09:22 - 19/03/2015

Χρωστούσε στην Εφορία… 0,01 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Ακόμη και το ένα λεπτό του ευρώ για την Εφορία έχει μεγάλη αξία. Τόσο που δεν επέτρεπε σε έναν ελεύθερο επαγγελματία στον Πύργο, να πάρει φορολογική ενημερότητα.

Ο Κώστας Αθανασόπουλος, υδραυλικός στο επάγγελμα, περίμενε ενάμιση μήνα για να εξυπηρετηθεί, καθώς υπήρχαν ανέλπιστα εμπόδια. Ο ίδιος γνώριζε πως δεν χρωστά στην Εφορία και πως οι υποχρεώσεις του είναι τακτοποιημένες, όμως η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία του Πύργου, είχε άλλη άποψη.

Το σύστημα έδειχνε πως υπάρχει η οφειλή του… ενός λεπτού του ευρώ, η οποία στην πάροδο του χρόνου, από το 2013 έως και σήμερα, είχε αυξηθεί κατά 500% και είχε φτάσει στο ποσό των 0,05 ευρώ.

«Επί ένα μήνα προσπαθούσα να βγάλω φορολογική ενημερότητα» είπε ο κ. Αθανασόπουλος. «Και ο λογιστής μου το ίδιο. Κάποια στιγμή που πιέστηκα, πήγα στο λογιστή και είδε πως χρωστάω στην Εφορία ένα ποσό. Ψάξαμε και βρήκαμε πως το χρέος μου ήταν ένα λεπτό του ευρώ και με την προσαύξηση έγινε πέντε λεπτά του ευρώ. Ρώτησα αν είναι δυνατόν να μη μου δίνουν φορολογική ενημερότητα, από τη στιγμή που δεν χρωστάω τίποτα… Ο λογιστής έβγαλε τον κωδικό και πήγα στην τράπεζα για να πληρώσω αυτό το σεβαστό ποσό και να σώσω την οικονομία της χώρας μας».

Μάλιστα, ο κ. Αθανασόπουλος όταν πήγε στην τράπεζα είπε πως ο ταμίας ντράπηκε να του ζητήσει το πεντάλεπτό και το έβαλε από την τσέπη του.

Δείτε το βίντεο

ilialive.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ–΄΄

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί