Φόβοι για διαδικτυακή 9/11: Οι Η.Π.Α σχεδιάζουν «αποτρεπτικές» επιθέσεις στον κυβερνοχώρο

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α Barack Obama διαθέτει πλέον απεριόριστη εξουσία για την εκκίνηση κυβερνοπολέμου υπό την πρόφαση της αποτροπής πιθανών διαδικτυακών επιθέσεων κατά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των New York Times που αναφέραμε και εδώ στο pentapostagma.gr, νομική έκθεση ανώνυμων αξιωματούχων ρυθμίζει πλέον εντελώς διαφορετικά τα ζητήματα «διαδικτυακής άμυνας και ανταπόδοσης επιθέσεων στον κυβερνοχώρο».

Η νέα σχεδιαζόμενη πολιτική θα ρυθμίζει εφεξής τα μέσα με τα οποία οι μυστικές υπηρεσίες θα πραγματοποιούν ελέγχους σε δίκτυα υπολογιστών του εξωτερικού για πιθανές επιθέσεις κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε περίπτωση που o Οbama εγκρίνει τις εισηγήσεις των μυστικών υπηρεσιών θα πραγματοποιούνται επιθέσεις δίχως να κυρήσσεται ρητά η εκκίνηση κυβερνοπολέμου.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Γραμματέος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των Η.Π.Α Janet Napolitano δίνουν ουσιαστικά το πράσινο «φώς» για αποτρεπτικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ευαλωτότητα των αμερικανικών δικτύων: τα δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ευάλωτα σε hackers και κρίσιμες υποδομές της χώρας όπως η υδροδότηση, η ηλεκτροδότηση και τα δίκτυα αερίου μπορούν να πληγούν από μία διαδικτυακή 9/11.

Η νομική έκθεση ήρθε στο φώς λίγο αφότου το υπουργείο Αμύνης των Η.Π.Α ενέκρινε την σημαντική επέκταση των δυνάμεων ασφαλείας του κυβερνοχώρου. Η Washington Post αναφέρει ότι το Τμήμα Ελέγχου του Κυβερνοχώρου του υπουργείου Αμύνης θα αυξήσει το προσωπικό του από περίπου 900 άτομα σε 4.900 συνολικά άτομα – στρατιώτες καθώς και πολίτες.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ομπάμα έχει ήδη εγκρίνει μία σοβαρότατη διαδικτυακή επίθεση, και όχι βέβαια για αποτρεπτικούς λόγους. Αυτό συνέβη στην αρχή της προεδρικής του θητείας, όταν και διέταξε την πραγματοποίηση κλιμακούμενων διαδικτυακών επιθέσεων κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεωντου Ιράν .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *