Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:23 - 03/02/2012

ΚΟΣΟΒΟ: “Oμερτα” ΝΑΤΟ και ΟΗΕ σε συνεργασία με το Αλβανικό κράτος για την συγκάληψη του εγκλήματος του εμπορίου οργάνων απαχθέντων Σέρβων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Του ΣΠΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ
Ο γενικός εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY), Σερζ Μπράμερτζ, κατηγορεί ευθέως την προκάτοχό του, Κάρλα ντελ Πόντε ότι εν γνώσει της κατεστράφησαν κρίσιμα στοιχεία για την σκοτεινή υπόθεση του «Κίτρινου Σπιτιού» στο Κόσσοβο, όπου αφαιρούνταν κατά σύστημα ζωτικά όργανα απαχθέντων Σέρβων της περιοχής, ώστε να πωληθούν στη μαύρη αγορά…
«Η Κάρλα ντελ Πόντε κατέστρεψε τα στοιχεία για το παράνομο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων στο Κόσοβο, με την έγκριση των μελών της εισαγγελίας», καταγγέλλει ρητώς το γραφείο του νυν γενικού εισαγγελέα για την πρώην Γιουγκοσλαβία, Σερζ Μπράμερτζ, απαντώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε η κ. ντελ Πόντε στην εφημερίδα «Πρες» του Βελιγραδίου, και η οποία δημοσιεύθηκε χθες, Πέμπτη.
Στη συνέντευξή της, η πρώην γενικής εισαγγελεύς του International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) υποστήριξε ότι το ΝΑΤΟ και η πολιτική αποστολή του ΟΗΕ στο Κόσσοβο (UNMIK), καθώς και το αλβανικό κράτος δεν της επέτρεψαν την πρόσβαση σε σημαντικά έγγραφα και στοιχεία για την περιώνυμη υπόθεση του «Κίτρινου Σπιτιού», όπου πραγματοποιείτο η αφαίρεση ζωτικών οργάνων νεκρών Σέρβων, για λογαριασμό του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου» (UCEKA).
«To NATO και η πολιτική αποστολή του ΟΗΕ στο Κόσοβο (UNMIK) δεν επέτρεπαν την πρόσβαση σε σημαντικά έγγραφα και η Αλβανία δεν επέτρεπε να εισέλθουμε στην επικράτειά της για να ερευνήσουμε τάφους», δήλωσε η Κάρλα ντελ Πόντε, προσθέτοντας πως «υπήρχε έλλειψη πολιτικής βούλησης, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση Κίτρινο Σπίτι».

Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η τότε «σιδηρά κυρία» του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – η οποία το 2008 εξέδωσε και βιβλίο με τον… ερεθιστικό τίτλο «Το Κυνήγι: Εγώ και οι εγκληματίες πολέμου» – δεν προέβη σε δημόσια καταγγελία των προσκομμάτων που της ετίθεντο στην ολοκλήρωση της έρευνάς της εκείνη την εποχή (…).
Μάλιστα, ερωτηθείσα από την εφημερίδα «Πρες» αν γνωρίζει ποιος έδωσε την εντολή να καταστραφούν τα καυτά αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση «Κίτρινο Σπίτι», η ίδια υποστήριξε πως γνωρίζει το όνομα του υπεύθυνου, αλλά δεν επιθυμεί να το αποκαλύψει, λέγοντας πως «κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δίκαιο»(!).
Από την πλευρά του, ο διάδοχος της Κάρλα ντελ Πόντε, Σερζ Μπράμερτζ, μόλις πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της συνέντευξης, απέστειλε διευκρινιστική ανακοίνωση στη σερβική εφημερίδα, τονίζοντας ρητώς ότι «ορισμένα στοιχεία καταστράφηκαν το 2005, όταν εισαγγελέας ήταν η κ. Ντελ Πόντε, εν γνώσει της, και την απόφαση έλαβαν όσοι ήταν τότε μέλη της ηγεσίας της εισαγγελίας»…
Ερωτηθείς σχετικά ο Σέρβος ειδικός εισαγγελέας για τα εγκλήματα πολέμου, Βλάντιμιρ Βούκτσεβιτς, απάντησε πως όταν ρώτησε τους ανακριτές του ICTY τι ακριβώς συνέβη με τα κατεστραμμένα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση «Κίτρινο Σπίτι», έλαβε την απάντηση πως «το υλικό αυτό μαζί με στοιχεία για τη Σρεμπρένιτσα καταστράφηκαν στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας» (…).
Βεβαίως, όπως γίνεται αντιληπτό η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή, ιδίως αν αναλογισθεί κανείς αφενός το ύψος των κερδών από το παράνομο εμπόριο οργάνων, αφετέρου το ανθρώπινο μέγεθος του εγκλήματος που συνιστά η αφαίρεση των οργάνων θυμάτων του πολέμου, για λογαριασμό παραστρατιωτικών ομάδων.
Και ασφαλώς, τον ύποπτο ρόλο της… ονομαστής για την πυγμή της κ. Κάρλα ντελ Πόντε σε αυτήν την τόσο σκοτεινή – όσο και μακάβρια – υπόθεση..

radar-gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*