Ύποπτες κινήσεις των Εβραίων στα Δωδεκάνησά μας

7FISRAELΕνώ όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε το απύθμενο, σύμφυτο μίσος που τρέφουν οι Εβραίοι για εμάς και ενώ θυμόμαστε τις συλλήψεις Εβραίων πρακτόρων της MOSSAD, SHINBET και MISTARVIM, την ώρα που φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν ελληνικές στρατιωτικές μονάδες σε Κύπρο, Κρήτη, Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου κατά τα έτη 1994-1999, ξαφνικά τώρα κάτι άλλαξε.

 Μετά την διπλωματία των σεισμών μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας που ξεκίνησε το έτος 1999, ξέσπασε και η επίθεση «φιλίας» από το λυόμενο κράτος του Ισραήλ σε συνεργασία με τους χιλιάδες Ελληνόφωνους διαπρυσίους κήρυκες της Ελληνοισραηλινής φιλίας που εκπορευόταν στην αρχή κυρίως από ένα δήθεν «χριστιανικό – πατριωτικό» κόμμα εν Ελλάδι.
Η επίθεση «φιλίας» αυτή έχει κορυφωθεί σήμερα όπου ακόμα και από αποκαλούμενα «ναζιστικά» κόμματα της Ελλάδος και της εφημερίδας τους, διαβάζουμε ότι το μέλλον της Ελλάδος είναι η συμμαχία με το Ισραήλ.
Ταυτόχρονα με την εγχώρια καταιγιστική προπαγάνδα άρχισαν να έρχονται και εβραϊκά κρουαζιερόπλοια στα Δωδεκάνησά μας πάντα υπό την συνοδεία ενόπλων φρουρών της MOSSAD και της ΑΜΑΝ, δείχνοντας έτσι ότι αισθάνονται ότι πηγαίνουν σε πολεμική αποστολή σε εχθρική χώρα και όχι σε αναψυχή και διακοπές, αλλά και προσβάλλοντας με την παρουσία των ενόπλων συνοδών τους, τους φιλόξενους Έλληνες Δωδεκανήσιους.
Ταυτόχρονα όμως με τα κρουαζιερόπλοιά τους των οποίων οι επιβάτες ξοδεύουν ελάχιστα σε σύγκριση με επιβάτες άλλων εθνικοτήτων, εγείρουν και θέμα εβραϊκότητας των νησιών η οποία γιγαντώθηκε επί της σκληράς ανθελληνικής Ιταλικής κατοχής των Δωδεκανήσων κατά τα έτη 1911-1943 όπου οι Εβραίοι μεσάζοντες, τοκογλύφοι και αργυραμοιβοί πλούτισαν εις βάρος των Ελλήνων των νησιών αυτών.
Έτσι παρατηρούμε τελευταία έντονο ενδιαφέρον για επαναλειτουργία της ΕΒΡΑΪΚΗΣ Χάβρας της Κω παρ’ ότι στο νησί κατοικούν μόνο δύο Ιουδαίοι στο θρήσκευμα. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ρόδο στης οποίας την παλιά Πόλη επί Οθωμανοβραϊκής Κατοχής μετά τη δύση του ηλίου όποιος Έλλην Χριστιανός ξεχνούσε να εξέλθει εγκαίρως των τειχών της Παλιάς Πόλης θανατωνόταν άμεσα.
Επιπροσθέτως ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι Εβραίοι στα νεκροταφεία τους σε Κω και Ρόδο καθώς και σε υπερπολυτελείς εβραϊκές οικίες που κτίστηκαν κυριολεκτικά και μεταφορικά με το αίμα των Ελλήνων Δωδεκανησίων όπως επί παραδείγματι η βίλα του πάμπλουτου Εβραίου εμπόρου της Κω ΜΕΝΑΣΕ της γνωστής φυλής των ΚΑΜΠΟΤΖΙΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΝΑΪ ΜΕΝΑΣΕ.
Εξ ίσου περίεργες ήταν οι κινήσεις του Ιταλοεβραίου Διευθυντή της Αρχαιολογίας στην Κω επί Ιταλοκρατίας ονόματι DORO LEVI (DORON LEVI) ο οποίος υπεξαίρεσε σημαντικότατα ευρήματα πανάρχαιας Ελληνικής τεχνολογίας από το σπήλαιο της ΑΣΠΡΗΣ ΠΕΤΡΑΣ στο όρος ΛΑΤΡΑ της Κεφάλου της Κω. Αν τα ευρήματα κατέληξαν στην Ρώμη ή στο Τελ Αβίβ, αυτό θα μας το πει ο ιστορικός του μέλλοντος.
Επανερχόμενοι όμως στο σήμερα θα πρέπει να επισημάνουμε τις πολύ ύποπτες κινήσεις του γνωστού Εβραίου ωκεανολόγου BALLARD, ο οποίος το καλοκαίρι του 2011 με το εξελιγμένο βαθυσκάφος του και χρηματοδοτούμενος από Ισραήλ και Τουρκία διεξήγαγε εκτεταμένες έρευνες στον χώρο μεταξύ Νισύρου – Στρογγυλής – Γυαλιού – Κω – Περγούσας – Παχειάς – Κανδελιούσας.
Όταν ερωτήθηκε τι ψάχνει, απήντησε ότι αναζητά πανάρχαιες πολιτείες, μελετά τα σεισμικά ρήγματα, τα υποθαλάσσια ηφαίστεια και την μορφολογία του βυθού στη συγκεκριμένη περιοχή. Εάν εδώ επικολλήσουμε και την προσπάθεια ερεύνης της νησίδος ΣΥΡΝΑΣ από το επίσημο Ισραηλινό Κράτος και του βυθού γύρω της με πρόσχημα το ναυάγιο οβραίων που πήγαιναν προς εποικισμό της Ελληνικότατης Παλαιστίνης το 1946, τότε αρχίζουν να μας δημιουργούνται βάσιμες υποψίες για εντατικοποίηση των ερευνών από πλευράς Ισραήλ για εύρεση πετρελαίου, αλλά και των ζωτικότατων για την επιβίωση του Ισραήλ υποθαλασσίων ρευμάτων γλυκού νερού που διατρέχουν το Αιγαίο, ειδικά στην περιοχή ανάμεσα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, του νερού το οποίο στερείται σε μεγάλο βαθμό το κράτος του Ισραήλ.
Εάν εδώ προσθέσουμε και την κλοπή Ελληνικών Ενάλιων αρχαιοτήτων από εβραϊκά βαθυσκάφη παράλληλα με την αφαίρεση των πληθυσμών των ερυθρών κοραλλιών που πλαισιώνουν υποθαλασσίως τα Δωδεκάνησα δημιουργώντας ένα μοναδικό πνευματονοητικό πεδίο παρόμοιο με αυτό του Άθωνος, διαπιστώνουμε πόσο επικίνδυνες για την Ελλάδα μας είναι αυτές οι δήθεν επιστημονικές εξερευνητικές αποστολές από πλευράς Εβραίων.
Ακόμα πιο ανησυχητική είναι η παρουσία επί 14ημέρου του ΝΤΟΜΕ’ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ μεγιστάνα του πλούτου και των ΜΜΕ RAHMI KOC, στη νήσο Κω από τις 18/08/11 μέχρι τις 31/08/11, ο οποίος ισχυρίστηκε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ότι μετέβη στο νησί για επενδύσεις σε κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις.
Της επισκέψεως του RAHMI KOC είχε προηγηθεί αυτή της πρώην Τουρκάλας πρωθυπουργού TANCU CILLER η οποία διέμεινε στο νησί από τις 30/07/2011 μέχρι τις 14/08/2011.
Όλες αυτές οι κινήσεις μας επαληθεύουν και επιβεβαιώνουν την αγαστή συνεργασία των ΤΟΥΡΚΟΒΡΙΩΝ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ της Τουρκίας και των οβριών του χαζαρικού κράτους της Μέσης Ανατολής. Αυτοί, σε συνεργασία με τους εν Ελλάδι χαφιέδες συνεργάτες, αλλά και συμπατριώτες τους θα προσπαθήσουν να μας υφαρπάξουν Κύπρο – Κρήτη – Δωδεκάνησα – Μακεδονία. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;
 
ΩΡΟΜΕΔΩΝ

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *