Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:01 - 23/07/2012

Εσύ φίλε μου θα γίνεις ζόμπι ;;;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά της 17 του Ιούνη είχα πέσει σε μια κοινωνικοπολιτική κατάθλιψη και η πρώτη μου η σκέψη για δυο βδομάδες ήταν να φύγω στην καβατζα κινδύνου που έχω σημειωμένη μόνο μέσα στο μυαλό μου.
Έλεγα:
Πως γίνεται εγώ ένας άνθρωπος που ζει σένα χωριό του νομού Σερρών , ο οποίος νομός ανήκει στην Μακεδονία , η οποία με
την σειρά της ανήκει στην Ελλάδα , η οποία Ελλάδα θέλει να ανήκει στην Ευρώπη, η Ευρώπη κατοικεί στον πλανήτη γη ο οποίος είναι ένα κομμάτι του ηλιακού μας συστήματος το οποίο ανήκει σε ένα γαλαξία από τους αμέτρητους του απείρου σύμπαντος, τι στο διάβολο σημαντικός μπορώ να είμαι εγώ και πόσο μικρός εως αόρατος είναι ο ρόλος μου σε όλο αυτό το χαοτικό σύμπλεγμα;
Όλη αυτή η σκέψη ήταν τώρα που την βλέπω μια αλήθεια όπου μπορούσα να την χρησιμοποιήσω για να μην κανω τιποτα , για να υποδουλωσω την ψυχη μου σ’ενα συστημα απανθρωπο , σε κατι μεταλαγμενα ζομπι που λενε οτι ειναι η ελιτ του κοσμου και ονειρευονται τροπος του λεγην εναν κοσμο μονο για αυτους .Τα ονειρα τους μαλλον ταινιες θριλερ σε 3D ειναι και τα σχεδια τους ,πλεον τα ξερω και πλεον τολμω να πω τελειως αυθορμητα οτι να γραφω στ’ αρχιδια μου…….
Αυτα τα διποδα ηλιθια πολιτικο-ζομπι δεν μπορουν να μου επιβαλουν τιποτα απο τις νομοπαπαριες που ψηφηζουν αν δεν συναινεσω εγω ο ιδιος μ’αυτους.
Το κορμι μου μπορει να το φυλακισουν μα την ψυχη μου ποτε.Αυτο που κανω ειναι να βρω ανθρωπους που με καταλαβαινουν και με νιωθουν . Δεν χρειαζεται να τους γνωριζω και απο χθες απλα μου αρκει να ειναι εδω σημερα και ας εχουμε χιλιομετρικες αποστασεις και ας μας χωριζουν βουνα και θαλασσες.Μου αρκει να ξερω οτι υπαρχεις εσυ φιλε μου που δεν θελεις να γινεις ζομπι και δεν εννοω αυτα τα ζομπι των ταινιων γιατι αυτα τα ζομπι που ξερω ειναι χειροτερα απο τα φανταστικα.Ειναι τα ζομπι της διπλανης πορτας που ειναι προθυμα να παρουν μια θεση που τους εταξε ενα αλλο ζομπι-πολιτικος , ειναι εκεινα τα ζομπι που ξεπουλανε την ανθρωπια για ενα κομματι ψωμι και δινουν ανταλαγμα την ψυχη τους.Ειναι εκεινα τα ζομπι που προκειμενου να ζησουν θα προθημοποιηθουν να πολεμησουν την ιδια τους την φυση, που θα πιουν απο το αιμα των παιδιων τους και θα τα προσφερουν ολα με μοναδικο ανταλαγμα λιγο φορολογημενο οξυγονο.
Ειναι αυτα τα ζομπι που γονατιζουν στα τεσσερα , που γελανε με μας που νιωθουμε ακομη ανθρωποι, που νομιζουν οτι η ανθρωποτητα με τα συναισθηματα της , με τις φιλοσοφικες της σκεψεις , με τα καλα της και με τα στραβα της ειναι πλεον παρελθον.Ειναι αυτα τα ζομπι που γινανε θεοι και που νομιζουν με τον οικονομικο πολεμο μπορουν να μας εξολοθρεψουν.Εγω τελειως αυθορμητα σας λεω οτι τους γραφω στ’ αρχιδια μου και σταματαω να ψαχνω προκειμενου να βρω τους ανθρωπους που ασχετα απο δογμα , η θρησκεια, η αθεους , η μαυρους , η κιτρινους , η ασπρους,η σεξουαλικα κακοποιημενους η σεξουαλικα διαφορετικους, η οπαδικα διαφορετικους, η εθνικα αντιπαλους , η πολιτικα συντροφους η οποαδηποτε αλλη διαφορα μπορω να εχω εγω με σενα ενα μου αρκει να ξερω για να γινεις εσυ ο αρχηγος μου : οτι θα παραμεινεις ανθρωπος οπως μας το επεβαλε η φυση και θα ταχθεις απεναντι απο τα ζομπι την κρισιμη στιμγη ορθιος και ας πεθανεις και ας πεθανω.
Σημερα δυο ειναι τα στρατοπεδα η ανθρωπος η ζομπι , διαλεγεις και περνεις.


Ο αρχηγος της ανθρωποτητας κυκλοφορει αναμεσα μας και τον ξερεις γιατι εχεις δει το προσωπο του στον καθρεφτη του σπιτιου σου……………




Υ.Γ.- Την αγαπη μου σε ολους τους αγνωστους φιλους μου και την ευγνωμοσυνη μου στα ζομπι που μου δειχνουν τι δεν θελω να κανω στον εαυτο μου…………………….


Υ.Γ.- Η Ν.Τ.Π. θελει δυο ταξεις την ελιτ και τους δουλους ….εγω ανηκει στην ενδιαμεση και την ονομαζω Υπογεια Ταξη ………….

ακης(akiser)κουστουλιδης

http://upogia-taxi.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6879.html

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*