Χρυσότριχοι λίθοι που φέρουν επιδέξια το μέγα δώρου του θεού

“Δύο ακόμη υπάρχουν χρυσότριχοι λίθοι του Ήλιου, και οι δυο είναι εξαίσιοι και έκπληξη θα σε καταλάβει όταν τους δεις.
Και στους δυο αυτούς λίθους έχουν φυτευθεί από την ίδια την φύση αληθινές ακτίνες, όρθιες , λαμπερές, που μοιάζουν στην όψη σαν τρίχες και έχουν την μορφή άλλων λίθων.

Ο μεν ένας λίθος θα καταλάβεις ότι ανήκει στο γένος των κρυστάλλων ( ο λίθος αυτός σήμερα λέγεται “ρουτίλιον”), ενώ ο άλλος είναι φανερά στην όψη και στο σώμα του ίδιος με χρυσόλιθο. Εάν όμως ούτε αυτός ο λίθος δεν είχε τρίχες, θα ήταν κι αυτός χρυσόλιθος. Αλλά είναι και οι δυο φτιαχμένη καλοί. Διότι ο Ήλιος, που φέρει την ζωή έβαλε μέσα σ’ αυτούς πνεύμα ισχυρό, ώστε να κάνουν αμέσως τους άνδρες ένδοξους και σεμνότερους στην όψη και, βεβαίως πρέπει να τους εκτιμάμε. Διότι ταχέως επέρχεται σ’ αυτούς η ευγενή μορφή των ηρώων, και φέρουν επιδέξια το μέγα δώρου του θεού…..”
(ΟΡΦΕΩΣ περί λίθων: στίχοι 282-300)

ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΧΡΥΣΟΤΡΙΧΟΙ ΛΙθΟΙ = ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΣ = ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ = 2589

ΧΡΥΣΟΤΡΙΧΟΙ ΛΙθΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΩΡΟΥ ΤΟΥ θΕΟΥ= ΥΑΔΕΣ ΣΜΗΝΟΣ ΑΣΤΕΡΩΝ ΕΝ ΤΩ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ = 7486Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Α.Μ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ = ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑθΗΝΩΝ = ΧΡΥΣΟΛΙθΟΙ =1499

Χρυσότριχοι λίθοι που φέρουν επιδέξια το μέγα δώρου του θεού

“Δύο ακόμη υπάρχουν χρυσότριχοι λίθοι του Ήλιου, και οι δυο είναι εξαίσιοι και έκπληξη θα σε καταλάβει  όταν τους δεις.
Και στους δυο αυτούς λίθους έχουν φυτευθεί από την ίδια την φύση αληθινές ακτίνες,  όρθιες , λαμπερές, που μοιάζουν στην όψη σαν τρίχες και έχουν την μορφή άλλων λίθων.

Ο μεν ένας λίθος θα καταλάβεις ότι ανήκει στο γένος των κρυστάλλων ( ο λίθος αυτός σήμερα λέγεται  “ρουτίλιον”), ενώ ο άλλος είναι φανερά στην όψη και στο σώμα του ίδιος με χρυσόλιθο. Εάν όμως  ούτε αυτός ο λίθος δεν  είχε τρίχες, θα ήταν κι αυτός χρυσόλιθος.  Αλλά είναι και οι δυο φτιαχμένη καλοί.  Διότι ο Ήλιος, που φέρει την ζωή έβαλε μέσα σ’ αυτούς  πνεύμα ισχυρό, ώστε να κάνουν αμέσως τους άνδρες ένδοξους και σεμνότερους στην όψη και, βεβαίως πρέπει να τους εκτιμάμε. Διότι ταχέως επέρχεται σ’ αυτούς η ευγενή μορφή των ηρώων, και φέρουν επιδέξια το μέγα δώρου του θεού…..”
(ΟΡΦΕΩΣ  περί λίθων: στίχοι 282-300)

ΧΡΥΣΟΤΡΙΧΟΙ ΛΙθΟΙ =  ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΣ =  ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ =  2589

ΧΡΥΣΟΤΡΙΧΟΙ ΛΙθΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΩΡΟΥ ΤΟΥ θΕΟΥ= ΥΑΔΕΣ ΣΜΗΝΟΣ ΑΣΤΕΡΩΝ 
ΕΝ ΤΩ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ = 7486
ΑΜ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ = ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑθΗΝΩΝ = ΧΡΥΣΟΛΙθΟΙ =1499

iokh.
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *