπότε μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε μια δικαιολογία…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι ειδικοί εμπειρογνώμονες συζητούσαν για ένα ενεργειακό ορυκτό, μεγάλης σπουδαιότητας, το οποίο θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην μελλοντική παραγωγή ενέργειας και το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη υποθαλάσσια περιοχή του Καστελλόριζου.

Έτσι, μετά την Χ.Κλίντον έρχεται και ο Μπιλ Κλίντον στην Ελλάδα, για να βρεθούν χρήματα που θα δοθούν σε ΜΚΟ προκειμένου να βοηθηθούν οι Έλληνες πολίτες “που έχουν ανάγκη”. Πολύ ελεήμονες μας έχουν προκύψει αυτοί οι Κλίντον…

www.thesecretrealtruth.blogspot.com/

eleftheriskepsii

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*