08:08 - 26/10/2011

Χρεοκοπία σημαίνει αφοπλισμός.Ποιος είναι ο εφιάλτης για τις ΕΔ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η οικονομική τραγωδία της χώρας μπορεί να εξελιχθεί σ΄ ένα πραγματικό εφιάλτη για την Εθνική Άμυνα της χώρας.Πολύ χειρότερο απ΄αυτόν που ήδη ζουν τα στελέχη των ΕΔ σε καθημερινή βάση,όταν προσπαθούν με “πατέντες” να διατηρήσουν την εύρυθμη λειτουργία των οπλικών συστημάτων.Εκτός από τις “πατέντες” που είναι αναγκασμένοι να κάνουν για να επιβιώσουν πλέον οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Η αγωνία των Αρχηγών και των επιτελών για τις οικονομικές εξελίξεις είναι πλέον μεγαλύτερη ακόμη και σε σχέση με τα επιχειρησιακά θέματα ή τα ελληνοτουρκικά.


Το χειρότερο σενάριο; Αυτό που πολλοί Έλληνες πολίτες μέσα στην απόγνωση και την αγανάκτησή τους θεωρούν ως μία πιθανή επώδυνη μεν αλλά αναγκαία διέξοδο από τη κρίση:χρεοκωπία,έξοδος από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.


Μπορεί “συναισθηματικά” το σενάριο να ακούγεται “ευχάριστα”,πρακτικά όμως σ΄ ότι αφορά στην Εθνική Άμυνα σημαίνει πολύ απλά αφοπλισμό.


Η Ελλάδα σ΄ όλους τους τομείς και στην άμυνα ακόμη περισσότερο εξαρτάται δυστυχώς απολύτως από τις εισαγωγές. Δεν παράγουμε απολύτως τίποτα,πόσο μάλλον ανταλλακτικά για τα πανάκριβα οπλικά συστήματα. Η χρεοκοπία και ακόμη περισσότερο το ακραίο σενάριο επιστροφής μας σε εθνικό νόμισμα ουσιαστικά για πολλά χρόνια θα μας στερήσει τη δυνατότητα εισαγωγών. Η ισοτιμία δραχμής ευρώ θα διπλασιαστεί και θα υπάρχει πρόβλημα ακόμη και την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων καυσίμων για τη λειτουργία των ΕΔ.


Συνεπώς χρεοκοπία και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ,σημαίνει αυτομάτως αφοπλισμός.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*