Φωτογράφισαν φίδι-τέρας μήκους 30 μέτρων, με κεφάλι δράκου! Δεν είναι μύθος!

Σύμφωνα με ένα θρύλο του νησιού Βόρνεο, στη Ν.Α.Ασία, στην περιοχή ζούσε το φίδι Nabau, μήκους 100 ποδών και άνω (30 μέτρα). Το φίδι στη φαντασία των ντόπιων είχε κεφάλι δράκου και 7 ρουθούνια.
Όμως τώρα, οι κάτοικοι της περιοχής , γύρω από τον ποταμό Baleh, έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν!
Κατά τη διάρκεια αεροφωτογράφησης, το συνεργείο καταμέτρησης κάποιων ζημιών στη ζούγκλα του Βόρνεου, τράβηξε αυτή τη φωτογραφία!


Η πρώτη σκέψη όλων (και δική μας φυσικά), ήταν πώς πρόκειται για μοντάζ.
Η φωτογραφία όμως ελέγχθηκε από τις αρχές, οι οποίες διαβεβαίωσαν ότι είναι γνήσια και… δεν έχει γίνει καμία τεχνική παρέμβαση !
Το θέμα πήρε σήμερα διαστάσεις στην Ασία και όλοι ψάχνουν απαντήσεις. Αυτονόητο είναι ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να αποδείξουν ότι η φωτογραφία δεν είναι γνήσια, αλλά αποτέλεσμα photoshop.
Προφανώς και όλοι φέρνουν στο μυαλό τους ένα άλλο διάσημο τέρας : τη Νέλι της λίμνης του Λοχ Νες στη Σκωτία, αλλά και ενός άλλου τρομερού τέρατος του Titanoboa…
Τερατολογίες….θα αποδειχθεί η αλήθεια, κανείς δεν αποδέχεται ….φίδια 30 μέτρων. Να είναι κανένα διαφημιστικό τρικ;

 http://taxalia.blogspot.com/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *