Ἄγνωστα σύμβολα σέ ἀγρογλυφικό

Σε φάρμα στο Ηνωμένο Βασίλειο συνέβη ένα παράξενο γεγονός. Το πρωί της εβδόμης Αυγούστου του 2011 όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ένα παράξενο σχήμα σε χωράφι όπου ήταν φυτεμένη σίκαλη.

Το παράξενο σχέδιο που εικονίζεται πιο πάνω δεν μπόρεσε να γίνει κατανοητό. Από ποιον δημιουργήθηκε μέσα σε ένα βράδυ και τι θέλει να πει.

Μοιάζει με μηχανικό ρολόι  στο οποίο υπάρχουν τα σημεία των  12 ωρών. Παρά τις εικασίες κανείς δεν έδωσε πειστική απάντηση περί τίνος πρόκειται. Εντυπωσιάζει η ακρίβεια του σχηματισμού καθώς και ο ακριβής κύκλος.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρότερα το χωράφι με το παράξενο σχέδιο.

Γιῶργος Ἐχέδωρος  
Τί εἶναι τοῦτο πάλι; Ἐξωγήινοι τό ἔκαναν; Θά ἐρευνηθῇ. Δέν εἶναι ἡ πρώτη φορά πού συμβαίνει κάτι τέτοιο, ἀλλά πράγματι, πειστικές ἀπαντήσεις δέν ὑπάρχουν. Ὁ καθ΄ ἕνας ἀπό μᾶς ἄς βγάλει τά συμπεράσματά του. 

http://filonohpontou.wordpress.com Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *