Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:30 - 22/12/2013

Υπό διάλυση η μνημονιακή συγκυβέρνηση: Καταψήφισε ο Πολύδωρας το φόρο για τα ακίνητα, τέθηκε εκτός Κ.Ο. της Ν.Δ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν ψήφισε τελικά το νέο φόρο στα ακίνητα ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρωνας Πολύδωρας, κερδίζοντας μάλιστα και το χειροκρότημα των βουλευτών της αντιπολίτευσης, ο Αντώνης Σαμαράς το έθεσε εκτός Κ.Ο. Νέας Δημοκρατίας και η παραπαίουσα συγκυβέρνηση έφτασε ακόμη ένα βήμα πριν το οριστικό της τέλος!

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής χθες ο Βύρων Πολύδρωρας σημείωσε η: «Λέει η άλλη άποψη των λογιστών ότι έχουμε πίεση για 2,9 δισ. ευρώ και που θα βρούμε το ισοδύναμο και απαντώ στις offshore. Έχω απάντηση που λέει ότι έχουμε 6.500 offshore και από αυτές ελέχθησαν οι 34 και βεβαιώθηκαν φόροι 40 εκατ. ευρώ. Κάνω τον υπολογισμό και για όλες τις εταιρίες προκύπτουν 8 δισ. ευρώ έσοδα. Γιατί δεν συνυπολογίζονται, λοιπόν, οι Καντάδες, η λίστα Λαγκάρντ και τα εμβάσματα; Τι είδους πολιτική είναι αυτή που πατάει τους νοικοκυραίους στο λαιμό; Και θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό; Και η ιστορία μου η συνείδησή μου η ιστορία μου που αγωνιζόμουν για την μεσαία τάξη;»

«Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι ο άρχοντας πρέπει να εγγυάται για την περιουσία των πολιτών», πρόσθεσε και χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαρύ και δυσβάσταχτο φορολογικό χτύπημα στον λαό και στον ιδιοκτήτη που πνέει τα λοίσθια».

«Είναι δήμευση. Αγριεύεις τον Έλληνα ιδιοκτήτη του βράχου που το έκανε χωράφι με τα ίδια του τα χέρια. Πρόκειται για δήμευση και το άρθρο 7 του Συντάγματος το απαγορεύει ρητά… Από τις ελάχιστες απαγορεύσεις», τόνισε.
toxwni



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 9:04 ΠΜ

    ΡΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΦΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ? ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΤΣΙ, Η ΘΥΣΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΠΕΡΕΙΠΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

  2. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 9:07 ΠΜ

    ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ?

  3. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 10:00 ΠΜ

    Μια χαρά τα ψήφισε όλα μέχρι τώρα..

  4. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 10:15 ΠΜ

    τρία κακνά της κακνής αλά πικέρματα, γκαρσόν άβε λε μουτσά!!!!

  5. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 11:13 ΠΜ

    ποιο συνταγμα και αυτο εσεις το σχεδιασατε

  6. έτσι μπράβο μην με ενοχλείς για να μην σε ενοχλώ !!!!

  7. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 12:31 ΜΜ

    http://www.youtube.com/watch?v=b4iFa6peR-s

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ… ΑΛΛΑ.

    ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ…

    ΑΛΛΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥ… ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΕΓΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ!!! ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

    ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ), ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ"… ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.. ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ Ο Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ… ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΗ, ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΙΔΙΑΖΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ…

    ΕΤΣΙ… ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΣΟΥΡΗ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΒΡΙΚΟΛΑΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ, ΜΕ ΠΑΝΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ… ΕΜΕΙΣ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ, ΔΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΥΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ!!! ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΚΑΛΟ". ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΩΝ… ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ… ΕΤΣΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!

    ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ. ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!…

    ΟΙ ΑΥΤΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ.

    ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΕΘΑ… ΕΣΚΑΣΕ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΩΝ ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ) ΟΠΟΥ ΣΗΝΤΗΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ… ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΦΕΡΟΜΕΝΩΝ "ΠΟΛΙΤΩΝ"… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΚΕΝΤΡΟΩΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1970 – 1980 ΗΤΑΝ ΚΑΠΙΤΑΛΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ… ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1990 – 2013… ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΣΕ ΑΚΡΑΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!… ΙΣΩΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    ΑΥΤΑ.

    ΥΓ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΣΟ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΚΑΛΟ"… ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

  8. Αθηναίος 12/22/2013 @ 1:32 ΜΜ

    Ωραία κίνηση "αντιστασιακού" και "αντιμνημονιακού" βουλευτή!!!
    Ο άνθρωπος που μέχρι τώρα τα ψήφιζε όλα ξαφνικά έγινε υπεύθυνος Έλληνας βουλευτής που ψηφίζει κατά συνείδηση!!!!!

    Αλλού αυτά ρε νούμερα! Θα μαζέψουμε τους δυσαρεστημένους γύρω από τον Πολύδωρα και δεν θα πάει κανείς στην Χρυσή Αυγή ή στους Ανεξάρτητους Έλληνες!!!!! Σας πήραμε χαμπάρι ρε τομάρια, κοπρόσκυλα, κλέφτες και προδότες του κερατά!

    Ο άλλος ο "Έλληνας"… που κόπτεται για την αντισυνταγματικότητα των μέχρι τώρα μέτρων, ο Παυλόπουλος ντε, τα έχει ψηφίσει ΟΛΑ!!!!! Ούστ ρε παλιοτόμαρα που πολεμάτε τις σκιές σας!!!!! Ο λαός θα σας δώσει ένα μεγάλο μάθημα, ώστε οι επόμενοι (Τσίπρας με Καμμένο κατά πάσα πιθανότητα) να ξέρουν τί θα πάθουν αν κοροϊδέψουν το Λαό!

    Πού θα πάει;;; Μετά από μερικούς "αποκεφαλισμούς" θα βρούμε τον πραγματικό Έλληνα να κυβερνήσεις!!!!!

  9. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 2:29 ΜΜ

    Μπράβο στον Πολύδωρα!! Πραγματικός άρχοντας!!!
    Περιμένουμε με την ψυχή στο στόμα από το κράτος να μας προστατεύσει και όχι να μας πατάει στον λαιμό.
    Τελικά οι της Βουλής ψηφίζονται για να πλουτίζουν αυτοί και να φτωχοποιούν εμάς;

  10. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 6:20 ΜΜ

    Μερικές φορές το μόνο πράγμα,
    απ' το οποίο μπορείς να κρατηθείς,
    πρέπει να το αφήσεις να φύγει…

    Στον άνθρωπο ξεχωρίζουν δυο πράγματα: η ομορφιά και ο χαρακτήρας.
    Είδα το πρώτο και σ' αγάπησα, είδα το δεύτερο και σε μίσησα.

    Χωρίς την θλίψη δεν μπορούμε να νιώσουμε την χαρά, και χωρίς το σκοτάδι δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε την λάμψη της καινούριας μέρας…

    Όταν επιθυμείς κάτι πραγματικά όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να γίνει δικό σου!!!

    Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες, αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει, και αυτόν που νομίζει ότι έχει!!!

    Το όνειρο του σήμερα είναι η πραγματικότητα του αύριο. Κι όμως, έχουμε ξεχάσει να ονειρευόμαστε …

    Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

    Μάθε να ελπίζεις, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
    Μάθε να κάνεις όνειρα στ' αστέρια.
    Μάθε να γεύεσαι κάθε στιγμή κι ας ξέρεις ότι περνά και χάνεται στο χρόνο.
    Μάθε να ζεις απλά στο δικό σου κόσμο.
    Μάθε ν' αγαπάς τον εαυτό σου και μετά τους άλλους
    και ανάμεσά τους ξεχώρισε μια θέση γι' αυτόν, τον παντοτινό έρωτά σου!

    Όταν για όλο τον κόσμο θα είσαι κάποιος,
    τότε για κάποιον θα είσαι όλος ο κόσμος!

    Η ευτυχία δεν είναι κάτι που ζεις, είναι κάτι που θυμάσαι.

    Να ζεις το παρόν, να ονειρεύεσαι το μέλλον και να μαθαίνεις από το παρελθόν.

    Ποτέ μην λυπηθείς για κάτι που έφυγε.
    Πες μόνο ευχαριστώ που το έζησες!

    Μην ακολουθείς το μονοπάτι. Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

    Να με θυμάσαι όταν γελάς, μα μη γελάς όταν με θυμάσαι.

    Όταν τα όνειρα σου δεν χωράνε πουθενά πέφτουν στα μάτια και γίνονται δάκρυα, είσαι το όνειρο της ζωής μου όσο ζωή δίνεις στο όνειρο μου.

    Στην παρέα ξεκινήσαμε ένα αστείο. Είπαμε να δώσουμε το 1ο βραβείο σ' όποιον θα'λεγε το καλύτερο ψέμα. Άλλος είπε πως είδε το Θεό, άλλος πως πέταξε με πλοίο.
    Εσύ με κοίταξες κατάματα και μου 'πες "σ'αγαπώ".
    Η παρέα σου έδωσε το 1ο βραβείο!

    Για να δεις τον κόσμο σε κόκκο άμμου και τον παράδεισο σε αγριολούλουδο, κράτα το άπειρο στη χούφτα σου και την αιωνιότητα σε μια ώρα.

    Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που κερδίζει περισσότερα από όσα ξοδεύει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είναι εκείνη που παντρεύτηκε τέτοιον άντρα.

    Άλλοι λένε πως ο έρωτας είναι ένα μαχαίρι που πληγώνει αλλά αφήνει σημάδι. Ξεχνούν όμως πως τα μαχαίρια καμιά φορά σκοτώνουν.

    Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τη μάσκα του "καλού παιδιού", που νομίζουν όλοι, ότι είναι κάποιος άνθρωπος.
    Γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς ανακαλύπτοντας ότι είναι ένας άλλος, που δε θα αναγνωρίζεις και που κρύβεται πίσω από τη μάσκα αυτή μόνο για να σε πληγώσει.

    Είναι πολύ σκληρό να βλέπει κανείς ότι απομακρύνεται από μια καρδιά, στην οποία κατείχε άλλοτε την πρώτη θέση.

    Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην πλάκα!

    Το να αγαπάς δεν είναι τίποτα το να σ' αγαπάνε είναι κάτι.
    Το αγαπάς και να σ' αγαπάνε είναι το παν!

    Το ψέμα είναι παράπτωμα για ένα παιδί, τέχνη για έναν εραστή, συμπλήρωμα για ένα γεροντοπαλίκαρο και δεύτερη φύση για μια γυναίκα.

    Ο καλύτερος τρόπος να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις.

    Αν ήξερα τι σημαίνει να αγαπάς, τότε σίγουρα δεν θα σε είχα αγαπήσει ποτέ! Όμως τώρα σε αγάπησα και δεν μπορώ να το σταματήσω!

    Οι φίλοι είναι σαν τα άστρα, υπάρχουν πολλά και λάμπουν τα περισσότερα, αλλά μόνο ένα ξεχωρίζεις κάθε φορά…

    Αν η καρδιά σου είναι από γυαλί,
    μην την εμπιστευτείς σε χέρια που τρέμουν.

    Ντροπή δεν είναι ν' αγαπάς, αλλά να μην εκτιμάς αυτό που έχεις να σ' αγαπάει…

  11. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 6:20 ΜΜ

    Όταν τολμάς, χάνεις για λίγο το βήμα σου.
    Όταν δεν τολμάς χάνεις για πάντα τον εαυτό σου!

    Μην κρίνετε ποτέ τους ανθρώπους από την εξωτερική τους εμφάνιση γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον πληγώσετε αλλά και να πληγωθείτε εσείς περισσότερο όταν καταλάβετε τι χάσατε!

    Κάποτε με είχες ρωτήσει τι θα έκανα αν με πρόδιδες… Τώρα που αυτό έγινε δεν μπορώ να σε μισήσω, μπορώ να σε ξεχάσω… Κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνεις πίσω, ακόμα και αν κάποτε αποτελούσαν τη ζωή σου.

    Η ζωή είναι ένα τίποτα, μα τίποτα δεν αξίζει όσο αυτή!!!

    Να θυμάσαι ότι στο πάρτι της ζωής σου εσύ δίνεις το ρυθμό!!!!

    Αν αγαπάς χωρίς να αγαπιέσαι είναι σαν να μιλάς χωρίς να ακούγεσαι.

    Τα όνειρά μας μπορεί να είναι κάπου εκεί… Μαζί με το ηλιοβασίλεμα. Μπορεί ποτέ να μην τα φτάσουμε αλλά κανένας δεν θα μας στερήσει το δικαίωμα να τα βλέπουμε από μακρυά.

    Δεν είναι που εμείς είμαστε σκλάβοι είναι που οι επιθυμίες μας δεν είναι ελεύθερες.

    Η σιωπή μπορεί να έχει τόσες αποχρώσεις όσες και η ομιλία.

    Η καρδιά σου αξίζει πολλά, γι' αυτό να την πουλήσεις ακριβά. Όχι σε αυτόν που θα την αγοράσει αλλά σε αυτόν που θα κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει!

    Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη μου τη ζωή…

    Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής, και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης.

    Μη λυπάσαι για τη μεγάλη αγάπη που χάθηκε! Να χαίρεσαι μόνο γιατί κάποτε την έζησες….

  12. Ανώνυμος 12/22/2013 @ 10:14 ΜΜ

    ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*