Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:42 - 18/01/2013

Η ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Ιστοσελίδες εισφορών που δημιουργήθηκαν για τα θύματα του δημοτικού σχολείου Σάντυ πριν καν γίνει το περιστατικό!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

Dependent World

Το ξεσκέπασμα της απάτης συνεχίζεται…

Δείτε την προπαγάνδα στο μεγαλείο της.
Και ο λόγος είναι, να ελέγξουν τα όπλα των Αμερικάνων και μετά να επέλθει η λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων

1. Η σελίδα στο Facebook“R.I.P. Victoria Soto”

Η Victoria Soto ήταν δασκάλα στο Δημοτικό Sandy Hook που δολοφονήθηκε εκείνο το τρομερό πρωί στις 14 Δεκεμβρίου 2012.

Οι φίλοι και η οικογένεια της (μάλλον) δημιούργησαν μια συγκινητική σελίδα στο Facebook “Rest In Peace Victoria Soto”

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η σελίδα δημιουργήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2012 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ να σκοτωθεί η Soto.

Μετά που κάποιος ανακάλυψε την απάτη, ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος λέγοντας ότι η ημερομηνία, της 10ης Δεκεμβρίου οφειλόταν σε δυσλειτουργία…

Αν πάτε σήμερα στην σελίδα της Soto’s R.I.P. στο Facebook, θα δείτε στο “Joined Facebook” ότι το έκαναν 15 Δεκεμβρίου 2012, μια μέρα μετά την σφαγή…

The RIP Victoria Soto Facebook Page – From
December 10th, Since Removed from Internet

2. Ταμείου Στήριξης του United Way για το Sandy Hook:
Η φιλανθρωπική οργάνωση United Way δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, Ταμείο Στήριξης για το Sandy Hook: για να μεταφέρουν τα συλλυπητήρια τους και να ζητήσουν δωρεά για τις οικογένειες των θυμάτων Sandy Hook.
Δεν είναι συγκινητικό;

Εδώ είναι η ιστοσελίδα του Ταμείου Υποστήριξης του Sandy Hook:

Παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από την σελίδα:
Το United Way διευρύνει πλέον ειλικρινή συλλυπητήρια και τις προσευχές μας σε όλες εκείνες τις οικογένειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές εκδηλώσεις σε Newtown / Sandy Hook, Κονέκτικατ. Ενώ τα μάτια του κόσμου μπορεί να είναι στο Newtown / Sandy Hook, για αρκετό προσωπικό, εθελοντές και συνεργάτες, το Newtown είναι το σπίτι τους. Θα σταθούν δίπλα στην κοινότητα και όλοι επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από αυτό το τραγικό γεγονός καθώς αντιμετωπίζουμε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η ιστοσελίδα του Ταμείου Στήριξης του United Way’s του Sandy Hook δημιουργήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 2012, τρεις ημέρες πριν από τη σφαγή!

Ο Ed Thomas της Daily sheeple έκανε μια αναζήτηση στο Google του “Sandy Hook United Way» και βρήκε μια αποθηκευμένη σελίδα ημερομηνίας 11 Δεκεμβρίου 2012, που έγραφε: “Το United Way εκτείνει πλέον τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τις προσευχές μας σε όλες εκείνες τις οικογένειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές εκδηλώσεις σε Newtown / Sandy Hook, Κονέκτικατ. ”

Από 4 Ιανουαρίου, 2013, United Way του δυτικού Κονέκτικατ είπε ότι είχε θέσει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια για το Ταμείο Στήριξης Σχολείο Sandy Hook.

3. Ταμείο των θυμάτων Sandy Hook Δημοτικό »
Μια άλλη ιστοσελίδα για την επιδίωξη δωρεάς για τα θύματα του Δημοτικού Sandy Hook δημιουργήθηκε, το οποίο ονομάζεται Ταμείο Θυμάτων Δημοτικού Sandy Hook :

Αλλά στις πληροφορίες του ”Sandy Hook Elementary Victims Fund” έχεισαν ημερομηνία 13 Δεκεμβρίου 2012, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ την σφαγή στις 14 Δεκεμβρίου:

Βίντεο στο YouTube απο όπου προέρχονται οι πιο πάνω φωτογραφίες.

Sandy Hook “Donation Sites UP Before Shooting!” BUSTED

4. “Έρανος για τις οικογένειες που εμπλέκονται σε τραγικούς πυροβολισμούς στο Newtown, CT” για YouCaring:
Govtslaves.info στην 8η Ιανουαρίου 2013, αναφέρει ότι η ιστοσελίδα εράνου Youcaring.com έχει ξεκινήσει “Έρανο για τις οικογένειες που εμπλάκηκαν με τα Τραγικούς πυροβολισμούς στο Newtown, CT”

Το μόνο πρόβλημα είναι τα γεγονότα ήταν ημερομηνίας 10 Δεκεμβρίου 2012, τέσσερις ημέρες πριν από η σφαγή.

Μπορείτε να δείτε τη σελίδα αρχειοθετημένα εδώ.

Μπορώ να δεχτώ ΜΙΑ λανθασμένη ημερομηνία την ιστοσελίδα μπορεί να οφείλεται σε μια δυσλειτουργία του του υπολογιστή ή χαώδης, αλλά τέσσερεις+-;

~Eowyn
fellowshipofminds

Και ένα έξτρα αρχείο που μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ μιλάει για ένα κείμενο που εξηγούσε πριν την σφαγή και πάλι ”Μιλώντας με το παιδία σας για την τραγωδία του Σάντυ”!!!

Δείτε τον πάνω αρριστερά κίτρινο κύκλο που φαίνεται πότε δημιουργήθηκε η σελίδα με τις οδηγίες… Η ημερομηνία είναι 10/12/2012!

Υπενθυμίζω ότι η σφαγή έγινε στις 14/12/2012.

πηγη

thesecretrealtruthl

Διαβάστε ακόμα

Πιστεύεις ότι δεν σε είχαν προειδοποίησει για την σφαγή στο Κονέκτικατ? Πιστεύεις ότι δεν ήταν οργανωμένο? Οταν σπας το αραχνοΰφαντο της “ΜΗΤΡΑΣ”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 01/21/2013 @ 8:31 ΠΜ

    δε βλεπω στη σελιδα sandy (hook school support fund) τετοια ημερομηνια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*